August 3, 2021

Green Day elvyttää heidän sivuprojektinsa, The Network, julkaisemaan EP: n

Mene, että vuosi 2020 antaa meille edelleen yllätyksiä vasemmalle ja oikealle, koska huolimatta siitä, että musiikkiteollisuus kokee monimutkaisia ​​hetkiä pandemian ansiosta, bändit ja artistit säveltävät edelleen kappaleita. Mutta on muitakin tapauksia, joissa muusikot haluavat kokeilla uusia asioita, Joko aloitat hankkeet tai jatkat niitä, jotka eivät taistelleet vuosia, ja tämä on vain Green Day -tapaus, joka vain jätti meidät neliön silmällä.

Vuonna 2003 Billie Joe Armstrong, Mike Dirnt ja Tré Cool yhdessä kitaristin kanssa, joka on seurannut heitä suurimmalla osalla kiertueistaan, Jason White käynnisti The Network -projektin. Estääkseen heidän musiikillisen menneisyytensä varjostamasta tätä ehdotusta, he päättivät pitää kaiken salassa ja naamioiden pukeutuminen lavalle ja haastattelujen antamiseksi, myös nimet muutettiin lempinimiksi jotta kukaan ei tunnista heitä.

Voit myös lukea: ENSIMMÄINEN KERTA BILLIE JOE ARMSTRONG ANTI KITARANsa FANILLE: HAASTATTELU VIHREÄNÄ PÄIVÄNÄ

Green Day regresa con… ¿Verkosto?

Samana vuonna he julkaisivat ensimmäisen levyn, Raharaha 2020 (melkein profeetallinen otsikko), mutta vaikka he yrittivät johtaa maailmaa harhaan, kuuntelivat heitä Oli väistämätöntä ymmärtää, että tämän uuden aallon ja protopunkkiryhmän takana olivat Green Dayn jäsenet. Billie Joe on aina herättänyt huhun siitä, että hän vihaa heitä, koska he ovat kiittämättömiä, koska hänen sanojensa mukaan hän vei heidät Saksasta ja allekirjoitti heidät äänittämään albumin.

Vuosien varrella he kuitenkin antautuivat siihen, että yleisö tiesi, että he soittivat näitä kappaleita, joten he jatkoivat punk rock -yhtyeen kanssa ja tämä projekti jätettiin syrjään. Mutta nyt ja koska 2020, He päättivät elvyttää sen 15 vuoden jälkeen, eikä vain sitä, mutta heillä on suuria suunnitelmia seuraaville kuukausille, koska aluksi he ovat juuri julkaisseet EP: n tuore uunista ja on nyt saatavana digitaalisilla alustoilla.

Ivanka Trumpin jengi

Uusi materiaali The Networkilta Vai pitäisikö meidän sanoa Green Day? on nimeltään Trans Am ja tietenkin ajat, joissa elämme, vaikuttivat sen kokoonpanoon. Mukaisesti Äänen seuraus, on noin neljän kappaleen sarja jossa bändi lyöntien ja elektronisten äänien rytmin mukaan puhuu nykytilanteista, vain kuuntele “Ivanka on natsi”, sen hienovaraisen teeman, jonka he omistivat Yhdysvaltain nykyisen presidentin Donald Trumpin tyttärelle.

Tämän erikoisen kappaleen lisäksi – missä he tekevät selväksi, että he eivät pidä miss Ivankasta ollenkaan – tulevat homonyymi kappale sekä ”Flat Earth” ja “Fentanyl”. Saman lähteen mukaan, 4. joulukuuta he julkaisevat toisen studioalbuminsa, joka nimetään Raharaha 2020, osa II: Kerro niin! mutta kun odotamme lisää uutisia, kuuntele hänen uutta EP: tä alla:

klikkaa tätä nyt