August 2, 2021

Peter Jackson palaa elokuvan The Beatles: Get Back toimitustilaan

(EFE) .- Peter Jackson on palannut toimitustilaan jatkaakseen työtä, johon sisältyy julkaisemattoman materiaalin 56 tunnin lyhentäminen, jonka kanssa hän rakentaa dokumenttielokuvaa “Beatles: Palaa takaisin ”, joka julkaistaan ​​lopulta elokuussa 2021.

“Se oli saatava valmiiksi, mutta Covid on vaikuttanut siihen”, sanoi johtaja Uuden-Seelannin kokoustilasta, jossa he työskentelevät, kitaroiden ja rumpusetin ympäröimänä. Beatles.

“Todellinen passi” materiaalista, jossa Jackson työskentelee ja joka halusi näyttää brittiläisen bändin faneille pienen alle 4 minuutin esityksen mitä he voivat nähdä ensi vuonna.

”Se ei ole dokumenttielokuvan traileri tai kohtaus, on montaasi fragmenteista, joka vangitsee tekemämme dokumentin olemuksen “, ohjaaja sanoi ennen lisäämistä:”toivomme hymyn aloittavan meidät näinä aikoina niin lannistavaa, että elämme ”.

Edistyminen Disneyn tuottama dokumentti näytä kaikki neljä beatles levytysstudiossa vuonna 1969, kun he valmistelivat álbum “Olkoon se”, joissakin kuvissa Michael Lindsay-Hogg.

Kuva: Karwai Tang / Getty Images.

John Lennon Lue ääneen sanomalehden tarina oikeudenkäynnistä George Harrison hyökkäyksestä valokuvaajaan lähdettyään yökerhosta Ringo Starin kanssa. Hänen puolellaan hänen toverinsa laittaa musiikkia histrioniseen esitykseen Lennon.

Etukäteen, joka on keskittynyt musiikillisesti ”Get Back” -tallenteella voit nähdä äänitysstudio täynnä ihmisiä, tuottajista tai teknikoista sukulaisiin, kuten Yoko Ono tai Linda McCartney tai Heather, Lindan tytär, joka Paul McCartney hyväksytty.

Kuvia neljästä vitsailusta, varsinkin Lennonista, joka esiintyy useimmissa huligania soittavissa kohtauksissa, jotka sekoittuvat muiden myyttisen esityksen kanssa katolla. Applen toimistot Lontoon Savile Row -kadulla.

Beatlesin antama improvisoitu konsertti katolla kuvattiin 30. tammikuuta 1969, ja se oli bändin ensimmäinen live-esitys yli kahdessa vuodessa ja viimeinen ryhmä.

”Dokumentti kuvaa vuorovaikutusta bändin jäsenten keskuudessa fanien reaktiot ja ympäröivien toimistojen työntekijät sekä kahden nuoren Lontoon poliisin järjettömät yritykset lopettaa konsertti, jotka tulivat siksi, että joku oli valittanut melusta “, selitetään Disney.

Elokuvassa kuultava musiikki on täysin palautettu, josta tulee “The Beatles: Get Back” “Loistava, mukaansatempaava ja juhlava kokemus yleisöille ympäri maailmaa”, lisää huomautus, jonka mukaan se myös Äänitallenteita on käytetty 140 tuntia joita on kuultu hyvin harvoin.

Saatat pitää myös: Nämä olivat Disney Investor Dayn yllättävimmät ilmoitukset

Seuraa meitä:

Viserrys

Facebook

Instagram

Tilaa viikoittainen uutiskirjeemme täältämuutti tänne