August 2, 2021

Sailor Moon: 10 pääsiäismunaa huomaat vain, jos näet ne uudelleen

Jopa kaikkein ankarimmat fanit Merimies Moonilla voi olla paljon opittavaa näyttelystä. Sarja on täynnä pääsiäismunia, vitsistä animaatioprosessista huutamiseen eri popkulttuurikuvakkeille.

Jotkut vitsit menetettiin käännöksessä, ja melko monet poistettiin, kun sarja kutsuttiin ulkomaille. Toisaalta kopiointiprosessin aikana toisinaan lisättiin uusia vitsejä. Tämän seurauksena monet klassisista 90-luvun jaksoista, jotka fanit luulevat tietävänsä sydämestään, voivat ottaa aivan toisenlaisen kuvan katsellessaan niitä uudelleen.

10 Animaattorit itse esiintyvät jaksossa

Jaksossa “Suojaa lasten unelmia! Friendship Linked by Anime ”, Usagi, Ami ja Rei tutkivat animaatiostudiota, joka toimii a animeMerimies V. Monet tarinassa esitellyt animaattorit perustuvat näyttelyn tiimin todellisiin jäseniin, kuten Kazuko Tadanoon ja Hiromi Matsushitaan perustuvat Kazuko ja Hiromi.

Ayako Kurata, Junichi Satō, Takuya Igarashi, Kunihiko Ikuhara, Yasue Itasaka ja Takao Yoshizawa saavat myös mainintoja jaksossa. Jakso vie kuitenkin joitain vapauksia. Todellinen Marta on mies ja hän ja todellinen Kazuko ovat aviomies ja vaimo.

9 Animaatiotiimi viittasi myös aikaisempiin teoksiinsa

Monet animaatiotiimin aiemmista töistä esiintyvät myös satunnaisesti sarjassa. Rein surullisen vaaleanpunaisen haalarin kohtauksen aikana laukussaan näkyy vaaleanpunainen kala. Tämä on nyökkäys anime-sarjaan Kultakala Varoitus! joiden kanssa jotkut tiimin jäsenet jakavat Merimies Moon, kuten Junichi Sato ja Takanori Arisawa. Hahmopohjaisia ​​leluja esiintyy myös koko ensimmäisen kauden ajan.

Samanlainen vitsi on tehty Moonlight Knightin kanssa, joka on yksinomaan anime. Se perustuu ikivanhaan tokusatsusankariin nimeltä Moonlight Mask, jonka teatterielokuvat tuotti Toei.

8 Chibiusa voisi olla kunnianosoitus aikaisemmille maagisille tytöille

Mitä Sailor Moon Se oli yksi ensimmäisistä maagisista tyttöjen animeista, joka esitettiin lännessä, monet sen aikaisempiin shojo-sarjoihin tekemät viitteet menettivät usein länsimaiset fanit. Esimerkiksi on havaittu, että Chibiusaa voidaan pitää parodiana Minky Momo, joka on myös vaaleanpunainen tukka prinsessa, joka hypnoosaa perheen uskomaan, että hän asuu heidän kanssaan yrittäessään pelastaa heidän maailmansa.

Tietysti, toisin kuin Momo, Chibiusa on sukua isäntäperheelleen, ei vain heidän ajattelunsa mukaisesti. Hän ei kuitenkaan olisi ensimmäinen anime-tytär, joka palaa ajassa taaksepäin asumaan kouluikäisen äitinsä kanssa. Aikaisempi esimerkki tuosta juonista olisi Äiti on neljäs luokkalainen.

7 Makon poninhäntä viittaa merenneito-prinsessaan

Jotkut klassisen anime-fanit ovat epäilleet, että Mako perustuu osittain edelliseen samannimiseen maagiseen tyttöön, Makoon, Mahō no Mako-chan. Vaikka Mermaidilla Makolla on virrat punaiset hiukset alkuperäisessä ihmismuodossaan, hänen hiuksensa muuttuu ruskeaksi ja hän yleensä käyttää niitä ponissa.

Lisäksi Makoto Kinon tiedetään käyttävän samanlaisia ​​asuja kuin edellisessä anime-sankaritarissa, mukaan lukien vihreä ja valkoinen sekä keltainen ja vihreä versio.

6 On syytä, että useimmat hirviöt ovat naisia

Fanit ovat huomanneet, että monet hirviöistä ovat useimmiten naisia. Suurin osa poikkeuksista oli lumottu ihmismies. Itse asiassa jotkut englanninkieliset käännökset panivat tämän merkille ja käänsivät “Youma”, ensimmäisen sarjan toistuvat hirviöt, “noidiksi”.

Jotkut fanit ovat huomauttaneet, että tämä suuntaus on peräisin Söpö Hunaja. Nimellinen Cutey Honey taisteli myös yksinomaan naishirviöitä muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta.

5 Diana on nimetty poistetun merkin mukaan

Sarjan juoksija on, että puhuvat kissat on nimetty kreikkalais-roomalaisen kuun jumalattarien mukaan: Artemis, Luna ja Diana. Dianan nimi tulee kuitenkin myös hahmosta, joka ei selviytynyt suunnitteluvaiheesta.

Materiaalikokoelman mukaan Usagin oli tavattava keiju nimeltä Diana ollessaan Kuulla. Hahmo näytti seuraavan Senshia takaisin maan päälle ja häiritsi Lunaa. Viimeisessä sarjassa kuningatar Serenity anastasi hänen roolinsa. Sailor Power Guardiansilla on myös samanlainen tehtävä.

4 Yksi jakso on täynnä tuulen viemää

Ennen Artemiksen tapaamista Luna kohtasi romanttisesti kissan “Rakastetut ja metsästetyt! Lunan pahin päivä ”, jakso täynnä nyökkäyksiä Mikä tuuli otti pois. Kissaa kutsutaan Rhett Butleriksi, tytön, joka sen omistaa, nimi on Ohara ja hän pukeutuu jopa Scarlett O’Haraksi. Lisäksi Rei kommentoi Yuuichiroua “tuulen mukana”. Lisämateriaalin mukaan pääkissa, joka häiritsee Lunaa jaksossa, on jopa nimeltään “Ashley”, joka jakaa nimen Rhett Butlerin kilpailijan kanssa.

Tämä menetettiin joskus ulkomaisessa kopioinnissa. Englanninkielisessä dubissa Rhett Butleristä tuli “Hercules”. Puolan kopioinnissa sen oletettiin olevan “James Bond”.

3 Reillä on asia Michael Jacksonille

Jaksossa “Chibi-Usa’s Little Rhapsody of Love” Usagi onnistuu häiritsemään Reitä kertomalla hänelle, että joku nimeltä Michael on lähellä, mikä saa hänet hysteeriseksi ja huutamaan, kun hän tajuaa, ettei häntä ole siellä.

Tämän salaperäisen Michaelin on oltava Michael Jackson, jonka faneiksi tunnettiin Rein ääninäyttelijä Michie Tomizawa. Jotkut ulkomaiset kopioinnit käyttivät suoraa lähestymistapaa ja saivat Usagin sanomaan “Michael Jackson” tai “MJ” suoraan.

2 Merimies Mercury viittaa RoboCopiin

Merimies Mercury pystyy pääsemään tehokkaaseen maagiseen tekniikkaan, kuten visiiriinsä ja mini-supertietokoneeseensa. Esillä olevassa jaksossaan “Usagin epäonnea! Varo kiirehtiviä kelloja ”, näytöllä on RoboCopin kolme päädirektiiviä:” Palvele yleisön luottamusta… Suojaa viattomia. .. Puolusta lakia “. Näytöllä “viattomia” näyttää kuitenkin kirjoitettavan väärin “viattomina”.

Nämä ovat tärkeimmät direktiivit, jotka on ohjelmoitu virkailija Murphylle RoboCop. Ironista kyllä, yksi ensimmäisistä ajatuksista oli, että Merimies Mercury olisi kyborgi.

1 90-luvun lelulinjassa on joitain viittauksia

Kun ulompi Senshi otettiin käyttöön, niiden transformaatioon ilmestyi mielenkiintoinen omituisuus – huulipuna ilmestyy niihin maagisesti. Tähän on syy: tuolloin myyntiin tulleisiin hänen sauviinsa perustuvissa leluissa oli huulipuna. Lisäksi fanit ovat teorioineet, että syy, miksi Inner Senshin kynnet muuttavat väriä muunnosjaksojen aikana, vaikka ne kaikki ovat käsineet, olisivat voineet olla myös kynsilakan mukana tulleet lelut.

Joskus lelulinjalla oli suora vaikutus animeen. Esimerkiksi Sailor Starlightsilla oli alun perin tarkoitus olla lyhyet hiukset, kunnes Naoko Takeuchille kerrottiin, että niistä olisi helpompi tehdä nukkeja, jos heillä olisi pidemmät hiukset.

voit käyttää tätä sivustoa