July 28, 2021

Madonnan tytär esiintyy Marc Jacobsin eksentrisessä kampanjassa

Lourdes León on ottanut uuden askeleen urallaan muotialalla. Madonnan tytär jatkuu mallina uudella kampanjalla, joka muutamassa tunnissa on mullistanut sosiaaliset verkostot. Poseerattuaan yrityksille, kuten Jean Paul Gaultier, Juicy Couture, Stella McCartney, Desigual – jossa hän osallistui simuloituun vimmaan – tai Converse, 24-vuotiaasta on juuri tullut Marc Jacobsin uudet kasvot.

Lola – näin häntä kutsutaan sosiaalisissa verkostoissa – on seurannut äitinsä jalanjälkiä, joka Jacobsin aikana Louis Vuittonin luovan johtajan tehtävänä luotti hänen tähtensä useissa “maisonin” kampanjoissa. Lisäksi muodin “enfant kauhea” on pukeutunut laulajaan useaan otteeseen.

“Marcilla on pitkä historia Madonnan kanssa, ja siksi oli vain järkevää, että ottaisimme Lolan kampanjan kasvoiksi, koska hän ympäröi täydellisesti nuorekas henki ja tinkimätön yksilöllisyyden tunne, joka on keskeinen brändin nuoremmalle ilmaisulle”, sanoo brändi.

kuvan kuvaus

Instagram @marcjacobs

Nuori nainen on brändin lisävarustevalikoiman kuva, joka juhlii “eklektisyyttä ja yksilöllistä lähestymistapaa henkilökohtaiseen tyyliin”. Sosiaalisissa verkostoissaan julkaistuissa kuvissa Lola näyttää tuntemattomalta, sillä hänellä on pitkät punaiset hiukset ja mustat juuret, joita hän poseeraa erilaisilla erittäin värikkäillä vaatteilla ja asusteilla.

kuvan kuvaus

Instagram @marcjacobs

Ylellisyytensä mukaisesti suunnittelija on pukeutunut malliin erittäin silmiinpistävillä yhdistelmillä, esimerkiksi rintakehällä, jossa on valtavat vaaleanpunaiset ruusut, tai joillakin monivärisillä sukilla, joissa on peep-toe-sandaalit. Neonvärit ja ‘technicolor’ -meikki herättävät myös huomiota.

Lola León Marc Jacobs -kampanjassa

Lola León Marc Jacobs -kampanjassa

Instagram @marcjacobs

Seuraavan kauden aikana Jacobs lyö vetoa erilaisten fluorivärien laukkuista, ja painettu lause “The Tote Bag”, josta lupaavat tulla yksi vuoden virustarvikkeista. Samoin minimalistiset ja naiselliset jalokivet erottuvat yrityksen päivänkakkara päähenkilönä.

vierailla kotisivu