August 2, 2021

Reggae yhdistää muotia ja musiikkia

Fred Perry x Nicholas Daley juhlii musiikin ja muodin välisiä yhteyksiä brittiläisissä alakulttuureissa tekemällä uutta yhteistyötä luomaan kapselikokoelma vaatteita ja asusteita

Skotlantilaisista ja jamaikalaisista juurista koostuva brittiläinen suunnittelija Nicholas Daley on valmistunut Central Saint Martinsista Lontoossa ja hänen vaatemerkkinsä lanseeraamisen jälkeen vuonna 2015 hänen tavoitteenaan on ollut luoda brittiläisten alakulttuureiden innoittamia vaatteita sekä menneisyydessä että nykyisessä. Tätä varten suunnittelija tekee yhteistyötä Fred Perryn kanssa esittääkseen uuden kokoelman, jossa molemmat luovat identiteetit yhdistävät DNA: n keskittymällä reggae-kuvakkeeseen Peter Toshiin.

Reggae-muusikko, ihmisoikeuksien puolustaja ja Jamaikan kannattaja kannabiksen laillistamisen aktivisti Winston Hubert McIntosh oli yksi The Wailers -bändin pääjäsenistä Bob Marleyn ja Bunny Wailerin rinnalla. Hänen erityinen ja tyypillinen tyylinsä on määrittänyt reggaen estetiikan siinä määrin, että se muodostaa taistelulajien elementit, kuten Karate-vyön tai jopa täydellisen univormun.

Aloittaen tästä inspiraatiosta ja ottamalla myös erilainen brittiläiset alakulttuurit joita on ollut ja on edelleen olemassa Isossa-Britanniassa, tulee Fred Perry x Nicholas Daleyn uusi yhteistyö. Vielä yksi todiste siitä, miten musiikki on ollut ja tulee aina olemaan yhteydessä muotimaailmaan.

Fred Perry x Nicholas Daley yhdisti jälleen reggae

Tämän yhteistyön kumpaankin kappaleeseen sisältyy parafien suunnittelija Gaurab Thakali jotka vahvistavat edelleen hänen inspiraationsa kertomusta. Vaatteet on rakennettu retro-väreistä, päähenkilöinä sävyjä, kuten kultaoranssi, uusi kastanjanruskea, kakhi ja antrasiitti.

Väliltä Fred Perry x Nicholas Daley -yhteistyön kärjet löydämme poolopaidan, johon on lisätty edellä mainitut taistelulajien vyöryhmien innoittamat laastarit ja myös pommitakki, jonka takana on “Fred Perry” -kirjonta viittauksena urheilutakkeihin.

Fred Perry x Nicholas Daley yhdisti jälleen reggae

Nicholas Daleyn itsensä mukaan, “Minusta tuntuu siltä, ​​että tuotemerkkini ja Fred Perryn välillä on hyvä yhteys, joka on kudottu eri kulttuurien ja musiikin juhlinnan eettisyyteen. Siksi olen tuottanut kokoelman yhdessä Fred Perryn kanssa, koska olen tuntenut olevamme linjassa uskomuksissamme ja brändeissämme: olemme molemmat brittiläisiä muotimerkkejä, joilla on vahva inspiraatio heidän alakulttuuriensa perinnössä.

Fred Perry x Nicholas Daley -keräilykampanjan tähti on muusikko Sam Akpro, jonka ääni yhdistää vaikutteita hänen Lontoon juuristaan ​​ja perheensä Gambian perinnöstä. Kokoelma on saatavilla nyt Fred Perry Espanjan myymälöissä: Madrid (C / Barquillo, 35) ja Barcelona (C / Rec, 77, Borne)

Jos haluat nähdä edellisen Fred Perry x Nicholas Daley -yhteistyön, napsauta TÄSTÄ.

Fred Perry x Nicholas Daley yhdisti jälleen reggae

voit tarkistaa täältä