July 28, 2021

Ed Sheeran esitteli “Bad Habits” -akustisen version

Ed Sheeran Hän palasi musiikkiin neljän vuoden kuluttua väliaikaisesta eläkkeelle siirtymisestä. Muutama päivä sitten laulajan kantaesitys “Huonoja tapoja”, Aihe, josta hän kiinnostui uusista, lähellä tanssimusiikkia olevista äänistä. Laukaisuun liittyi video, jossa brittiläinen mies nähtiin naamioituneena vampyyriksi, joka yhdessä a ryhmä outoja hahmoja he lähtevät tutkimaan yötä.

“Halusin, että leike toistaisi tottumuksen luonteella upealla tavalla, joten asettuin vampyyreihin. Oli niin hauskaa päästä luonteeseen, vaikkakaan niin korkeiden korkeuksien takia ”, kuvasi muusikko uudesta ehdotuksestaan. Hän paljasti myös työskentelevänsä uusia sävellyksiä, jotka tulevat osaksi albumia.

Tänä viikonloppuna muusikko jakoi verkostoissa viestin, joka sai seuraajansa onnelliseksi: “Bad Habitsin” akustinen versio se on nyt saatavilla, lähetä se, jaa se, lataa se ja katso video ”. Muutamassa tunnissa versio menestyi ja ylitti miljoonan katselun muutamassa tunnissa. Muistakaamme, että ilmoitus tuli samanaikaisesti uuden “BTS-menestyksen” “Permission to Dance” -aloitteen julkaisun kanssa, jonka englantilainen taiteilija oli yksi kirjoittajista.

Viikko sitten laulaja esitteli uuden kappaleen konsertissa ilman yleisöä, jonka hän antoi TikTok-alustan kautta Portman Road -stadionilla Ipswichissä, Englannissa, Euro 2020 -tapahtuman yhteydessä.

Muusikon mukana oli elektroakustinen kitara, näppäimistö ja kuuluisa pedaalilauta, ja hän kiersi stadionin eri osissa, minkä jälkeen seurasi kamera, ääni ja valaistusryhmä. “A-joukkue”, “Kukkulan linna”, “Bloodstream”, “Visitng Hours” olivat muita kappaleita, joista käyttäjät voivat nauttia. “Laula” -esityksen toisessa osassa ”Galway Girl” ja balladi ”Perfect” soivat. “En ole koskaan tehnyt tällaista livenä, joten se on upea.” “Ajatella ääneen”, “Shape of You” Y “Tarvitset minua”Merkitsi lähetyksen päättymistä.

Ed Sheeranin suuri ura

Taiteilija, joka määrittelee aikakauden. Yhdistämällä ajatuksia herättäviä kappaleita, universaalia popia ja useiden tyylilajien vaikutteita hänen rikas luettelo sopii paitsi täydellisesti hänen yleisöönsä myös ylittää sukupolvet.

Koska hän esiintyi Ison-Britannian radalla vuonna 2010 hänen kanssaan Yhteistyöprojekti nro 5 – EP viidestä kappaleesta, joissa esiintyy tämän hetken suosikkiartisteja – Suffolkin taiteilija vaikutti faneihin ympäri maailmaa lauluntekijöilleen ja monipuolisuudellaan. Neljä albumia Britannian listan kärjessä: ‘+’ (2011), ‘x’ (2014), ‘÷’ (2017) ja ‘o.6 yhteistyöprojektia ‘ (2019), myi yli 45 miljoonaa albumia ja 150 miljoonaa singleä maailmanlaajuisesti.

Ed Sheeran on Brittiläisen imperiumin ritarikunnan jäsen sPalveluistaan ​​musiikille ja hyväntekeväisyyteen vuodesta 2017 lähtien – hän on ylpeä 1 IFPI-palkinnon (myydyin maailmanlaajuinen taiteilija 2017), 4 Grammy-palkinnon, 4 Ivor Novello -palkinnon, 6 BRIT-palkinnon (mukaan lukien kaksi peräkkäistä “Global Success” -tapahtumassa vuonna 2018 ja 2019) ja 7 Billboard-palkintoa mm.

Vuoden 2019 lopulla laulaja sai virallisen Chart Companyn ”No. 1 Artist of the Decade ”-palkinto ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun hänen kotimaassaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa on saavutettu useita saavutuksia, mukaan lukien kaavioiden eniten numero 1. sinkkuja ja albumeita vuosina 2010-2019.

.

Kokeile tätä