August 1, 2021

Kesha esittelee kappaleen, jonka hän teki Beach Boysin Brian Wilsonin kanssa

Siitä on kulunut kauan Kesha nousi kuuluisuuteen yhtenä taivaan lupaavimmista pop-tähdistä. Hänen elämässään on tapahtunut monia asioita – kuten tuottajalta kiusattu häirintä – jotka ovat saaneet hänet kypsymään kaikin tavoin. Tämä kasvu näyttää heijastuvan hänen seuraavaan albumiinsa, Korkea tie, joka ilmestyy ensi vuonna.

Vaikka hän on jo julkaissut pari singleä, uuden albuminsa julkistamisen jälkeen kaikki halusivat kuulla tietyn kappaleen ”Kauna”. Ja se ei ole vähempää, koska tässä kappaleessa hyvitetään erittäin mielenkiintoisia nimiä, kuten kantrimusiikin laulaja Sturgill Simpson ja kuuluisa poplaulujen säveltäjä Wrabel, Mutta huomion kiinnitti vain yksi henkilö, Brian Wilson – valtava luova mieli Beach Boysin takana.

Ennen vuoden loppua ja joululahjana faneilleen, Kesha on juuri julkaissut videon yhteistyöstä, jonka hän teki Beach Boysin johtajan kanssa Ja sanokaamme sinulle, että jos olet herkkä, tämä kappale putoaa kuin käsine. Hyvin Se on hyvin intiimi kappale, joka puhuu myrkyllisestä suhteesta, joka on tasainen enempää.

”Katumuksen” ääni rajoittaa hienostuneempaa kansaa ja maata, vaikka voisimme helposti särkyä sen akustisena balladina jossa laulajan ääni hallitsee kappaleen aikana, kun taas Surgill Simpsonin ääni tekee hänestä toisen melkein joka hetki. Vaikka herra Wilson hyvitetään, Meidän on sanottava teille, että valitettavasti Kesha tuhlasi sen, koska kuoroissa tuskin pystytte arvostamaan valtaosan äänten säveltäjän ääntä. Lemmikkien äänet. Kuten he sanovat siellä: “Harmi Margarito!”

kesha-brian-wilson-1

Kuva: Getty Images

Emme parempi kertoa heille enemmän, Katso video VHS: n alla olevasta ”Katumuksesta” Brian Wilsonin ja Keshan yhteistyöstä:

Jatka lukemista