July 31, 2021

Kiss: Gene Simmons sanoo, että Ace Frehley ja Peter Criss “tekevät edelleen huonoja päätöksiä elämässään”


11. heinäkuuta 2021 13.25
Lähettänyt Redacción –

Olimme aiemmin puhuneet el documental de Kiss ‘Elämäkerta: KISStory’, samoin kuin alkuperäisten jäsenten puute osallistumisesta Peter Criss Y Ace Frehley. Lausunnot Gene Simmons Tässä mielessä he nousevat vielä yhden askeleen uudella haastattelulla ‘Puhuva vaha Adika Liven kanssa’ jossa hän lähestyi tätä asiaa pilkkaamatta sanoja.

Taivaat, rakastan heitä molempia, sekä Ässää että Pietaria, ryhmän alussa he olivat parasta mitä meille voi tapahtua ”, Selittää Geeni. “Mutta he tekivät huonoja päätöksiä elämässään. Ja he tekevät niin edelleen, ei pelkästään terveyden tai juomien suhteen, vaan myös heidän uransa suhteen. Kuten esimerkiksi tämä julkaisemamme dokumentti, joka on yksi asiaan liittyvistä tapahtumista Tribeca-elokuvajuhlilla. Tietenkin, ajattelematta kahdesti, soitimme Ace ja Peter ja sanoimme: “Tule, tule ja ole osa tätä. Autoit bändin luomisessa, siitä ei ole epäilystäkään. ” Ja he kieltäytyivät. Ace halusi varmuutta. “Haluan tämän, haluan toisen, muokkausoikeudet” ja kaiken sen. Rakastan häntä Jumalan kautta, mutta se ei ole mahdollista. En edes saanut näitä oikeuksia enkä myöskään halunnut niitä. Minua kiinnosti vain ripustaminen ja projektin toteuttaminen. Siksi ne tuskin ilmestyvät ”, syy Simmons.

Paul Stanleyhän puolestaan ​​myös ilmaisi mielipiteensä asiasta. “Jotkut saattavat olla yllättyneitä. Kiss-fani saattaa sanoa: “Mutta kuinka ässää ja Peteriä ei ole enemmän?” Totuus on, että he eivät halunneet olla mukana projektissa ilman ennakkovarmuutta … Luulen, että heistä puhuttiin lopullisesta hyväksynnästä kuville ja muokkauksille. Ja se on fantasiaa, puhdasta fantasiaa. Se on yksinkertaisesti bändin historiaa.

Entisten jäsenten suuttumukset jatkuivat tällä tavoin. “Sanon jatkuvasti, ettemme olisi täällä, jos Ace ja Peter eivät olisi olleet siellä alusta alkaen. Emme myöskään olisi täällä tänään, jos he olisivat vielä lähellä. Yritän laittaa kaiken perspektiiviin. “Elämme ruudulla, jonka me kaikki olemme luoneet, mutta kaikki eivät ole valmiita menemään niin pitkälle eivätkä kaikki ole valmiita maratoniin” Stanley lisäsi. “Joten tämä on minun, Gene ja Kissin tarina, bändin tarina alusta tähän päivään.”

LUE LISÄÄ:

Luonnos

Viimeisimmät toimitustiedot (katso kaikki)

käy tällä sivustolla