August 3, 2021

Madonnalle Britney Spearsin huoltajuus on “ihmisoikeusrikkomus”

Instagram

Viikon sisällä uudesta kuulemistilaisuudesta Britney Spears (39) ja hänen isänsä Jamie, uusi julkkis, lisäsivät tukensa laulajalle palauttamaan hallinnan elämäänsä ja perintöönsä. Kuten Christina Aguilera ja Justin Timberlake olivat jo tehneet, madonna (62) kannatti pop-prinsessan vaatimusta.

Kuningatar Elizabethin odottamaton päätös, joka nöyryytti Meghan Marklea

Vuodesta 2008 tähän päivään Britney Spears Hän ei voi hävittää henkensä ja omaisuutensa mieleisekseen, koska Yhdysvaltain tuomioistuimet totesivat, että hänen isänsä Jamie Spears on hänen laillinen huoltaja. Asia saavutti huipentuman, kun sadat tuhannet fanit tulkin ”Oho, tein sen taas”Muutti aiheen trendiksi iskulauseen alla #FreeBritney.

Sen jälkeen kun Los Angelesin ylioikeus käänsi hänelle selkänsä ensimmäisessä istunnossa, Britney Spears hän palaa nostamaan elämänsä ja omaisuutensa ilmaisen hallinnon uudessa kuulemistilaisuudessa, joka on määrä järjestää heinäkuun puoliväliin. Ja edellisessä uudessa oikeudellisessa esityksessä niin kutsuttu popin prinsessa sai “Hänen majesteettinsa” tuen madonna.

Charlotte Caniggia eli epämiellyttävän hetken Meksikon todellisuusnäyttelyssä

Tänä torstaina Madonna ilmaisi kantansa Britney-vaatimuksen puolesta Instagram-tililtään. Tarinan kautta pop-kuningatar katsoi, että hänen “seuraajaansa” käyvä tilanne on selkeä esimerkki ihmisoikeuksien loukkaaminen.

Instagram @Madonna

Madonnan tarina Britney Spearsin tueksi (Instagram @ Madonna /)

Valokuvalla, jossa hänellä on T-paita, jossa on merkintä “Britney Spears”, Madonna pyysi laulajan äänen kuulemista. ”Tuo tämä nainen takaisin elämään. Orjuus lakkautettiin niin kauan sitten! Kuolema ahneelle patriarkaatille, joka on tehnyt niin naisille vuosisatojen ajan.Tämä on ihmisoikeusrikkomus! Britney, me päästämme sinut vankilasta! ”Hän listasi.

tästä lähteestä