August 4, 2021

Bruce Springsteen haluaa palata näyttämölle ensi vuonna

Huolimatta parhaillaan omasta Broadway-näyttelystään New Yorkin St.James-teatterissa, Bruce Springsteen, yksi rock and rollin tärkeimmistä amerikkalaisista ikoneista, on ilmoittanut haluavansa osallistua kiertueelle. musikaali ensi vuonna.

Aikaisemmissa yhteyksissä Springsteen oli huomauttanut, että vaikka pandemian olosuhteet olivat jo parantumassa, hän ei aio mennä uudelle kiertueelle ainakin loppuvuodesta 2021, mikä on jonkin verran lannistavaa uutista faneilleen, mutta ymmärrettävä nykyisten olosuhteiden vuoksi.

Saatat olla myös kiinnostunut: The Weeknd on ”todella ylpeä” uudesta albumistaan

Viimeaikaisessa keskustelussaan Zoe Ballin kanssa hänen BBC Radio 2 -esityksessään Bruce Springsteen on ilmoittanut toivovansa todella jatkaa musiikkikiertueitaan joskus vuonna 2022. ”Olemme kiertueella ensi vuonna, jos kaikki menee hyvin. E Street Band palaa tielle, tietysti, riippuen tietysti viruksesta ja siitä, mitä tapahtuu. ”

Springsteen käytti myös tilaisuutta kommentoidakseen fanejaan Isossa-Britanniassa arvostamalla syvästi kaikkea tukea, jonka hän on saanut koko uransa ajan. Nämä kommentit johtuvat suuresta menestyksestä, jonka heidän viimeisimmän levynsä “Letter To You” on saanut Euroopan alueelta, josta The Boss oli täysin kiitollinen.

Saatat olla myös kiinnostunut: Peter Jackson kertoo uudesta Beatles-dokumenttisarjastaan

Joulukuussa 2020 Bruce Springsteen palasi live-televisioon Saturday Night Live -varieteen kautta The E Street Bandin jäsenten rinnalla, mikä merkitsi ensimmäistä kertaa esiintymistään taustayhtyeen kanssa vuodesta 2017 lähtien.

Bruce Springsteenin on tarkoitus johtaa tällä kesällä New Yorkin Central Parkissa konsertti, jossa esiintyvät Paul Simon ja Jennifer Hudson, ja sen odotetaan olevan “yksi kaupungin historian suurimmista konserteista”.

.

Voit kokeilla tästä