July 31, 2021

Neverland, Michael Jacksonin ‘kirottu’ kiinteistö, löytää uuden omistajan viiden vuoden kuluttua

Liittyvät uutiset

Neverlandin, kirkon Bukolian, ‘kirous’ Michael Jackson Kaliforniassa se on rikki viiden vuoden kuluttua. Ylimääräisen karjatilan omistajat onnistuivat vain myymään sen 22 miljoonaa dollaria, noin 17,9 miljoonaa euroa nykyisellä valuuttakurssilla, määrä, joka on kaukana sadasta miljoonasta dollarista, joille talo tuli markkinoille vuonna 2015.

Kiinteistön ostaja on miljardööri Ronald Burkle (68 vuotta vanha), Pittsburgh Penguins Hockey -tiimin omistaja, sijoituspalveluyrityksen Yucaipan perustaja ja edellisen pop-kuninkaan entinen tuttava julkaisun Wall Street Journal.

Kompleksi, jossa Jackson asui 15 vuotta sen pinta-ala on yli 1100 hehtaaria. Laulaja maksoi 19,5 miljoonaa dollaria vuonna 1987 ja nimitti sen kuvitteellisen saaren mukaan, josta Peter Pan -hahmo tulee.

Ilmakuva Neverlandista, kartanosta, jossa Michael Jackson asui.

Gtres

Kalifornialaisen Santa Barbaran kaupungin pohjoispuolella taiteilija muutti maatilan a unelmakoti hänelle ja hänen lapsilleen, Prinssi ja Pariisi. Laulaja rakensi tontilleen viihdepaikkoja, kuten eläintarhan ja messualue.

Bukolisessa ympäristössä, jossa Neverland sijaitsee, asuu yhteensä 22 rakennustaNäitä ovat päärakennus, kaksi vierastaloa, navetat, tanssilattia, 50-paikkainen elokuvateatteri ja tilat karjatilalla työskentelevälle henkilökunnalle.

Michael Jackson muutti Neverlandin unelmateemapuistoksi.

Gtres

Ylellisyys on läsnä tilan jokaisessa kulmassa, jonka unelmaisissa maisemissa on suuri järvi, kaksi keinotekoista laguunia ja jopa oma rautatieasema.

Päärakennuksessa on 1110 neliömetriä pinta-alaltaan ja siinä on kuusi makuuhuonetta, grillialue, uima-allas sekä koripallo- ja tenniskentät. Kummassakin vierastalossa on puolestaan ​​neljä ja kaksi makuuhuonetta.

Neverland oli 1990-luvulla ja pitkälle 2000-luvulle useiden painopiste väitetyn seksuaalisen hyväksikäytön tutkimukset lapsia Michael Jackson. Poptähti kielsi Santa Barbaran syyttäjien väitteet, joiden mukaan laulaja huijasi tilan ”fantasiamaailman” lapsia suostumaan hänen pyyntöihinsä.

Karjatilalla on järvi ja kaksi keinotekoista laguunia.

Karjatilalla on järvi ja kaksi keinotekoista laguunia.

Sycamore Valley Ranch

Vuonna 2005 Jacksonia syytettiin ja vapautettiin syytöksistä, jotka koskivat 13-vuotiaan pojan rankaisemista. Siitä hetkestä lähtien taiteilija ei koskaan palannut tähän taloon. 25. kesäkuuta 2009, laulaja Trilleri kuoli toisessa Los Angelesin kodissa kärsinyt sydänpysähdyksestä.

Hänen kuolemastaan ​​huolimatta huhut Jacksonia ympäröivästä pedofiliasta eivät ole lakanneet. Itse asiassa kaikki taiteilijaa vastaan ​​esitetyt syytteet kerättiin vuonna 2019 dokumentti nimeltä Poistu Neverlandista. Dokumentin julkaisun jälkeen kiinteistön arvo romahti.

Perhe aikoi haudata laulajan kartanolle ja tehdä siitä pyhiinvaelluspaikan.

Perhe aikoi haudata laulajan kartanolle ja tehdä siitä pyhiinvaelluspaikan.

Gtres

Nykyään Neverland on ollut nimettiin uudelleen Sycamore Valley Ranchiksi ja on uudistettu perusteellisesti. Ekstravaganttisimmat tilat, kuten eläintarha ja messualue, on purettu, ja vähän kodin jäännöksiä, joita Jackson-perhe yritti muuttaa pyhiinvaelluspaikaksi kuolemansa jälkeen. Itse asiassa kuukausia taiteilijan kuoleman jälkeen tuli esiin tietoja, jotka viittasivat siihen, että perhe halusi haudata hänet tilalle, mutta lopulta pop-kuningas haudattiin yksinoikeudella yksityiselle hautausmaalle Los Angelesiin.

[Más información: Elon Musk vende sus últimas cuatro casas por 60 millones: la excéntrica promesa que ha cumplido]

.

etsi tämä