August 2, 2021

kitarat, jotka kuulostivat pandemiassa

Kitaristit perustivat ”kiviteltan” ja mainostivat sitä sosiaalisissa verkostoissaan. Vaikka heidän nimensä resonoivat olevan Indio Solarin väkivaltaisia, tänä iltana he antoivat tilaa omille projekteilleen – kuten La Mono ja Baltasar Comotto ja Macabre – lisäksi, he lisäsivät Sergio Colombon erityisvieraana. DJS Pablo Mileo ja Cintia Cortés osallistuvat myös.

Likainen ja sotkuinen, mutta sosiaalisen etäisyyden kanssa

Sisäänkäynnillä ei ollut kumpikaan ihmisiä, eikä he myöskään halanneet hyppyjä. Jos elävän musiikin kuuntelemista odotettiin paljon, monet fanit, jotka kuiskasivat edelliset haastattelut, odottivat heidän soittavan ricotta-teosta muusikoiden toimittajan joukossa. “Indion kappaleiden soittaminen livenä on juhla, jota emme koskaan halua jättää väliin”, sanoi Gaspar Benegas äskettäisessä haastattelussa.

Baltasar Camoto puolestaan ​​kertoi Tiempo Argentino -lehdelle olevansa erittäin iloinen voidessaan tehdä tämän kokouksen uudelleen. Järjestämme sen hyvin nopeasti. Voidaanko se tehdä asianmukaisella terveydenhuollolla? Täydellinen, siirrytään sitten eteenpäin. Nyt meidän on ajateltava lyhyesti, konkreettisissa suunnitelmissa. Nämä kaksi päivämäärää ovat jotain suurta, ja mukana on paljon ihmisiä. Emme voi suunnitella paljon myöhemmin. Kaikki muuttuu ja meidän on sopeuduttava. “

Baltasarin puheeksi sovittaminen liittyy siihen, että omaisuus jaettiin balloilla ja kuuden henkilön kuplilla. Sisäänkäynti ei ollut kovin halpa, jos lisäät matkan siihen, mikä tarkoitti, että vain harvat voisivat olla osa rock tänään. Mutta muusikot jatkoivat soittamista, ja yleisön läsnäolo pyysi, että he eivät koskaan lopu.

Lysergia: yö alkoi Baltasar Camotolla

Camoto on yksi argentiinalaisen rockin halutuimmista väkivaltaisista miehistä. Hän on ollut Luis Alberto Spinettan mukana monien vuosien ajan, kiitoksena Indio Solari ja värvännyt Andrés Calamaro viimeiseen Euroopan kiertueeseensa; hän antoi itselleen kaikki makut.

Popin ja lysergian valloittama Baltasar Comotto oli introvertti teini-ikäinen, joka vietti iltapäiviä katsomassa Jimi Hendrixin kappaleita VHS: ssä ja näytti pitävän siitä niin paljon, että useat kannet olivat osa näyttelyn avaamista. Hän soitti myös kappaleita uusimmasta teoksestaan ​​nimeltä Elite.

Apinoiden trio

Benegas on kotoisin musikaalisesta perheestä. Hänen äidillään (María José Cantilo) oli tärkeä sooloura ja hän soitti mm. Oscar Moron ja Kubero Díazin kanssa. Nuoruudessaan hän pystyi soittamaan Pappon kanssa ja häikäisemään äänistä, jotka Carpus toi esiin kuudella kielellä.

Kuitenkin tänä iltana kitaristi, joka soitti myös Las Manos de FIlipin kanssa, oli yhtyeensä kanssa La Mono; koostuvat Ramiro López rummuista ja Lucas Argomedo bassoa, joiden kanssa he näyttivät kappaleita albumistaan ​​”Experimento”.

Hyvän… rock n ‘roll -taide

Seitsemäs paviljonki soi ja punaiset valot tunkeutuivat stadionin telttaan. Maxi Marrone ja hänen valaistustiiminsä seuraavat heitä tässä pari vuotta vanhassa projektissa.

Yksi erikoisvieraista oli saksofonisti Sergio Colombo, jonka juuret ovat kansallisessa juuressa. Vuonna 1996 Colombo liittyi Los Cafresiin, jonka kanssa hän työskenteli yli 4 vuotta ja äänitti 2 albumia. Hän on myös saksofonisti Fundamentalistas del Aire Acondicionadolle. Hän oli yksi yön vieraille ja häikäisi myös äänellään.

Suuri nainen kuulosti ja Momon temppeli olivat ohjelmiston joukossa. Velka oli Jijiji, jota yleisö pyysi. Luzbeliton sulkeminen sai kuitenkin kaikki hyppäämään tuoleistaan ​​ja huutamaan niin, että jossain vaiheessa “he palaavat yhteen”.

Päivän päätti pitkä zapada, jota johti Fundamentalistas del Aire Acondicionadon kaksi kitaristia, jotka esiintyivät jo pandemian aikana muun Solarin bändin kanssa. Pogo-nostalgia jätti meidät haluamaan enemmän, meidän on odotettava.

verkkosivusto