August 4, 2021

Peter Jackson kertoo uudesta Beatles-dokumenttisarjastaan

Uuden-Seelannin elokuvantekijä Peter Jackson sai kiitosta työstään “Sormusten herra” -trilogiasta. Tällä hetkellä hänellä on uusi The Beatlesiin keskittyvä dokumenttisarja nimeltä “Palaa takaisin”, joka varmistaa, että Liverpoolin kvartetin fanit olla vaikuttunut nähdessään sen.

Hanketta on kehitetty pitkään, koska se kerää kymmeniä tunteja vuonna 1969 kuvattua materiaalia. Jackson on jakanut äskettäisessä haastattelussa joitain vaikutelmiaan dokumentista, huomauttamalla, että sen muoto on keskittynyt enemmän keskusteluihin kuin The Beatlesin musiikki, mikä tekee siitä “hyvin intiimin” ohjaajan mukaan.

Saatat olla myös kiinnostunut: Chvrches jakaa uuden euforisen kappaleensa “Good Girls”

“Luulen, että ihmiset ovat yllättyneitä esityksestä kahdesta syystä”, sanoi Peter Jackson keskustellessaan GQ: n kanssa. “Ensimmäinen on paljon intiimimpi kuin luulet, koska kaikki ovat tottuneet näkemään musiikkidokumentin jotain MTV: n ulkopuolelta.” Elokuvantekijä huomauttaa, että monissa dokumenttielokuvissa näytetään vain materiaalia, johon liittyy epätasaisesti paljon musiikkia, ja että tämän materiaalin on tarkoitus osoittaa, mikä on musiikin takana.

Tarkoitan, että jopa kattokonsertissa meillä on ajatus tehdä leikkauksia koko ajan kadulle, poliiseille ja kaikelle muulle.

Jackson selventää, että “Get Back” ei ole sarja MTV-videoita, jotka näyttäisivät The Beatlesin jäsenten tekevän joitain kappaleita, ja että se näyttää enemmän materiaalia heistä keskustelemassa säveltämästä musiikista.

Toisesta näkökohdasta, joka yllättää yleisön, Peter Jackson puhuu huumorintajusta, joka on muokatussa kuvamateriaalissa. “Ja toinen asia, joka mielestäni yllättää ihmisiä, on kuinka hauskoja nämä äänitteet ovat, mitä tämän materiaalin ja” Let It Be “-elokuvan maine huomioon ottaen et yhdistä tammikuuhun 1969, mutta ne ovat erittäin hauskoja nauhoja . ”,

Saatat olla myös kiinnostunut: Foo Foghters esittelee upean videon, jossa kunnioitetaan Bee Geesia

“The Beatles: Get Back” on Peter Jacksonin uusin aineisto aikanaan dokumenttielokuvantekijänä. Projekti alkoi elokuvana, mutta sen kehityksen aikana sen pituuden vuoksi se muutettiin kolmen jakson dokumenttisarjaksi, joka saapuu Disney +: een 25. – 27. Marraskuuta 2021.

.

Opi faktat täältä nyt