August 2, 2021

Kenneth Branagh tuo Bee Geesin elokuvateatteriin

Näyttelijä ja ohjaaja Kenneth Branagh kertoo ikonisen Bee Gees -ryhmän tarinan Paramount Picturesille. Elämä on luonteeltaan elämäkerrallinen,
seuraa ryhmää sen nöyrästä alusta Australiassa sen taantumiseen, 70-luvulla saavutetun huipun läpi. Hankkeen toteuttamiseksi on koottu useita elementtejä: Toisaalta Amblin Entertainment, Steven Spielbergin tuottaja, ja toisaalta Graham King, Bohemian Rhapsodyn tuottaja, Freddie Mercurystä, vieressä.
ryhmän ainoa elävä jäsen, kitaristi Barry Gibb. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun hänen elämänsä tuodaan ruudulle, mutta toistaiseksi siitä ei ole koskaan tehty elokuvaa.

Bee Gees oli veljesten Barry, Robin ja Maurice Gibbin muodostama brittiläinen ryhmä, joka perustettiin Australiassa vuonna 1958, jossa he olivat asettuneet vanhempiensa luokse, mutta joka esiintyi 60-luvun värikkäässä ja musikaalisessa Lontoon popsissa. Siellä he voittivat. Ensin New York Mining Disaster 1941 ja sitten Massachusetts, maailmanlaajuinen hitti, piristyi merirosvoasemilta (Radio Carolina ja Radio Verónica). Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Manner-Euroopassa, kun BBC ei soittanut popmusiikkia.
Kun ryhmä vaikutti kadonneelta, heillä oli toinen mahdollisuus vuonna 1977 tulla discomusiikin kuninkaiksi kaksinkertaisen Saturday Night Fever -levyn ansiosta, joka oli elokuvan “Saturday Night Fever” ääniraita.

Video.

Yökuume, de los Bee Gees.

Los Bee Gees Bee Gees
myi yli 220 miljoonaa levyä siitä tulee kaikkien aikojen myydyin ryhmä, joka kilpailee itse Beatlesin valtikkaan.

Bändin lentorata oli jo aiemmin heijastunut dokumenttiin
Bee Gees: Kuinka voit korjata särkyneen sydämen HBO: lta, tuottaja Frank Marshallin allekirjoittama, joka julkaistiin vuonna 2020 katsauksena siitä, mitä ryhmä tarkoitti jäsenilleen ja musiikkiteollisuudelle Barry Gibbin silmissä. Lisäksi käytettiin vuonna 2003 kuolleen Mauricen ja vuonna 2012 henkineen Robinin arkistohaastatteluja.

Se oli vuonna 2019, jolloin he alkoivat puhua elokuvan tekemisestä ryhmän elämäkerrasta, kun he puhuivat Graham Kingin mahdollisuudesta sen jälkeen, kun hän oli menestynyt Bohemian Rhapsody -elokuvassa. Paramount on nyt yritys, joka on tarjonnut elokuvan ohjauksen Kenneth Branaghille. Määräaikojen mukaan Ben Elton kirjoittaa luonnoksen elokuvan käsikirjoituksesta, jolla ei vielä ole virallista nimeä. Hänen käsikirjoitustekijöinsä joukossa on The Last Act, Branagh-elokuva vuodelta 2018, jonka ohjaaja ja pääosissa on William Shakespeare. Ben Elthonin mukana myös Freddy Mercurystä kertovan elokuvan käsikirjoittaja Anthony McCarten liittyy libreton kirjoittamiseen. Hän on todennut, että elokuva “ei tule valokuva ryhmästä, vaan maalauksen”. Se on myös julkaistu, vaikka ilman virallista vahvistusta
Bradley Cooper pelaa Barry Gibbiä, Ryhmän johtaja.

.

etsi täältä