August 4, 2021

Meghan Markle ja Elton John aviomies luomaan Netflix-sarjan

Sussexin herttuatar Meghan Markle on yhdessä Elton Johnin aviomiehen David Furnishin kanssa tuottanut uuden animaatiosarjan Netflixille.

Meghan ottaa roolin luoja ja vastaava tuottaja. Elokuvantekijä David Furnish toimii myös tuottajana.

Sarja Helmi Se “kutoo fantasiaa ja historiaa” ja keskittyy samalla 12-vuotiaan tytön seikkailuihin.

“Kuten monet hänen ikäisensä tytöt, sankaritar Pearl on matkalla itsensä löytäminen yrittäessään selviytyä elämän päivittäisistä haasteista ”, Meghan sanoi lausunnossaan. Tekstissä mainitaan hänet kuninkaallisella nimellään Sussexin herttuatar.

Elton John oli Harryn äidin, prinsessa Dianan, hyvä ystävä. Vuonna 2019 hän maksoi Harryn ja Meghanin lentävän yksityisellä suihkukoneella monen miljoonan dollarin kartanoonsa Etelä-Ranskassa. Elton ja David olivat myös monien julkkisvieraiden joukossa, jotka kutsuttiin osallistumaan Harry ja Meghanin hääihin toukokuussa 2018.

Meghan Marklen katkeran avioeron yksityiskohdat paljastuvat

uutinen