August 3, 2021

Catherine Zeta-Jones pilkasi Michael Douglasin tanssia

Näyttelijätär Catherine Zeta-Jones antoi 19. huhtikuuta haastattelun Late Night with Seth Meyers -ohjelmaan, jossa hän puhui perhe-elämästään, mutta eniten huomiota herätti hetki, jolloin hän pilkasi aviomiehensä tanssia, legendaarinen Michael Douglas.

Keskustelun aikana taiteilija kertoi kuinka elää pandemian aikana lastensa kanssa, Dylan, 20-vuotias, ja Carys, 18. Siitä hän sanoi nauraen: ”Lapseni saivat kaikki aivot minulta. Mutta älä kerro Michaelille. “

Getty Images

Nauru jatkui, kun Seth Meyers Hän kysyi näyttelijältä, joka tunnetaan suuresta tanssijana, tanssitikkaista, joilla Douglas oli. Hän reagoi hymyillen ja vastasi: “Oletko koskaan nähnyt videota” Kun menossa käy kovaksi “?” Näyttelijä sanoi ja pilkasi sitten: “Se on niin hyvä asia kuin miltä se kuulostaa. Se on kuin voisin tehdä sen. Napsauttamalla lyöntiä silloin tällöin ja hän pääsee irti, mutta hän on loistava näyttelijä. “

Zeta-Jones selitti myös, että hänen aviomiehensä tietää, ettei hän ole paras tanssijoita. “Michael sanoo aina:” Kun tanssin, katso minua aina vyötäröltä ylöspäin. “

Tämä lause on viittaus vuoden 1985 elokuvaan Niilin jalokivi, johon Michael Douglas osallistui, ja joka sisältää Billy Oceanin kappaleen ‘When the Going Gets Tough, the Tough Get Going’, osana bändinääntä.

Kappaleen musiikkivideossa esiintyvät Douglas, Kathleen Turner ja Danny Devito, jotka esiintyvät myös elokuvassa valkoisena pukeutuneena ja tekemällä koreografiaa samalla lavalla kuin Ocean laulaa.

Kun Catherine kuvaili sitä, hän jäljitteli tanssiliikkeitä, joita aviomiehensä teki musiikkivideossa, ja nauroi, plus hän mainitsi: ”Michaelin pop-video! Hän on siitä niin ylpeä! ”

Tämä hetki oli hauskaa, ja se osoittaa, että Zeta-Jonesin ja Douglasin suhde sujuu hyvin. Näyttelijän WSJ Magazine -lehdelle antamassa haastattelussa hän paljasti salaisuuden, joka pitää hänen avioliittonsa yhdessä 20 vuoden yhdessäolon jälkeen.

Katso myös: Michael Douglas ja Catherine Zeta-Jones omistavat tämän ylellisen kartanon

”Ensinnäkin meillä on edelleen hauskaa yhdessä. Mieheni on 25 vuotta vanhempi kuin minä, se ei ole mikään salaisuus. Ja mikään romanttinen suhde ei olisi normaalia, jos ei olisi ylä- ja alamäkiä. Mutta jatkuvasti on rakastaa ja kunnioittaa toisiaan. Emme ole koskaan menettäneet huumorintajua ja nautimme silti todella toisistamme tekemästä seurasta ”, taiteilija kertoi.

Lopuksi hän sanoi, että työnsä ansiosta heillä voi olla aikaa kuluvia aikaa, jolloin he ovat yhdessä ja toiset, joissa he ovat hyvin kaukana toisistaan: “Tämän ansiosta meillä on ollut koko suhteemme ajan mahdollisuus viettää useita tunteja Vain me kaksi. Sen ansiosta saimme elää 12 vuotta Bermudan saarella kasvattaaksemme lapsiamme. Jos lisäät siihen, että kunnioitamme toisiamme tilaa ja että huumorintajumme on ikuinen, ei ole mitään tarvetta selittää muuta ”.

¡tilaa uutiskirjeemme saada sähköpostiisi uusimmat uutiset suosikki julkkiksistasi!

Katso myös:

Catherine Zeta-Jones kärsii onnettomuudesta laittaessaan joulukoristeita

Catherine Zeta-Jonesilla ja Michael Douglasilla on syntymäpäivä samana päivänä, joten he juhlivat sitä

Videossa: Viisi syömissääntöä, joita Catherine Zeta-Jones käyttää pysyäkseen kunnossa

etsi lisää