July 28, 2021

taiteilijan kuollut viihdyttäjä ja hahmo

Sen jälkeen kun Covid-19-pandemia alkoi yli puolitoista vuotta sitten, pandemia on vaatinut useiden taiteilijoiden hengen ympäri maailmaa. Eri näyttelyhahmot, kirjaimet ja urheilu kuolivat taudista johtuvien komplikaatioiden vuoksi.

Monista hävisi taistelu virusta vastaan ​​paikallisista hahmoista, kuten Hugo Arana, Horacio González, Fernando “Pino” Solanas ja Mauro Viale, kansainvälisiin tähtiin kuten Armando Manzanero, Larry King ja Phil Spector.

Mauro Viale

73-vuotias toimittaja kuoli 11. huhtikuuta massiivisen sydänkohtauksen aiheuttaneeseen tromboosiin Los Arcosin sanatoriossa Palermossa, missä hänet sairaalaan saivat koronaviruksen ja diagnosoitiin kahdenvälinen keuhkokuume.

Agustina Fontenla

Covid-19: taudista kuolleet näyttelyn viihdyttäjät ja hahmot

Bake Off Argentiinan (Telefé) viimeisen painoksen entinen osallistuja kuoli viime kesäkuun alussa 31-vuotiaana Viedman kaupungissa. Hänet oli saanut koronaviruksen tartunnan ja hänet oli siirretty Río Negro -kaupungin päähän saamaan lääkärinhoitoa kahdenvälisen keuhkokuumeen vuoksi, ja hänen tilanteensa oli huonontunut.

Hugo Arana

Covid-19: taudista kuolleet näyttelyn viihdyttäjät ja hahmot

11. lokakuuta 77-vuotias näyttelijä kuoli ollessaan sairaalassa Sanatorio Colegialesissa synkopaalikuvan takia. Arana oli sairaalassa kärsinyt vakavan kaatumisen kotona, ja rutiinitutkimus hänen evoluutionsa tarkistamiseksi johti vanupuikkoon selvittääkseen, onko hänellä Covid-19. Testi oli positiivinen ja lääketieteellisen osaston mukaan hän kuoli äkilliseen sydänpysähdykseen.

Fernando “Pino” Solanas

Covid-19: taudista kuolleet näyttelyn viihdyttäjät ja hahmot

Elokuvantekijä ja poliitikko kuoli 6. marraskuuta 84-vuotiaana Pariisissa, jossa hän palveli Unescon suurlähettiläänä. Vahvistettuaan, että hänellä oli Covid-19, Solanas päästettiin tarkkailuun ja siirrettiin sitten tehohoitoon, jossa hän kuoli.

Marcelo peralta

Covid-19: taudista kuolleet näyttelyn viihdyttäjät ja hahmot

Saksofonisti kuoli viime vuoden 10. maaliskuuta Madridissa 59-vuotiaana koronaviruksen seurauksena. Edellisenä torstaina, hänen syntymäpäivänään, hän oli sairaalassa keuhkokuumeen vuoksi, ja he huomasivat pian, että hän oli saanut Covid-19-tartunnan.

Juan Gimenez

Covid-19: taudista kuolleet näyttelyn viihdyttäjät ja hahmot

76-vuotias sarjakuvapiirtäjä ja sarjakuvapiirtäjä kuoli viime vuoden huhtikuun alussa. Taiteilija tunnettiin maailmanlaajuisesti ja asui Espanjassa. Hän oli kuitenkin matkustanut 16. maaliskuuta 2020 kotimaahansa Mendozaan, jossa hänellä oli koronaviruksen oireita, ja 22. maaliskuuta hänet oli päästävä keskussairaalaan, jossa hän kuoli.

Agustin Alezzo

Covid-19: taudista kuolleet näyttelyn viihdyttäjät ja hahmot

”Näyttelijämestari” kuoli 9. heinäkuuta 2020 84 vuoden ikäisenä pitkän sairaalahoidon jälkeen koronavirusta vastaan. Alezzo oli saapunut Palermossa sijaitsevaan La Trinidadin sanatorioon 1. kesäkuuta kuumeisen tilan takia, joka myöhemmin vahvistettiin Covid-19-positiiviseksi. Kaikki näytti osoittavan, että hänet erotettiin, mutta kun klinikan johto pani vastuuvapauden täytäntöön, hänen tilansa huononi äkillisesti, eivätkä he enää voineet pelastaa häntä.

Hugo Asencio

Näyttelijä ja runoilija kuoli 13. syyskuuta 68-vuotiaana. Sydämenrajaaja oli sairaalahoidossa muutama päivä aikaisemmin vakavien päänsärkyjen ja lihaskipujen vuoksi. Vaikka vanupuikko oli alun perin negatiivinen, myöhemmin vahvistettiin, että hänellä oli Covid-19 ja hänen tilaansa vaikeuttivat keuhkokuume ja munuaisten shuntit.

Covid-19: taudista kuolleet näyttelyn viihdyttäjät ja hahmot

Entinen nyrkkeilijä ja keskipainon maailmanmestari (WBA) kuoli 28. lokakuuta 73-vuotiaana. Hän oli selvinnyt seitsemästä aivoverisuonitapahtumasta viimeisen neljän vuoden aikana, mutta sairastui Covid-19: ään ja kuoli Fernándezin sairaalassa Buenos Aires.

Claudio Garbolino

Covid-19: taudista kuolleet näyttelyn viihdyttäjät ja hahmot

Muusikko ja Vilma Palma e Vampirosin entinen jäsen kuoli 30. lokakuuta 2020 54 vuoden ikäisenä, kun hän oli saanut koronaviruksen ja hänen kuvansa oli monimutkainen, Télam-viraston mukaan.

Mario Pereyra

Covid-19: taudista kuolleet näyttelyn viihdyttäjät ja hahmot

Kuuluttaja, yksi Cadena 3: n kasvoista, kuoli 77-vuotiaana oltuaan sairaalassa useita päiviä koronaviruksen takia.

Juan Domingo “Martillo” Roldán

Covid-19: taudista kuolleet näyttelyn viihdyttäjät ja hahmot

Entinen nyrkkeilijä kuoli 18. marraskuuta 63-vuotiaana. Kolminkertainen keskipainoinen maailmanmestaruushaastaja oli saanut Covid-19: n kiinni muutama päivä aiemmin; Hänellä oli hengitysvajaus ja hän joutui sairaalaan “JB Iturraspe” -sairaalaan San Franciscossa Córdobassa, missä hän kuoli.

Leopoldo Jacinto Luque

Covid-19: taudista kuolleet näyttelyn viihdyttäjät ja hahmot

Argentiinan maajoukkueen mestari ’78 -maailmanmestaruuskilpailuissa kuoli tämän vuoden 15. helmikuuta 71-vuotiaana Mendozassa taisteltuaan viikkoja koronavirusta vastaan. Hänet hyväksyttiin Cuyo Cliniciin tuossa kaupungissa.

Matías Conte

16. huhtikuuta laulaja, joka tunnettiin osallistumisestaan ​​Las Sabrosas Zarigüellas -ryhmään ja La Descargarin johtajana, kuoli Covid-19-tartunnasta johtuviin komplikaatioihin 47-vuotiaana.

Daniel Comba

Teatterintuottaja ja jalkapalloilijoiden edustaja kuoli 23. huhtikuuta 2021 65-vuotiaana. Comba pääsi Buenos Airesin sanatorioon 30. maaliskuuta lähtien Covid-19: stä johtuvien komplikaatioiden vuoksi.

Santiago Lusardi

Näyttelijän, säveltäjän sekä kuoro- ja orkesterijohtajan kuolema vahvistettiin 19. toukokuuta. Lusardi oli Intiassa kuolemansa aikaan. Koko uransa ajan hän julkaisi yli 30 albumia kuorojen, sinfonian, oopperoiden ja konserttien esiintyjänä ja musiikkijohtajana. Se esiintyi yli 400 näyttelyssä ympäri maailmaa ja osallistui tärkeisiin festivaaleihin.

Francisco Ramirez

45-vuotias näyttelijä, nukketeatteri, opettaja ja ohjaaja kuoli 6. kesäkuuta. Toukokuun puolivälissä hänellä oli oireita, jotka olivat yhteensopivia Covid-19: n kanssa, ja positiivisen tuloksen ja hengitysvaikeuksien välittömän pahenemisen vuoksi hänet sairaalahoitoon ja intubaatioon.

Horacio Gonzalez

Kansalliskirjaston entinen johtaja ja viite avoimeen kirjeeseen kuoli 22. kesäkuuta sairaalainfektiosta voitettuaan Covidin alkuperäisen kuvan. Sosiologi ja esseisti oli 77-vuotias ja oli ollut sairaalassa Covid-19: n puolesta 19. toukokuuta lähtien. Hänen julkaisemiensa kirjojen joukossa ovat The picaresque ethics (1992), The satiirinen todellisuus. Kaksitoista hypoteesia Páginasta / 12 (1992), Arlt: politiikka ja hulluus (1996), retoriikka ja hulluus. Argentiinalaisen kulttuurin teoriaa varten (2003), Paul Groussac: Muuttokieli (2007), Kirchnerismo, kulttuuririita (2011), Kiihottumisen kieli. 37-vuotiaasta David Viñasiin (2012) ja romaaniin Besos a la muerta (2014).

Armando Manzanero

Meksikolainen muusikko, säveltäjä, laulaja ja tuottaja jouduttiin sairaalaan 17. joulukuuta 2020 Covid-19: n kanssa yhteensopivien oireiden ilmaantuessa. Vahvistettuaan olevansa Covid-positiivinen alkoi hidas toipuminen, mutta hänen kuvansa oli monimutkainen ja hän kuoli 28. joulukuuta. “Olemme poikaystäviä”, “Opettelin kanssasi”, “Kaipaan sinua”, “En tiedä sinusta “tai” Tänä iltapäivänä näin sadetta “olivat aiheita, jotka matkustivat ympäri maailmaa, vaihtelevin äänin ja versioin: Frank Sinatra, Tony Bennett, Libertad Lamarque ja Sarita Montiel Luis Miguelille; Elis Reginasta, José Felicianosta ja Rocío Durcalista Alejandro Sanziin, Pablo Alborániin, Joy Huertaan, Reikiin ja Luis Fonsiin.

Larry King

Covid-19: taudista kuolleet näyttelyn viihdyttäjät ja hahmot

Legendaarinen haastattelija amerikkalaiselle televisioverkolle CNN kuoli 23. tammikuuta. Toimittaja oli 87-vuotias ja pääsi Los Angelesin terveyskeskukseen, kun hän oli saanut koronaviruksen.

(Kansa)

LB-CP

Katso tänne