July 28, 2021

Hauskaa pyörillä! Madonna juhlii tyttärensä Mercyn syntymäpäivääHyvää syntymäpäivää Chifundo Mercy James! Sinä tuot niin paljon valoa elämäämme “, Madonna onnitteli näillä sanoilla tyttärensä Mercy Jamesia, joka on täyttänyt 15 vuotta. Popin kuningatar halusi järjestää hänet ulkona juhla puistossa rullalautailu, hauska urheilu, joka on yhä suositumpi nuorten keskuudessa ja laulajan tyttären suosikki. Hänen perheensä ja pieni joukko ystäviä eivät unohtaneet juhlaa. Madonna jakoi valokuvia ja videon tästä erityisestä päivästä tyttärensä Mercyn kanssa, jonka hän hyväksyi Malawissa kolmen vuoden ikäisenä.

-Kuka kuka Madonnan suuressa perheessä?

NÄYTÄ GALLERIA

NÄYTÄ GALLERIA

Sen lisäksi, että hän juhli sitä äitinsä, veljiensä ja pienen kaveriporukan kanssa, hän korosti perheen suuren ystävän, koominen näyttelijä Rosie O’Donnellin läsnäoloa. jonka kanssa Madonna osallistui elokuvaan He antavat iskun vuonna 1992, joka soitti Mae Mordabitoa, kun taas O’Donnell näytti parhaan ystävänsä, Doris Murphyn.

Kolme Madonnan lasta, David Banda, 15, ja kaksoset Stelle ja Estere Ciccone, 8, he nauttivat muutaman tunnin hauskan siskonsa kanssa tässä skeittipuistossa, jossa he osoittivat taitojaan rullalaudalla. Toisaalta Madonnan kaksi vanhinta lasta, Lourdes Leon, 24, ja Rocco Ritchie, 20, jotka ovat jo itsenäistyneet eivätkä asu laulajan kanssa, näyttää siltä, ​​etteivät he olleet juhlissa.

-Madonna jättää hyvästit Lissaboniin, joka on ollut hänen kotinsa viimeiset kolme vuotta

– Rakkaudessa ja tyttäristään nauttimisessa: Madonna juhlii 62 vuotta toipunutta Covid-19: stä

NÄYTÄ GALLERIA

NÄYTÄ GALLERIA

Mercy James otti valokuvia äitinsä ja sisarustensa kanssa pitääkseen mukavan muiston suuresta päivästä, ja poseerasi kameralle äitinsä poikaystävän, tanssija Ahlamalik Williamsin kanssa., 27-vuotias, Minkä kanssa hän tulee toimeen ihanasti ja on rullalauta-ässä.

Popin kuningatar on kuuden lapsen äiti ja rakastaa heitä. Viime aikoina taiteilija Vogue tai Kaunis saari hän halusi saada ensimmäisen tatuointinsa kunnioitukseksi heille kaikille. Laulaja halusi kirjoittaa iholleen kaikkien lastensa nimikirjaimet, LRDMSE, Lourdes, Rocco, David Banda, Mercy Jame sekä kaksoset Stella ja Estere. “Inked ensimmäistä kertaa (tatuada por primera vez)”, laulaja kirjoitti silmänräpäyksellä yhteen vuoden 1984 osumansa tunnetuimmista jakeista, Kuin neitsyt.

Tilaa uutiskirjeemme täältä, jotta tiedät hola.comin tärkeimmät sivut ja et menetä tällaisia ​​artikkeleita.

.

Mene heidän !.!.! suositeltavaa lukea