August 1, 2021

10 indie-albumia, jotka eivät ole niin tunnettuja, ja rakastat niitä

10 indie-albumia, jotka eivät ole niin tunnettuja, ja rakastat niitä

Vaikka puhuessamme indie-musiikista voisimme kattaa loputtoman määrän ääniä, joilla ei todennäköisesti ole suurta yhtäläisyyttä toistensa välillä, on totta, että termin pääolento viittaa siihen, että ne ovat ilmaisuja, jotka syntyvät suurten teollisuudenalojen ulkopuolella , tai mitä me yleensä kutsumme Mainstream ja että he säilyttävät tämän aseman koko uransa ajan.

On olemassa suuri määrä musiikkiprojekteja, joissa on materiaaleja, jotka saattavat olla kenties ajallisuuden, levityksen puutteen vuoksi, mielihyvän pysyä uskollisina maanalaisille vakaumuksille tai yksinkertaisesti siksi, että heillä ei ollut niin laajaa vastaanottoa julkisuudessa. Siksi alla on luettelo joistakin levyistä, jotka eivät ole niin tunnettuja.

Indie-levyt, joista et todennäköisesti tiennyt

1. – Winona Forever – Feelgood (2019)

Kanadalaisesta Winona Foreverille on ollut ominaista bändi, jolla on iloisia ja tarttuvia ääniä, joka kutsuu useamman kuin yhden liikkumaan jaloillaan ja nauttimaan hetkestä. Vuodesta 2019 lähtien Feelgood on melkein puolen tunnin pituinen albumi, jossa vaikutteita voidaan arvostaa groovy Seitsemänkymmentäluvun pop, nykyaikaisen Indie Popin raikkaalla ja hauskalla otteella.

2. – Capo – Navegantes (2017)

Meksikolaiset Capo ovat tehneet musiikkia vuodesta 2010, mutta yksi albumeista, jotka kannattaa pelastaa, on vain Navegantes vuodelta 2017, albumi, joka vie kansan ja kansan elementtejä ja kuljettaa kuuntelijan metsä- ja maastoon.

3. – Magnolia Electric Co. – Josephine (2009)

Se on albumi, jolla Pohjois-Amerikan projekti, jota johtaa myöhäinen Jason Molina, viimeisteli tarinansa. Josephine-ohjelmassa Country, Indie Folk ja American välinen yhteys toteutetaan siten, että yritetään selvittää, kumpi näistä genreistä on koko levyn suurin näkyvyys, on yksinkertaisesti ohi, sinun tarvitsee vain nauttia siitä.

4. – Heron Oblivion – Heron Oblivion (2016)

Kyse on a Superryhmä, jonka jäsenet tulevat eri projekteista, kuten Sisic Alpit Y Espers. Vuonna 2016 levy-yhtiön alla Sup pop hänen nimimerkkinsä esitetään, joka on matka, joka on täynnä vääristymiä ja psykedeliaa, johon voi hyvin viitata Sonic Youth 1990-luvulla.

5. – Ambulanssi LDT – LP (2004)

New Yorkissa lakkautettu Indie Rock -ryhmä julkaisi albuminsa LP vuonna 2004. Ääni, joka näyttää olevan rakennettu kerroksiksi, jotka hajoavat hitaasti loppuun asti, tai rakentaa uusia ja siten pystyä antamaan lopullinen puhaltaa täynnä räjähtäviä kitaroita, tämä on albumi, joka sieppaa ehdottomasti kitaralle ominaiset äänet. rock 2000-luvun alusta

6. – Suave as Hell – Suave kuin helvetti (2013)

Vuonna 2009 meksikolainen ryhmä Suave As Hell oli itsenäisen kohtauksen uusien ehdotusten joukossa, ja vuonna 2013 sen homonyyminen aineisto tuli esiin. Bändin ääni vie paljon Classic Rockia, etenkin Beatles, Zombejamuun muassa samaan aikaan elokuvamainen vaikutus, on osa lyyristä kertovaa kappaletta kappaleen jälkeen.

7. – Cherry Glazerr – Papa Cremp (2013)

Tänään Cherry Glazerr on saanut enemmän tunnettuutta vuosien varrella, ja siihen on myös tehty joitain muutoksia. Pohjois-Amerikan levy-yhtiön julkaiseman debyyttialbuminsa poistuttua Burger Records, Papa Cremp on albumi, joka osoittaa bändin leikkisyyden Garage Rockin, Dream Popin ja lo-fi: n energian välillä.

8.- Metsästämme leijoja! – Maria (2018)

Se oli itsenäinen meksikolainen projekti, jonka elinkaari oli lyhyt (2015-2018) ja julkaistiin vain yksi EP. Levy kokoaa yhteen elementit, jotka toimivat raaka-aineena kokeellisen Math Rock- ja Emo-äänen saamiseksi.

9.- Emme ole merimiehiä – D’arcy (2017)

Se on myös kansallinen projekti, jonka tuotannossa Miguel Fraino (Cardiel), laukaisi D’arcyn. Levy ympäröi kuuntelijan melankolisten maisemien ilmapiirissä, jossa on intohimoisia sanoituksia, mikä johtaa kolmenkymmenenseitsemän minuutin matkalle herkille arpeggioille ja Shoegazera-voimalle.}

10. – Uniasema – Runaway Elba 1 (2001)

New Jerseystä kotoisin oleva Indie Rock -yhtye on aina sanonut, että jokainen heidän albuminsa on käsitteellinen ja jokainen heistä kertoo eri tarinan. Runaway Elba 1 kertoo kyberneettisen insinöörin, joka luo robotin nimeltä Elba 1, johon hän rakastuu hullusti, mutta hänen on pakenettava hänen kanssaan, ennen kuin työntekijät ryöstävät robotin.

Lue koko artikkeli