August 2, 2021

Kiss: Paul Stanley pitää alkuperäisen kokoonpanon yhdistämistä mahdottomana


19. heinäkuuta 2021 13.17
Lähettänyt Redacción –

Mahdollisuus, että viimeinen kiertue Kiss, “Road Tourin loppu”, ulkopuolella ovi jonkinlaiseen kokoukseen lavalla bändin alkuperäisestä kokoonpanosta Gene Simmons, Paul Stanley, Ace Frehley y Peter Criss, näyttää olevan hiipumassa, enemmän kuin mahdollista elokuvan ensi-iltansa jälkeen elämäkerrallinen dokumenttielokuva KISStory, joka herätti uusia yhteenottoja vanhojen kavereiden joukossa.

Äskettäisessä haastattelussa, jonka bändin laulaja ja kitaristi antoi SiriusXM, Paul Stanley itse on todennut “Mahdotonta” tämä mahdollisuus, kun faneilta kysytään toistuvasta tapaamispyynnöstä: ”No, alkuperäiset neljä ovat alkuperäiset neljä. Me aloitimme tämän ja loimme joukkueen, joka meillä on vielä tänään. Luulen, että ihmiset ovat väärässä, kun he ajattelevat, että asiat voivat pysyä ajattomina ja että aika ei vie veroaan. Saatat haluta äidin ja isän tulla takaisin yhteen, mutta se ei onnistunut. Meillä oli hämmästyttäviä aikoja ja teimme yhdessä ilmiömäisiä asioita, jotka, katso, sitovat minut niihin ikuisesti. Mutta se ei ole satu, se ei pääty tähän. Emme olisi voineet olla täällä ilman Ace (Frehley) ja Peter (Criss), emmekä voineet olla täällä tänään Ace ja Peter kanssa. Luulen, että ihmiset kaipaavat jotain, mikä on… aioin sanoa “toimimaton”. Sanoisin, että se on mahdotonta. On hienoa katsoa taaksepäin, mutta se ei ole niin erilaista kuin jos erosit jonkun kanssa ja vuosia myöhemmin sanot: ‘Vau. Miksi se tapahtui? Anna minun mennä takaisin ”. Tulet takaisin, eikä se ole enää sama. Ymmärrät nopeasti, kuten me teimme, miksi se ei toiminut ensimmäistä kertaa. Siksi se ei toiminut toisen kerran. “

Paavali muistaa tapaamisen 1996, josta vuosi sitten meillä oli Mariano Muniesan erityisartikkeli samassa talossa Jokaisen pienen yksityiskohdan kanssa.

Monia hetkiä, joissa jäähyväiskiertueen ilmoituksen jälkeen sitä kommentoitiin ovet olivat auki myös entisille bändin jäsenille sai ensimmäisen vastauksen kitaristilta väittäen asemansa ja nykyisen kitaristin, Tommy Thayerin, lähdön, vaikka viime toukokuussa vahvistettiin, että hän olisi kiertueella jonkin aikaa.

Kiertue saapuu maahamme ensi kesänä. 3. heinäkuuta 2022 Se on päivä, jona Kiss konsertti on merkitty Wizink Centre de Madrid, kun taas seuraava painos Rock Fest BCN, joka pidetään 30. kesäkuuta – 2. heinäkuuta, on tilaisuus, jossa bändi esiintyy viimeisen kerran vuonna Barcelona.

LUE LISÄÄ:

Luonnos

Viimeisimmät toimitustiedot (katso kaikki)

siirry tähän sivustoon