August 1, 2021

“Kiinasta on tullut maailman ensimmäinen supervalta” – RT Videos

Tässä Keizer-raportin jaksossa Max ja Stacy tapaavat kaksikymmentä vuotta Kiinassa työskentelevän liikemies Dan Collinsin puhuakseen Aasian jättiläisen kehityksestä.

Viitaten maan viime vuosikymmenien ulkopolitiikkaan, Collins korostaa sitä ”Kiina on kunnioittanut varsin kansallista suvereniteettia, puuttumatta kolmansien maiden sisäisiin asioihin, koska aiemmin se on joutunut juuri tämän uhriksi. “Asiantuntija huomauttaa kuitenkin, että kansakunnalla on voimakkaat sotilaalliset valmiudet heijastaa voimiaan maailman eri osiin.

“Kiinasta on tullut maailman ensimmäinen supervalta”vierailija sanoo, että Washingtonilla on vaikeuksia kilpailla Pekingin kanssa jopa sotilaallisella alalla. “Yhdysvaltain armeija on yksi harvoista linnan korteista, joka on pudotettava, ennen kuin Yhdysvallat olettaa lopullisesti, että se ei ole enää ykkönen”, sanoo liikemies ja lisää, että Pekingin “täytyy asettaa itsensä. Itä-Kiinan merellä “ja” lopulta ottavat Taiwanin haltuunsa ilman Yhdysvaltojen kykyä tehdä mitään sen korjaamiseksi. “

Max kiinnittää vieraan huomion siihen, että jo on ”Useita tunnettuja henkilöitä”, jotka valmistautuvat uuteen todellisuuteen Kiina on hallitseva voima maailmassa. Stacy puolestaan ​​uskoo, että aasialainen jättiläinen on “ratkaisu Thucydides-ansaan”, toisin sanoen se voisi toimia keisarikunnan sijainen taantumassa. Samoin nämä kolme ovat yhtä mieltä siitä, että Peking tukee geopoliittista voimaansa useilla pylväillä: taloudellisella, sotilaallisella, teknologisella ja pian taloudellisella.

Suuntaa-antava kuva

Kommentoidessaan Kiinan viranomaisten päätöstä estää bitcoinin louhinta, Collins painottaa, että “se on Kiinan tekemä virhe, joka ei ole erehtymätön. Ja vaikka sen hallitus tekee jatkuvasti virheitä, tämä on todennäköisesti asia. suurin sitten suuren harppauksen, kun 60 miljoonaa ihmistä kuoli nälkään. “Liikemies ennustaa kuitenkin, että hallitus antaa jälleen kansalaisilleen mahdollisuuden käyttää kryptovaluutta vuosina 2022 tai 2023.

Toinen käsitelty kysymys on Kiinan kansalaisten kertyneiden säästöjen käyttöongelma. “On selvää, että biljoonat dollarit lähtevät Kiinasta muualle maailmaan, mikä johtaa inflaatioon, dollarin devalvaatioon”, ennustaa Collins. Sen lisäksi asiantuntija muistuttaa, että Kiina on “suurin velkoja, suurin kauppias ja suurin talous planeetalla sen lisäksi, että hän on käynnistänyt aloitteita, kuten” A-vyö, reitti “, mikä tarkoittaa, että koko maailma odottaa kiinalaisia ​​investointeja. “

verkkosivusto