July 28, 2021

haastattelu uuden tenniksen jumalattaren kanssa

Teini-ikäisenä hän tapasi ripustaa huoneeseensa Maria Sharapovan, hänen idolinsa, julisteita ja oli innoissaan Rafa Nadalin otteluista. Tänään, aina kun pystyy, hän alkaa tanssia, yksi intohimoistaan, ja ennen kuin menee tanssilattialle, jo pukuhuoneista, hän laittaa kuulokkeet osuma Michael Jackson tai Whitney Houston. Musiikki auttaa häntä rentoutumaan. Kuuluu 50 parhaan joukkoon –on WTA-rankingissa 33. sijalla– ja se on toiseksi paras espanjalainen naisten maila. Hän on Paula Badosa (New York, 1997), ja alle vuosi sitten vain useimmat tennisharrastajat löysivät sen.

Nyt Paulasta on tullut omilla ansioillaan yksi maamme seuratuimmista urheilijoista, ja kaikki osoittavat, että se ei ole päivän kukka. Viime toukokuussa hän antoi näyttelyn lahjakkuudesta, karkeudesta ja nöyryydestä parhaissa mahdollisuuksissa, Roland Garros; myöhemmin, toistetaan vuonna Wimbledon, hänen kurinalaisuutensa katedraali.

Hämmästyttävällä sitkeydellä ja aja veloz, syvä ja tarkka, mikä toimii hänen tukipylvässään kultasepän takaiskuja, keskustellaan jokaisesta elämästään poistumisesta. Kun vieressäsi on joku, joka uskoo sinuun, uskot myös enemmän itseesi. Se antaa sinulle voimaa edetä. Ja viime aikoina, koska Avaa de Madrid, minulle on tapahtunut monia asioita, monia pelejä ja tunteita: ensimmäinen titteli, ensimmäinen puolivälierä finaalissa … Olen ollut paras versioni, ja kaikki tämä auttaa minua saamaan itseluottamusta ”, sanoo joka ei pidättele ennen Kukaan ja julistaa ääneen, että hänen uransa lupaa olla pitkä ja menestyvä, koska Paula Badosa on jo todellisuus ja sen on tarkoitus jättää jälki tämän urheilun historiaan.

Dsquared2-takki ja -laukku minimuodossa, Ice Play -paita, Guessin leikattu yläosa, Polo Ralph Laurenin housut vyötäröllä, Bershkan housut, Ray-Banin aurinkolasit, Tous-rengaskorvakorut, choker ja rannekoru, kellon Frederique Constant ja Louis Vuitton -laukku.

Mario Sierra

Tarjoile palloa: muistatko ilman mailaa?
Koska käytin sitä ensimmäisen kerran, 7-vuotiaana, en ole koskaan ollut ilman pelaamista. Olen syntynyt New Yorkissa: vanhempani työskentelivät siellä malleina ja myöhemmin valokuvaajina; Kun palasimme Espanjaan, he allekirjoittivat minut kesäleirille Geronaan. Yksi hänen urheilulajeistaan ​​oli tennis. Aloin lyödä palloa ja rakastui hetkessä.

Mitä kypsyy tennistä sinulle?
Tieto siitä, kuinka valita hyvin niissä hetkissä, kun on tuskin aikaa ajatella ja että päiväsi on siedettävämpi. Ja se on jotain, jonka kokemus antaa sinulle. 18-, 19-, 20-vuotiaana sinun on omaksuttava nopeasti muutokset, jotka eivät ole tyypillisiä ikällesi, ilman että pääsi on täysin valmis käsittelemään niin paljon painetta ja vielä vähemmän ahdistusta. Matkustaminen, yksin oleminen, pelaaminen 15 000 katsojan edessä, hyvin kurinalaisuus … Sinun on tehtävä se ja hallitset sen parhaalla mahdollisella tavalla. On vaikea antaa täyttä kykyä, kypsyyttä ja onnea, joka tarvitaan tavoitteen saavuttamiseen. Tätä varten tarvitset joukkueen, kanssasi olevat ihmiset, jotka tukevat sinua ja neuvoo sinua.

Mitä nuorempi, sitä sisäelinten?
Joo. Vuosien varrella olen oppinut kanavoimaan tunteitani. Tennissä sinun on oltava rauhallinen, tehtävä suuria stressiä koskevia päätöksiä ja näyttää kylmältä. Koska jos ei, ruokit vastustajia ja annat heille enemmän motivaatiota.

Ja mikä tekniikka auttaa sinua saavuttamaan sen?
Meditaatio, yhteyden muodostaminen itseeni.

Mitä huomaat, että olet kasvanut?
Sen lisäksi, että tämä urheilulaji on, tämä urheilulaji on muovannut minua myös ihmisenä: Olen vahvempi, aktiivisempi, intensiivisempi, energisempi ja rauhallisempi. Siitä on tullut elämäntapani ja se on opettanut hyväksymään asioita, jotka eivät ole minun hallinnassani. Taistella itseäni vastaan ​​ja oppia voittamaan.

Celine by Hedi Slimane, takki, pusero, vyö ja laukku, Nike ‘rajattu yläosa’, Levin farkut, IKKS-lippis, IKKS-lippis, Tousin korvakorut, choker ja rannekoru ja Frederique Constantin ‘Highlife Ladies Sparkling’ -kello.

Mario Sierra

Mitä oletat luonnollisemmin, menestys tai epäonnistuminen?
Molemmat ovat monimutkaisia. Riemuvoitto on otettava vastaan ​​nöyrästi, kun se saapuu ottamatta jalkojasi maasta. Epäonnistuminen on vaikeaa: olen elänyt sen, ja lopulta yritän ottaa sen positiivisella tavalla. Pidä sitä mahdollisuutena parantaa ja tietää, miten käsitellä sitä transsia.

“Epäonnistuminen on vaikeaa: olen elänyt sen ja lopulta yritän ottaa sen positiivisella tavalla”

Mitä yleisö ei näe?
Kaikki mitä tapahtuu otteluiden välillä. Koulutusta on loputtomasti, hyvät päivät ja pahat, hermot, sinulle asetetut odotukset, pelot … Meidän on oltava äärimmäisen varovaisia ​​ja vaativia jokaisessa askeleessamme ja jokaisessa päätöksessä. Koska loppujen lopuksi tavoite on sama tuhansille ammattilaisille: miehittää korkein asema. Ja niin vaativan tavoitteen saavuttaminen pakottaa sinut katsomaan mitä syöt, kuinka harjoittelet, kuinka paljon nukut … Yksityiskohdat tekevät eron.

Onko olemassa varma tapa voittaa?
Ei, kaavaa ei ole. Edes historian parhaat voittavat joka turnaus joka viikko.

Mikä tennispelaaja on jättänyt sinut sanattomaksi?
Roger Federer. Se on aina upea. Kiitos hedelmällisyyden, jolla hän pelaa, hän näyttää kelluvan kentällä. Sitten, Maria Sharapova, kuinka hän on ja mitä hän välitti.

tennispelaaja paula badosa
Etron kaksirivinen bleiseri, Bershkan valkoinen collegepusero, Dior-logolla varustettu ‘rajattu yläosa’, Zadig & Voltaire -housut, Pull & Bear -lippis, kultaketju, korvakorut ja Tous -rannekoru sekä timanttiteräskello ‘Highlife Ladies Sparkling’ kirjoittanut Frederique Constant.

Mario Sierra

Onko ruumiin tavoin pään myös oltava koulutettu käsittelemään menestystä ja epäonnistumista ja hallitsemaan stressiä?
Varma. Henkinen tekijä on perus. Tennis kilpailee itseäsi vastaan, ja olet usein oma pahin vihollisesi. Sinun on osattava elää virheen kanssa ja hyväksyä, että epäonnistut, keskittyä pieniin yksityiskohtiin, älä mene pimeään spiraaliin ja opi hallitsemaan hahmosi. Turhautumiset voivat tuhota sinut. Ja koko tässä prosessissa tiimilläni on keskeinen rooli. Joka päivä työskentelemme psykologisen näkökohdan kanssa keskusteluilla ja valmistautumisella. Olen joutunut uhraamaan itseni ja kohtaamaan todella vaikeita tilanteita. Kuitenkin, kun huomaat, että unelmasi ovat täyttyneet, huomaat, että prosessi ja sen eroamiset kannattavat. Silloin alkaa nauttia tien.

Puhut itsellesi peleissä. Miten menee?
Kannustan itseäni, lähetän itselleni toistuvia ja positiivisia viestejä. Se auttaa minua rauhoittumaan ja muistuttamaan itseäni siitä, mitä minun on tehtävä voittaakseni. Se on vielä yksi harjoitus, jota meidän tulisi harjoitella.

Mitä eroa on luopuminen ja jatkaminen?
Se riippuu tavoitteistasi ja tavoitteistasi, jotka asetat itsellesi. Ne, jotka auttavat sinua katsomaan eteenpäin ja tekemään asioita paremmin kuin kukaan muu. Jos sanot “tule, sillä ei ole väliä, mikään ei ole vialla”, se on kauheaa. Et voi ajatella sitä. Ei ole typerää puoluetta. Jos toinen voittaa minut, haluan hänen päästävän ihonsa irti. Se on kunnioitus, jonka hankit itsellesi. Jos voitat minut, voitat minut, mutta sinun on voitettava minut. Pidän mieluummin tuosta mentaliteetista.

“Sinun on hyväksyttävä voitto nöyrästi, kun se saapuu, ottamatta jalkojasi maasta”

Mitä pidät enemmän, pelaat tai voitat?
Onneksi pidän todella tästä urheilulajista ja harrastan sitä. Olen kuitenkin kilpailukykyinen, joten päätän voittaa. Jos teet asiat hyvin, voitot päätyvät sinulle.

Mitä teet ennen kuin saavut radalle?
Kuuntele musiikkia kuulokkeista. Käytän kaikkea: Michael Jacksonista Queeniin, Whitney Houstoniin tai latinalaiseen rytmiin. Se riippuu tuon päivän tunnelmasta ja siitä, kenen kanssa kilpailet.

Jos joudut ripustamaan kyltin viestillä koulun tai tennisakatemian uloskäynnille, mikä se olisi?
No, se olisi kirjoittanut: “Älä koskaan lopeta uskoa itseesi.” Keskeinen motto menestyä. Vaikka se kuulostaa kliseeltä, olemme unohtaneet itsevarmuudessa olevan voiman, joka pystyy muuttamaan elämääsi. Meidän tulisi aina muistuttaa itseämme ja puhua hyvin itsellemme.

Mitä urheilun opetuksia käytät elämässäsi?
(Hän pysähtyy hetkeksi ja alkaa luetella). Kurinalaisuus, työ, itseluottamus ja kärsivällisyys.

tennispelaaja paula badosa
Oversize-T-paita, kaksisävyinen Jackie 1961 -olkalaukku, Gucci-logohame ja moniväriset lenkkarit, XL-rengaskorvakorut, jäykkä choker, Tousin kultaketju ja rannekoru, Frederique Constantin kello ja ‘Speedy’ -laukku ‘Monogrammilla’ Louis Vuitton.

Mario Sierra

Onko kaikella suurella voimalla suuri vastuu?
On uskomatonta, että he näkevät sinut esimerkkinä ja välittävät sen. urheilijat eivät kuitenkaan ole supernaisia. Emme ole robotteja. En ole syntynyt sellaisena, tämä on jatkuva, päivittäinen työ, joka haastaa sinut jatkuvasti, tytöstä, joka uhraa itsensä unelmiensa puolesta ja yrittää saavuttaa ne. Luulen, että tämä todella motivoi ihmisiä, ei rikkomalla palvelua, rinnakkaista oikeaa kättä tai palkintoa.

Kukaan ei kuvittele, että sinä …
Tanssin, paljon. Valmistan myös ruokaa, se auttaa minua katkaisemaan yhteyden. Ja olen tukeva ja antelias. Aina kun pystyn, menen sairaaloihin tekemään yhteistyötä. Auta kehittämään empaattista puolta.

Mikä on toistuvin unelmasi?
Tullakseen yhdeksi maailman parhaista.

Kenen valitsisit pelata kaksinpelissä?
Giorgio Armanille, Maria Sharapova ja Beyoncé.

Millä kysymyksellä haluat sulkea tämän haastattelun?
Jos maailma olisi sokea, keneen tekisit vaikutelman? Ja erityisesti, miten tekisit sen?

Kuvat: Mario Sierra. Toteutus: Sylvia Montoliú. Maq. ja Pel .: José Luis Ruzafa (Ten Agency)

valitse lähde