August 4, 2021

Nämä ovat tunnetuimpia rock-eksponentteja Moreloksessa

Maailman rock-päivää vietetään joka vuosi 13. heinäkuuta, jolloin genren ystävät muistavat myyttiset bändit, jotka ovat jättäneet jälkensä kollektiiviseen mielikuvitukseen, ja että heidän melodioistaan ​​on tullut lauluja ja ääniraitoja elokuville ja ihmisten hetkille.

Tämän päivämäärän valinnalla muistettiin Live Aid -hyväntekeväisyyskonsertti, joka pidettiin samanaikaisesti Lontoossa, Philadelphiassa, Sydneyssä ja Moskovassa vuonna 1985 ja johon osallistuivat tämän hetken suurimmat ja tunnetuimmat rock-yhtyeet: Led Zeppelin, The Who, Black Sapatti, kuningatar, Sting, Judas Priest, Duran Duran, U2, Scorpions, Paul McCartney, Eric Clapton ja Phil Collins.

Moreloksen osavaltiossa musiikkikenttä on ollut täynnä bändejä, jotka ovat erottuneet alueella, jotkut tekevät cover-esityksiä ja erottuvat melodioiden suorittamisesta ja toiset musiikkikappaleiden luomuksilla.

Jotkut eksponentit

Kulttuuriministeriön Tierra Adentro Magazinen mukaan Morelosissa erottuvat eri musiikkivirroissa pidetyt rock-yhtyeet, joissa Moreloksen lahjakkuus on onnistunut erottumaan ja tuomaan sanoituksensa ja äänensä kansalliselle tasolle.

Ensimmäisessä vaiheessa post-prog-rock-yhtyeen kaltaiset yhtyeet, kuten “Never after before”, koostuivat Agustín Dávalosista (ääni, kitara ja koskettimet), Marcelo Rangelista (rummut ja sekvenssit) ja Gonzalo Ricaldesta (basso). Davo Valdés -lehden artikkelin mukaan lehden painos “Never Before After” herättää nyt.

Toinen, “Los Pápalos”, joka on osa elektro-rock-tyylilajia. Se koostuu Diego Icazasta kitaralla ja Lolosta (alias Dolores Parral) sähkö rummuista ja sekvensseistä.

”Monodram” vaihtoehtoinen rock-yhtye perustettiin vuonna 2009 Cuernavacassa. Sen jäsenet ovat Nazario Meshoulam (kitara ja ääni), Eduardo Huerta Rangel (kitara), Agustín Dávalos (basso ja taustalaulu) ja Augusto Herrero (rummut). Bändin tyyliin vaikuttavat selvästi seitsemänkymmentäluvun progressiivinen rock ja brittiläinen hard rock.

Jotkut muut, kuten “Capital Sur”, vuonna 2011 syntynyt bändi, jossa on sekoitus muusikoita Cuernavacasta ja Mexico Citystä; vaihtoehtoisen rockin ”Electraficin” lisäksi.

Selvitä