August 2, 2021

Benjamin, Lisa Marie Presleyn poika, lepää Gracelandissa Elvis Presleyn kanssaBenjamin Keough, Pojan poika Lisa Marie Presley, on haudattu isoisänsä Elvis Presleyn viereen. Kolme kuukautta hänen kuolemansa jälkeen, Gracelandin, “ rock-kuninkaan ” myyttisen kartanon, virallinen verkkosivusto on vahvistanut, että Elvisin vanhin pojanpoika lepää jo Memphisin kartanon Meditaatiopuutarhassa perheensä kanssa, mukaan lukien isoisänsä, isoäitinsä Gladys Presley , isoisänisä, Vernon Presley ja iso-iso-isoäiti, Minnie Mae Presley. Graceland oli kartano, jossa Elvis Presley asui kuolemaansa saakka 16. elokuuta 1977 ja jossa hän kirjoitti, että hänen kuolevaisen jäännöksensä pitäisi levätä. Vuonna 1982 se avasi ovensa yleisölle ja siitä tuli pyhiinvaelluskohde taiteilijan miljoonille faneille. Valkoisen talon takana se on suosituin nähtävyys Yhdysvalloissa.

NÄYTÄ GALLERIA

Ben, Lisa Marie ja Danny Keough poika ja näyttelijä Riley Keoughin veli, kuoli 12. heinäkuuta 27-vuotiaana jättäen koko maan järkyttyneeksi. Lisa Marie Presleyn toinen lapsi löydettiin kuolleena kotonaan Calabasasista, Los Angelesista. Los Angelesin lääninmiehistön toimiston mukaan hänen kuolemansa johtui yksi ampuma ampuma-aseella ja vahvistettiin, että se oli itsemurha.

-Benjamin Keough, isoisänsä Elvis Presleyn musiikillisissa jalanjäljissä

-Elvis Presleyn lapsenlapset ja tytär muistuttavat häntä siitä, mikä olisi ollut hänen kahdeksankymmentä syntymäpäivänsä

Hänen traaginen hyvästit jätti koko perheensä suureksi suruksi, etenkin äitinsä. “Hän on täysin murtunut, lohduton ja tuhoutumaton, mutta yrittää pysyä vahvana kaksoset tyttärensä, 11, ja vanhimman tyttärensä Rileyn suhteen.” sanoi Lisa Marien edustaja lausunnossaan. ”Hän palvoo poikaa. Hän oli hänen elämänsä rakkaus ”, hän lisäsi. Lisa Marie oli Elvis Presleyn ainoa tytär, syntynyt avioliitosta Priscilla Presleyn kanssa vuonna 1967, ja heidän poikansa KEough muistutti silmiinpistävää isoisäänsä, laulaja Elvis Presleyä. Hänen äitinsä mukaan ihmiset pyysivät ottamaan valokuvia hänen kanssaan, koska heidät oli naulattu.

NÄYTÄ GALLERIA

Benjamin Keoughin aikakausi Lisa Marie Presleyn ensimmäisen avioliiton poika muusikko Danny Keoghin kanssa, jonka kanssa hänellä oli myös tytär, näyttelijä Riley Keough. He menivät naimisiin 3. lokakuuta 1988, mutta erosivat 6. toukokuuta 1994.

Kuolemansa jälkeen Benin sisar, näyttelijä Riley Keough, siirtyi sosiaaliseen mediaan vihkimään hänelle emotionaalisen viestin. “Aamut ovat vaikeimpia”, hän kirjoitti. “Unohdin, että olit poissa. En voi itkeä pelkäämättä koskaan pysähtyä. Tämä on uusi kipu minulle. Ei ole sanoja määritellä sinua. Enkeli on lähinnä mitä voin ajatella ”, jatkoi tähti Hullu Max . “Puhdas valo. Pikkuveli. Paras ystävä. Vapaa mies. Älyllinen. Todistaja elämästäni. Sielunkumppani. Suojelija. Liian herkkä tälle ankaralle maailmalle. Toivon, että annat minulle voimaa kantaa valtava reikä, jonka olet jättänyt sydämeeni … En voi uskoa, että jätit minut. Et sinä, suloinen Ben. Kuka tahansa paitsi sinä. Luulen, että tämä on todellinen sydänsärky. Toivon, että tapaamme uudestaan, ”olivat Rileyn liikuttavat sanat. Heinäkuun lopussa hän halusi osoittaa kunnioitusta hänelle ja sai tatuoidun veljensä nimen ”Benjamin Storm”.

Tilaa uutiskirjeemme täältä, jotta tiedät hola.comin tärkeimmät sivut ja et menetä tällaisia ​​artikkeleita.

.

vierailla täällä