August 4, 2021

Doja Cat julkaisee uuden albumin, jossa Ariana Grande ja Weeknd ovat vieraita

Doja Cat, yksi tämän hetken musiikkihahmoista, ilmoitti uuden työpaikan lähtemisestä Planeetta häntä, jonka voi nauttia 25. kesäkuuta alkaen. Ilmoituksen mukana käynnistettiin yksinkertainenTarvitsee tietää”, mielenkiintoisella videolla, jonka ohjaavat Miles & AJ, joka tunnetaan työstään Billie Eilish ja MGK.

Johtava sinkku Planeetta Häntä, “Suudella minua enemmän” kanssa UPS, se pysyy tärkeimpien luetteloiden ensimmäisillä paikoilla; Tällä hetkellä se on seitsemänneksi Billboard Hot 100: lla ja sillä on yli 546 miljoonaa katselukertaa.

Amerikkalainen räppäri aloitti SZA: n kanssa esittääkseen yhteistyön Losissa Billboard-musiikkipalkintos. Samana yönä Doja Cat otti kotiin BBMA-palkinnon parhaasta naispuolisesta R & B-artistista. Hän häikäisi myös iHeart Radio Music Awards -palkinnot, jossa hän voitti parhaan uuden popartistin palkinnon. Tässä kauan odotetussa albumissa hänellä on myös vieraita Ariana Grande Y Viikonloppu.

Tämän vuoden alussa, Amala Ratna Zandile Dlamini – Laulajan totta nimi – korostettu amerikkalaisen Billboard-lehden haastattelussa.

Doja Cat poseeraa iHeartRadio Music Awards -palkinnolla Los Angelesissa (Kuva: REUTERS / Mario Anzuoni)Mille: REUTERS

Viime tunteina täydellinen luettelo aiheista, joista voimme nauttia Planeetta Häntä: “Nainen”, “Alasti”, “Palkkapäivä Feat. Young Thug ”,“ Get Into It (Yuh) ”,“ Need to Know ”,“ I Don’t Do Drugs Feat ”, junto a Ariana Grande,“ Love to Dream ”,“ You Right ”, mukaan The Weeknd, Been Like This, “Options”, junto a JID, “Ain’t Shit”, “Imagine”, “Alone” ja “Kiss Me More”, SZA.

Syntynyt ja kasvanut Los Angelesissa, Doja Cat Ensimmäisen kappaleensa hän latasi Soundcloudiin vuonna 2013, vain 16-vuotiaana. Hän oli kiinnostunut musiikista hyvin nuoresta iästä lähtien. Hän opiskeli pianoa ja tanssia. Hän varttui kuuntelemaan Busta Rhymesin, Erykah Badun, Nicki Minajin, Draken ja muiden kappaleita. Vuonna 2014 hän allekirjoitti ensimmäisen levysopimuksen ja julkaisi EP: n Purrr! Sitten tuli debyytti Amala, vuonna 2018. Samana vuonna hän aloitti “Mooo!” joka katapultoi hänet musiikkikentälle ja sai kriitikoilta kiitosta.

Doja Cat esiintyy Grammyssa (Kuva: Reuters)Mille: REUTERSIN KAUTTA

Viime vuosi oli 24-vuotiaalle laulajalle erittäin tärkeä, esimerkiksi kappaleiden ansiosta ”Tia Tamera“Rico Nasty ja”MehukasTyga, joka ilmestyi hänen toinen albumi Kuuma pinkki, ja mitä hän esitti ohjelmassa Myöhäinen yö Seth Meyersin kanssa. Fanit ottivat albumin hyvin vastaan, ja se on heidän vahvin teoksensa tähän mennessä melkein 2 miljardia katselukertaa ja yhdistetyt videonäkymät.

“Kummajainen”, Kappale, joka ladattiin ensimmäisen kerran SoundCloudiinsa vuonna 2020, tuli nopeasti viruksen tunne TikTokista, yli 1,2 miljoonalla alkuperäisellä luomuksella lyhyessä ajassa. Suuren vastauksen ansiosta hän päätti julkaista koko kappaleen kaikilla alustoilla. Heinäkuussa räppäri ilmoitti saaneensa koronaviruksen. Haastattelussa Pääoma XTRA, Hän sanoi, että hänellä oli vakavia oireita ja että hän oli hyvin peloissaan. “Rehellisesti, en tiedä miten tämä tapahtui, mutta luulen että tilasin jotain Postmatesista ja En tiedä miten sain sen mutta sain tartunnan ”, ja lisäsin” Nyt olen kunnossa. Se oli neljä päivää oireita, joissa olin hyvin peloissani, Mutta nyt olen kunnossa ”.

.

Katso tämä