July 28, 2021

Paljastaa “Kosminen imperiumi”, entisen Beatlen julkaisematon demo

Esikatseluna albumin 50-vuotisjuhlan erikoispainoslaatikolle Kaikki päättyy aikanaan, akustinen demo Kosminen imperiumi, teema koostuu George Harrison että hän oli onnistunut pysymään julkaisemattomana faniensa edessä.

Tämän ainutkertaisen kitaristin uusi erikoisjulkaisu tälle materiaalille Beatles on määrätty päivämääräksi 6. elokuuta, joka sisältää heidän kappaleidensa täysin uusitut versiot sekä uusia kappaleita, joita ei ole koskaan ennen kuultu.

Kaikki päättyy aikanaan se on täysin sekoitettu hänen äänitteensä alkuperäisillä nauhoilla.

Dhani, George Harrisonin poika, toimi tämän uuden painoksen päätuottajana ääniinsinööri Paul Hicksin avustamana, jolla on hyvityksiä tunnetuista rock-albumeista, kuten Vuohen pääkeitto alkaen Vierivät kivet O Antakaa totuutta alkaen John Lennon.

Uusi julkaisu Kaikkien asioiden on mennyt ohi Siinä on kahdeksan LP-vinyylilevyä tai viisi CD-versiota sekä Blu-ray-sarja sekä kolminkertaiset vinyyli- ja kaksinkertaiset CD-versiot, jotka voidaan nyt tilata ennakkoon.

George Harrisonin unelma toteutuu

Oikeudelliset toimeenpanijat George Harrison odotti levyn uudelleenkäynnistämistä viime marraskuussa.

“Olemme kaivaneet läpi nauhamäkiä, ja niitä tulee jatkuvasti esiin. Laatikot ja laatikot niistä ”, Harrisonin poika kommentoi albumin materiaalin tilaamista.

“Tämän albumin kuulostaminen selkeämmäksi oli yksi isäni suurimmista toiveista ja jotain, jonka parissa työskentelimme hänen kuolemaansa saakka, mutta uuden tekniikan ja Paul Hicksin tämän projektin työn avulla pystymme toteuttamaan sen”, hän sanoi.

Fanit George Harrison voi nähdä enemmän ajastaan Beatles Peter Jacksonin dokumenttielokuvassa Palaa, joka muutettiin kolmen jakson minisarjaksi Disney +.

Tämä keskittyy Anna sen olla, ryhmän viimeinen albumi, sen lisäksi, että viimeisen konsertin julkaisematon materiaali on Savile Row Lontoossa.blogi täällä