August 1, 2021

Nämä verkkosivustot ovat yhtä hyödyttömiä ja järjettömiä, koska ne sopivat täydellisesti viihdyttämään sinua hetkeksi.

Internetissä voi olla useita tapoja. Vakavasti, on kaikkea. Redditissä on videopelejä, tekniikkaa, muotia, ilmaisia ​​pelejä, videoiden katselusivuja, koko outojen asioiden alamaailma ja näet jopa Xatakasta tulevien tekemässä asioita TikTokissa ja Twitchissä. Mutta se on mielenkiintoinen osa Internetiä. Sitten on toinen osa.

Koska siinä valtavassa valtameressä, joka on Internet, on kaikkea, mukaan lukien verkkosivustot, jotka ovat hieman järjettömiä ja jossain määrin hyödyttömiä, kaikki sanotaan, he ovat myös hyvin kykeneviä tappamaan ikävystymisen. Tänään olemme koonneet muutamia, koska kesä on pitkä ja siinä on hetkiä, jolloin et tiedä mitä muuta tehdä. Mennään sen kanssa.

Verkon järjettömän puolen löytäminen

Aloitamme PointerPointerista, joka on verkon ihme, joka pitää sinut liimattuna näyttöön. Eikä sen erittäin mielenkiintoisen sisällön tai pelattavan mekaniikan vuoksi, vaan siksi, että kun jätämme kohdistimen osaan näyttöä verkko päivittyy näyttämään meille valokuvan joku osoittaa juuri siinä kohdassa. Ja luulet “Onko valokuvaa, joka osoittaa tähän?” ja verkko kertoo sinulle ”Kyllä”. Nauti siitä.

WikiRoullete

Toinen erittäin hauska verkkosivusto on WikiPedia. Siellä voit oppia monia asioita, mistä Napoléon oli, kuinka Serie A 18/19 Sveitsissä (Sveitsin jalkapallomestarien 22. kausi). Mutta tiedätkö mikä on parempi? WikiRoulette, verkkosivusto, joka näyttää meille satunnaisen sivun WikiPediasta (vaikka voit saavuttaa saman vaikutuksen napsauttamalla tätä linkkiä useita kertoja). Olkoon onnea kanssasi.

Pitkä koira

Jatkamme Dogen kanssa. “He puhuvat jo kryptovaluutoista”, ei, rauhoittu. Doge on Shiba Inu -koirameemi ja on tämän kappaleen päähenkilö verkon ansiosta Pitkä koiran haaste. Vieritä vain alas nähdäksesi, kuinka kauan voit saada koirasi olemaan. Keräät “Wow-tiedostoja” ja voit tulostaa oman megapitän koirasi paperille! Mitä hauskaa!

HOOOOOO

Heeeeeeeeeey! Hoooooooooo! Siinä kaikki. Käyttämällä yhtä alla olevista linkeistä pääset äärettömään silmukkaan ”Heeeeeeeeeeys” ja “Hooooooooooos”. Ensimmäinen verkko on valkoinen mustilla kirjaimilla ja toinen musta valkoisilla kirjaimilla. Ja se on, joku maksaa näistä verkkotunnuksista vuosittain voidakseen tehdä sen, joten he ansaitsevat olla tässä viestissä.

Mondrian

Ehkä haluat vapauttaa taiteellisen juovasi. No, siihen meillä on Mondrian ja minä, verkkosivusto voit maalata kuten Piet Mondrian. Sinun tarvitsee vain napsauttaa pystysuoria tai vaakasuoria viivoja ja maalata. Ehkä olet uusi Picasso etkä tiennyt sitä tähän asti.

Pollock

Ja kun jatkat taiteella, voit myös maalaa kuin jason pollock tällä toisella verkkosivustolla. Voit tehdä sen mustavalkoisena, napsauttamalla vaihtaa värejä ja vetämällä, luoda taidetta. Ajattelen, että tämän verkkosivuston ja edellisen väliin voisimme koota kauniin kokoelman teoksia ja myydä ne NFT: nä nyt, kun he lyövät sitä.

Onnistaa

Olemme koko yön hauskaa, olemme koko yön onnea … Mikä loistava Daft Punk -laulu, mutta se on vielä parempi, jos näet a ääretön silmukka Alan Partridge (Steven Coogan) teeskentelee soittavansa kitaraa musiikin rytmin mukaan. Daft Punk-ystäville, tämä on verkkosivustosi.

Värit

Toinen erittäin hauska ja opettavainen verkkosivusto on Satunnainen väri. Kuten nimestäkin käy ilmi, löydät satunnaisen värin joka kerta, kun käytät Internetiä. Hyvin yksinkertainen ja hauska tapa löytää koko näkyvien värien kirjo, jonka maailmankaikkeus tarjoaa meille näytön kautta. Kutsu ystäväsi yhteen ja pidä hauskaa nähdä värejä!

Murskaa seinä

Ja värien näkeminen on melko hyvä, mutta se on vielä hienompaa, jos voit rikkoa kuin lasiseinä. Onneksi joku on jo ajatellut sitä ja luonut Smash the seinät -sivuston, jossa voimme rikkoa värilliset näytöt napsauttamalla. Kesän määräaika, asiat ovat tulossa vahviksi.

¿Tietokoneesi on tulessa? Se on kysymys, joka voi olla päähäsi. Voisit tarkistaa, onko se siellä, mutta tunnustetaan, olemme tottuneet katsomaan säätä Googlessa sen sijaan, että ulottaisimme ikkunasta, onko se kuuma tai kylmä. Tällä sivustolla voit selvittää, onko tietokoneesi tulessa. Ei todellakaan ole, mutta se ei koskaan satuta tarkistamaan.

Pidätkö itseäsi hämmästyttävänä ihmisenä? Tämä verkkosivusto antaa sinulle etsimäsi vastauksen. Käytä linkkiä ja löydä vastaus. Tulos yllättää sinut. Tai ei, koska olet hämmästyttävä. Vau, yhtäkkiä tunsin olevani Keanu Reeves, tulin ylhäältä.

(Näistä kahdesta viimeisestä en laita valokuvia, koska silloin pilaan sinut ja se on rumaa)

Piirustuspuutarha

Nyt kun tiedät olevasi hämmästyttävä, aloita tehdä jotain kannattavaa, kuten puutarhan maalaaminen. Tällä sivustolla voit luo oma puutarha vain liu’uttamalla kohdistinta. Siinä on myös vähän musiikkia, joten se on kaksinkertaisen hyvä. Kaikki edut, mikä ihme.

Elon

Oletko koskaan ajatellut, mitä voisit ostaa, jos sinulla olisi omaisuuttasi, en tiedä, Elon Musk? No, nyt voit tietää. Tällä verkkosivustolla sinulla on Elon Muskin omaisuus budjetina ja paljon ostettavia asioita: jahteja, autoja, konsoleja … Hyvin kalliita asioita. Hauska, että tulostimen mustetta ei ole. Kun olet valmis, voit tulostaa kuitin, jos haluat sitä jostakin.

Pikselit

Olemme lähestymässä loppua ja meidän on puhuttava siitä Pikselit taistelevat, eeppisten mittasuhteiden taistelu, jossa yhden värin pikselit taistelevat toisen värin pikseleitä vastaan ​​tullakseen enemmistöväriksi. Ole varovainen, se kiinnittyy.

Evästeiden napsautin

Ja päädymme siihen Evästeiden napsautin. Napsauta evästettä, voita evästeitä, osta asioita, jotta voit tehdä enemmän evästeitä, voittaa lisää evästeitä ja tulla evästeiden jumalaksi. HUOMAUTUS: TÄTÄ SIVUSIVUA EI SUOSITELLA, JOS HALUAT TEHDÄ JOITAAN VOITTOA PÄIVÄNÄ.

Tämä artikkeli on osa Jose Garcían viikoittaista osiota, joka on omistettu lähestymään tekniikkaa rennommasta, henkilökohtaisemmasta ja epävirallisemmasta näkökulmasta, jonka julkaisemme Xatakassa joka lauantai.

tämä sivu