August 1, 2021

Lenny Kravitz, paparatsojen paparatsot | Tyyli

Lenny Kravitz yhden teoksensa edessä näyttelyn avajaisissa. Jamie McCarthy

Isä antoi hänelle Lenny Kravitzin ensimmäisen kameran. Sy Kravitz oli toimittaja ja tuottaja NBC: lle ja antoi hänelle Leicaflexinsa, kun hän palasi Vietnamista. Vaikka laulaja ei ollut kiinnostunut kuvien ottamisesta vasta monta vuotta myöhemmin – kun he alkoivat kuvata häntä konserttiensa jälkeen -, tänään valokuvasta on tullut hänen harrastuksensa ja hän käyttää edelleen leica ja hän on jopa suunnitellut sellaisen yhdessä saksalaisen tuotemerkin kanssa, jonka hän on kutsunut kirjeenvaihtajaksi isänsä kunniaksi.

Kravitz halusi aloittaa valokuvien ottamisen muutama vuosi sitten Euroopan kiertueella. Hänen ajatuksensa oli mennä ulos kameralla ja valokuvata kaupunkeja, joissa hän vieraili kiertueillaan. Ei pystynyt. fanit ja paparatsot ahdistelivat häntä jokaisessa askeleessaan. ”He risteivät polulla valokuvassani ja tarttuivat minuun. Joten aloin kuvata myös heitä. Se ei ollut jotain vakavaa. He olivat haitaksi ja siitä tuli tällainen tanssi “, hän tunnusti eilen Miami Herald.

Tanssi, joka jatkoi tanssia antamatta sille merkitystä. Kunnes eräänä päivänä hänen ystävänsä ja muotikuvaaja Jean-Baptiste Mondino näki kaikki mustavalkoiset ottamansa valokuvat “stalkereistaan” ja kannusti häntä ottamaan sen vakavasti näyttämään niitä maailmalle. Tulos on Salama, hänen ensimmäinen valokuvanäyttely, joka kulki Los Angelesin, Berliinin ja Wienin läpi eilen Miamin suunnittelupiirin galleriassa osana tällä viikolla pidettyjä Art Baselin taidemessuja.

Viisi vuotta sitten otetuista 40 kuvasta, jotka on otettu esiin sunnuntain kautta, naisfanit näyttävät onnellisilta ja ylpeiltä siitä, että Kravitz kuvasi heitä, ärsyttäviä paparatsoja tai varastettuja hetkiä. Ne ovat kuin käänteinen suosituimman ja ahneimman paparatson Ron Galellan työstä, jonka työtä nykyään pidetään myös taiteena. Kravitzno on ensimmäinen tai ainoa kuuluisa henkilö, joka kääntää kameran yleisöön ja häntä tarkkaileviin; Nykyään on hyvin yleistä nähdä julkkisten ottavan valokuvia fanit punaisilla matoilla ja ensiesityksillä. Mutta rokkitähti muutti ensimmäisenä peilin toisen puolen inspiraationa taiteelleen.

Valokuvat, jotka on kerätty myös samannimiseen kirjaan (toimittaja teNeues), tulevat myyntiin hinnoilla, jotka vaihtelevat 1700 ja 3700 euron välillä. Kaikki kerätyt rahat lahjoitetaan yhdistykselle.

Miamin avajaiset ovat hänelle erityisen tärkeitä, koska hän asui tuossa kaupungissa monta vuotta. Vaikka hän asuu nyt Bahaman ja Pariisin välissä, hän tuntee hyvin taidemaailman, joka aloitti Art Baselin siellä ja on työskennellyt alueen hotelleissa sisustusyrityksensä Kravitz Designin kanssa. Muusikko, näyttelijä ja suunnittelija, valokuvaus on viimeisin lahjakkuus, jonka Lenny Kravitz lisää menestyksekkääseen uraansa. Ja hän sanoo työskentelevänsä jo uudessa sarjassa, joka keskittyy paremmin muotokuviin.

Vieraat Lenny Kravitz -näyttelyn avajaisissa.AP

tämä sisältö