August 1, 2021

Tesla ja kulta liittyvät palkintoihin rokotuksen saamisesta Hongkongissa

COVID-19-rokotuksen saaminen Hongkongissa voi tarkoittaa Teslan tai jopa suuren määrän kultaa, kiitos joillekin kaupunkimoguleille ja heidän yrityksilleen, jotka pyrkivät kannustamaan rokotteita ja edistämään hidasta rokotusta.

CK Group, Li Ka-shing, yhdessä hyväntekeväisyysjärjestönsä kanssa, ilmoitti lahjoittavansa 20 miljoonaa Hongkongin dollaria (2,6 miljoonaa dollaria) ostoseteleitä arpajaisten kautta ihmisille, jotka olivat saaneet molemmat rokoteannokset. New World Development Co., jota johtaa miljardööri Adrian ChengSe ilmoitti myös tarjoavansa 10 miljoonaa Hongkongin dollaria tukea pienituloisille ihmisille, jotka on rokotettu.

“Kuten uutisraporteista olemme oppineet, erilaisten arpajaisten tai palkinto-ohjelmien arvo ylittää 120 miljoonaa HK: ta”, kaupungin pääjohtaja Carrie Lam, viikoittaisessa tiedotustilaisuudessa.

Hong Kong voi heittää pois miljoonia koronavirusrokotteita

Paikallisten yritysten kannustimet näyttävät lisäävän rokotteiden saantia BioNTech SE: ltä ja Kiinan Sinovac Biotech Ltd: ltä. Rokotettavien varastojen kokonaismäärä, joka sisältää ensimmäisen ja toisen annoksen, kasvoi toukokuun lopulla, kun yritykset alkoivat osallistua kampanjaan. Vain noin 15,1% Hongkongin 7,5 miljoonan ihmisen väestöstä on saanut rokotusprosessin päätökseenBloombergin COVID-19-rokoteseurannan mukaan kaukana muista finanssikeskuksista, kuten Lontoosta ja Singaporesta.

Kaksi muuta suurta Hongkongin yritystä ilmoitti tässä kuussa kannustusohjelmista, joiden arvo on yhteensä yli 20 miljoonaa dollaria. Hongkongin suurin kehittäjä, Sun Hung Kai Properties Ltd., tarjoaa palkintoja, kuten iPhone, kun taas magnatin Henderson Land Development Co. Lee Shau Kee, tarjoaa kultapalkkeja.

Hongkong esti muistamasta Tiananmenia

Australian teollisoikeusyhtiön paikallinen toimisto Goodman Group järjestää arpajaiset, joissa on yli miljoona Hongkongin dollaria palkinnoissa asukkaille, jotka ovat saaneet rokotuksen valmiiksi ennen 31. elokuuta. Lahjat sisältävät Tesla Model 3: n, joka maksaa yli 500 000 Hongkongin dollaria Goodmanin lausunnon mukaan.

Sino-ryhmän hyväntekeväisyysryhmä, Ng Teng Fongin hyväntekeväisyysjärjestö ja Chinese Estates Holdings Ltd. ilmoittivat viime kuussa tarjoavansa uuden 1,4 miljoonan dollarin asunnon Kwun Tongin alueella palkkiona rokotetuille asukkaille.

Opi tämä täällä nyt