August 3, 2021

Syd Barrett jätti jalanjäljet ​​- Rock & Pop

Ei ole epäilystäkään siitä, että yksi Pink Floydin suurin vaikuttaja oli laulaja ja kitaristi Syd Barrett. Hänen aikansa bändissä oli vain kolme vuotta, mutta silti hän jätti hyvät jäljet ​​ollessaan siinä sekä eläkkeelle siirtymisen jälkeen.

Se saattaa kiinnostaa sinua: Naiset olivat suosituimpia Chilen radioissa vuonna 2020

Hänen makunsa musiikkiin syntyi hänessä koulun vaiheessa kun hän tapasi David Gilmour ja yhdessä he aloittivat musiikillisen projektin nimeltä Abdabts (napsauta tästä saadaksesi lisätietoja näistä alkuista). Tässä bändissä he myös osallistuivat Roger Waters, Rick Wright, Nick Mason ja Bob Klose: tämä oli Pink Floydin alku.

Pink Floydin jäsenet. Vasemmalta oikealle Roger Waters, Nick Mason, Syd Barrett ja Rick Wright. (Kuva: Keystone Features / Getty Images)

Hänen aikanaan kuuluisan brittiläisen ryhmän kanssa albumi julkaistiin Piper aamunkoitteella ”. Tämä albumi oli syy merkitä aikaa, jolloin psykedelia, huumeet ja musiikki olivat tärkeimmät keskusteltavat aiheet.

Tätä albumia pidetään tähän päivään saakka vaikutusvaltaisin psykedeelisen rock-historian aikana. Pian julkaisunsa jälkeen siitä tuli yksi myydyimmistä ja sisältää korkealaatuisia kappaleita, kuten Tähtitiede Domine y Mathilda Äiti. Hänen menestyksensä vaikutti siltä kaikki sujui siihen asti joukkueelle Syd Barrett.

Sitten ongelmat alkoivat, Syd onnistui tekemään yhteistyötä Lautanen salaisuuksia, bändin toinen levy, mutta ei aivan: hänen mielentila ei salli sitä. “Muista päivä”, “Aseta auringon sydämen säätimet” ja “Jugband Blues” olivat kolme aihetta, joihin hän pystyi osallistumaan.

LISÄVARUSTEET JA ONGELMAT

Historia kertoo, että Syd oli kokeillen LSD: tä ensimmäistä kertaa vuonna 1966 Hän ei voinut jättää häntä, hänen mielensä meni toiseen ulottuvuuteen ja ilmeisesti muusikko ei päässyt enää sieltä.

Tämä tosiasia sai Barrettin päättämään poistua bändistä heti huomatessaan, että hän oli luonut a suuresta riippuvuudesta ja aloitti henkiset ongelmansa. Asian vakavuus ei ollut vähäisempi ja riippuvuus oli hänen suuri kumppaninsa kuolemaansa asti vuonna 2006.

Ongelmia huumeita ne olivat tärkein syy miksi Syd Barrett lähti bändistä. Tämä ei kuitenkaan tarkoittanut hänen katoamista hänestä, koska monet kappaleet – ja jopa albumit – lähetetään hänen eläkkeelle, he innoittivat häntä.

Jätämme sinulle joitain Pink Floyd -kappaleita, joihin muusikko on vaikuttanut eniten eläkkeelle siirtymisen jälkeen:

  • Loistaa sinulle hullu timantti

Tämä laulu on kirjoitettu kielellä kunnianosoitus laulaja. Jaeissa kuten «Muista, kun olit nuori, loistit kuin aurinko“(” Muista kun olit nuori, loistit kuin aurinko “) voit nähdä, että on nostalgia-käsite ennen laulajan osan menetystä huumeiden väärinkäytön aikaansaamiseksi.

Sanotaan, että tämä suuri –Ja yksi bändin tunnetuimmista kappaleista– Sen ajattelee Syd Barrett. Epäilemättä se oli hieno tapahtuma bändille, ettei hänellä ollut läsnäoloa, ja päätti kunnioittaa häntä kuorolla, joka sanoo: “Oooh, toivon … toivon, että olisit täällä” (“toivon, että olisit täällä”).

Monista käsitteitä jotka tulvivat tämän hieno ja historiallinen ennätys, uskotaan, että jotkut heistä –kuin hulluus– innoittamana historiallinen Syd Barrett.

Kutsumme tänään, 15 vuotta hänen kuolemansa jälkeen, muistamaan häntä kuuntelemalla näitä upeita ja unohtumattomia luomuksia.

weblink