August 1, 2021

U2 ja Zedillon lapset

Ernesto Zedillon ja presidentin esikunnan pojat tekivät skandaalin U2-näyttelyssä.

3. joulukuuta 1997 Se oli hyvin erityinen päivämäärä meksikolaisille rock-yleisöille: U2, yksi 80- ja 90-luvun tunnetuimmista bändeistä esitettäisiin suuressa Sun Forum.

Bonus Foro Sol Méxicossa

Kun ilmoitus mainitusta konsertista tehtiin, raivo ei odottanut, ja heti meksikolaisten odotukset menivät taivaaseen. Bonon yhtyeen ensimmäinen vierailu maassamme, vuonna 1992, oli ollut enemmän kuin onnistunut, joten sekä ryhmä että fanit olivat iloisia tästä tapaamisesta, nyt gira “Pop Mart”, joka toi yksinkertaisesti näyttävän esityksen.

U2 – PopMart Mexico Foro Sol

Ensimmäisen päivän päivä 2 konserttia ja kaikki näytti sujuvan melko hyvin: konsertin tuotanto sujui sujuvasti, yleisö oli vastannut loistavasti lipputuloissa, bändi oli hyvällä hetkellä. Aloitti näyttelyn ja U2 Hän otti lavan haltuunsa antamalla luonnonkauniiden johtajien puheenjohtajan ja tietysti erinomaisen musiikkilaadun.

U2 POPMart Foro Sol
U2 POPMart Foro Sol

Lähellä näyttelyn loppua a Ryhmä ihmisiä tuli rajoitetulle alueelle, se oli käytävä, jonka läpi kulki nosturin varsi, jolla kameraa käytettiin (konsertti äänitettiin), joten nämä ihmiset vaarantivat konsertin tuotannon lisäksi myös oman koskemattomuutensa. . Tuotannossa oleva henkilö huomasi tosiasian ja lähestyi välittömästi ryhmää, kaikki muuttui kaaokseksi, huutamiseksi, työntämiseksi ja yhtäkkiä nosturin varsi lähestyi heitä, joten henkilökunnan jäsen kaataa yhden nuorista pelastaakseen hänet suuresta iskusta … tämä nuori mies ei ollut enempää eikä pienempi kuin, Carlos, Ernesto Zedillon poika, Meksikon presidentti!


Loput ihmiset olivat kaksi muuta presidentin jälkeläistä, Ernesto Jr. ja Emiliano, mukana seurakunnan jäsenet Presidentin pääesikunta, jälkimmäiset näkivät, että he olivat kaataneet yhden “Juniorit” He vetivät aseensa ja osoittivat osalle yleisöä, henkilökuntaa kohti, ja yksi heistä löi työntekijää, joka oli pelastanut Zedillon pojan. Asia ei pysähtynyt siihen: presidentin henkilökunta toi lavan lähelle kuorma-auton nuorten kuljettamiseksi; ennen tätä, Jerry Mele, U2: n turvallisuuspäällikkö Hän seisoi kuorma-auton edessä ilmoittaen, että heidän ei pitäisi ohittaa, mikä oli vaaraa kaikille, EMP: n vastaus oli siirtyä eteenpäin ja ajaa hänet yli … joka tunnetaan myös nimellä “setä Jerry” loukkaantui vakavasti selkärangassa.

Jerry Mele, turvallisuuspäällikkö U2
Jerry Mele, turvallisuuspäällikkö U2

On useita versioita siitä, miksi vittu presidentin mirreyes olivat tällä rajoitetulla alueella: on niitä, jotka sanovat pysähtyneensä pelkästään bändin näkemisen iloksi, osoittamaan asemaansa pelkän ylimielisyyden ja version perusteella, josta EMP yritti päästä eroon Zedillon lapset ennen kuin se päättyi U2 hänen konsertinsa, jotta ei olisi ongelmia poistuttaessa.

https://www.youtube.com/watch?v=0Q_ZtgQ8gDo


Seuraava päivä, U2: n piti tavata toinen päivämäärä Meksikossa, ja he olivat järkyttyneitä, surullisia ja epävarmoja. Yhtäkkiä se tuli heille puhelu tasavallan presidenttikunnalta, kutsumalla heidät yksityiseen keskusteluun osoitteessa Männyt. U2: n jäsenet ja henkilökunta ajattelivat pyrkivänsä anteeksi anteeksipyynnön ryhmälle ja etenkin loukkaantuneille tai vastaavalle, ei, mikään ei ole kauempana: Presidentti Ernesto Zedillo Hän valitti vihaisesti ryhmälle lapsilleen kohdellun huonon kohtelun vuoksi, että he puhuvat turvallisuushenkilöstönsä ja henkilökuntansa kanssa muun muassa muuttaakseen työskentelytapaansa… kyllä, Zedillo pyysi heitä he allekirjoittavat joitain tietueita lapsilleen.

U2 ja Zedillon lapset

U2, PopMart Meksiko 1997
U2, PopMart Meksiko 1997

Loput tunnetaan hyvin; bändi julkisti tapahtuman, skandaali kasvoi, puheenjohtajavaltio hiljeni ja Meksikon yleisön oli odotettava 9 vuotta nähdäksesi U2: n uudelleen, koska bändi kieltäytyi asettamasta jalkaansa Meksikon maaperälle ennen tällaista katastrofaalista kokemusta.

Tässä on yksi monista skandaaleista Meksikon poliitikkojen lapset, vain, että tässä me rokkarit otimme sen.

U2 pelaa “ONE” -tapahtumaa Foro Solilla, Pop Mart -kiertueella

https://www.youtube.com/watch?v=4l9fe0Qcg1o

u2 poikaa zedillo meksiko

että sivusto