July 28, 2021

Madonna saa ensi-iltansa dokumenttielokuvan “Madame X”, mistä näet sen

Kuva: Madonnna saa ensi-iltansa dokumenttielokuvan ”Madame X”

Yli neljän vuosikymmenen musiikkiuran aikana madonna Hän on onnistunut pysymään yhtenä suurimmista pop-kuvakkeista; Monet pitävät sitä edelleen tämän tyylilajin kuningattarena, koska sen musiikki ja sen vaikutus kulttuuriin ovat edelleen päteviä, ja todiste tästä on, että tänä torstaina dokumenttielokuva nimeltään “Madame X”.

Eri kansainvälisten portaalien levittämien tietojen mukaan tämä dokumentti keskittyy hänen elämäänsä madonna joitain hänen konserteistaan, jotka; osallistua lavalle yli 48 taiteilijaa, mukaan lukien muusikot, tanssijat ja laulajan omat lapset, jotka myös osallistuvat häneen näytä.

Vaikka enempää yksityiskohtia ei paljastettu, tiedetään, että tällä dokumentilla on erityinen elokuvallinen kosketus, kun he esittivät “Rouva X“; salaisena agenttina, joka matkustaa ympäri maailmaa muuttamalla identiteettiä ainoana tarkoituksena taistella vapauden puolesta ja tuoda valoa pimeimpiin paikkoihin.

se on dokumenttielokuva Se on toinen tyylistä hänen laajan uransa aikana, koska vuonna 1991 hän julkaisi “Madonna: Truth of Dare”; tuotanto, jossa laulaja-lauluntekijä paljasti elämänsä Blond Ambition -nimisen maailmankiertueensa aikana vuonna 1990, kun hän kiersi useita suurkaupunkeja ympäri maailmaa musiikkiteollisuus.

Toinen paljastetuista tiedoista on, että “Madame X” nauhoitettiin Lissabonissa, Portugalissa; ja arvioinut madonna yhtä poikkeuksellisena ja innostuneena.

On syytä mainita, että tämä dokumentti on saanut nimensä viimeisestä levytuotanto Madonnasta, “Madame X Tour”; joka käynnistettiin vuonna 2019 ja johon osallistui kansainvälisesti tunnettuja taiteilijoita, kuten Maluma, Quavo, Swae Lee ja Anitta.

Milloin ja missä se näkyy?

Eri portaalien julkaisemien tietojen mukaan “Madame X” saavuttaa alustan Paramount Plus 8. lokakuuta ja on saatavana Yhdysvalloissa, Latinalaisessa Amerikassa, Australiassa, Pohjoismaissa ja Kanadassa.

Madonna tukee Britneyä

Viime viikkoina Britney Spearsin laillisesta huoltajuudesta on puhuttu, koska tiedetään, että hänellä ei ole varallisuuden taloudellista valvontaa, ja Madonna käytti sosiaalisia verkostojaan ilmaisemaan mielipiteensä aiheesta ja ilmaisemaan kaiken tuki Britneylle; toinen suurimmista pop-musiikin kuvakkeista.

Madonna vahvisti sanomassaan, että Britney Spearsin huoltajuus loukkaa täysin ihmisoikeuksia; ja vaati tapauksen käsittelystä vastaavia viranomaisia ​​lopettamaan holhouksen.

Anna tälle naiselle elämä takaisin. Orjuus lakkautettiin kauan sitten! Kuolema ahneelle patriarkaatille, joka on tehnyt niin naisille vuosisatojen ajan. Tämä on ihmisoikeusrikkomus! Britney päästämme sinut vankilasta! “; Se oli osa viestiä, jonka Madonna kirjoitti sosiaalisiin verkostoihinsa.

Sillä HeraldKoko artikkeli