August 1, 2021

Netflix | Okupas: uuden version muutokset | Spoileri

Netflix teki mitä näytti mahdottomalta ja julkaistiin uudelleen Miehittää. Tämä sarja saapui Argentiinan televisioon vuonna 2000, jolloin maa upposi syvään talouskriisiin, joka romahti vuoden 2001 lopussa silloisen presidentin erottua Fernando de la Rua.

Joten tämä sarjan luoma nuori Bruno Stagnaro, Tuolloin 27-vuotias, ottaa esityslistalle ja tuo näkyviin sen, mitä menemismivuosina oli “piilotettu”. Väkivalta, sosiaalinen marginaali ovat kaksi keskeistä teemaa tässä sarjassa, jonka tarkoituksena on antaa ääni niille, joilla ei ollut sitä ja joilla ei valitettavasti ole sitä vielä tänään.

Mutta myös Miehittää se on eräänlainen ystävyyden osoitus. Itse asiassa sen päähenkilöt ovat neljä 20-vuotiasta nuorta, jotka eivät vieläkään tiedä kovin hyvin, mitä heidän elämäänsä pitäisi tehdä, mutta he ovat edelleen yhdessä ja yhdistettyinä talossa, joka tuo heille tiettyjä seurauksia. Vain 11 jaksoa riitti, että sarjasta tuli yksi Argentiinan tunnetuimmista.
Fanien pyynnöstä huolimatta ei ollut toista kautta. Aivan kuten se tapahtui samalla tavalla toisen suuren sarjan kanssa Simulaattorit alkaen Damien Szifron, julkaistiin vasta kaksi vuotta myöhemmin, Stagnaro ei halunnut jatkaa tarinaa. Nyt, 20 vuotta myöhemmin useilla tuloilla ja menoilla, sarja voidaan nyt nähdä laillisesti verkossa ja Netflixissä. Tietenkin sillä on joitain muutoksia. Näky.

Kyykky Netflixissä: mitkä ovat muutokset

Rodrigo de la Serna on Ricardo (Kuva: Netflix)

Netflix valitsi Ystäväpäivä (tapahtuma järjestetään Argentiinassa joka 20. heinäkuuta) käynnistää uudelleen Miehittää, sarja, joka kiehtoi kokonaisia ​​sukupolvia vuonna 2000. Mutta jos olet jo alkanut katsella sitä, huomaat, että sarjassa on joitain muutoksia verrattuna alkuperäiseen versioon, joka esitettiin uuden vuosituhannen alussa, Channel 7: ssä.

Esityksen jälkeen ensi-iltansa jälkeen useaan otteeseen, Miehittää siitä tuli eräänlainen virusilmiö. Ajan myötä se vangitsi merkittävän määrän faneja sosiaalisissa verkostoissa muodostaakseen fandom joka jatkoi lukujen lataamista osoitteeseen YouTube jotta muut ihmiset voisivat nähdä heidät.

Stagnaron omin sanoin vuoropuhelussa KansaEhkä juuri se asia sai hänet työskentelemään tämän suhteen herätys. “Se ei häirinnyt minua siitä, että luvut olivat Internetissä, mutta kun aloin nähdä mykistettyjä kohtauksia ja että sisältöä muokattiin, tajusin, että minun oli tehtävä jotain “, sanoi käsikirjoittaja.

Kuva: Netflix

Näin uusi versio julkaistiin. Suurin osa eroista on laulu. Alkuperäisen sarjan ääniraidassa esiintyi suuri joukko kansainvälisiä artisteja, kuten Jimmy Hendrix, Bob Marley tai jopa ikoninen amerikkalainen bändi, jota johtaa Jim Morrinson, Ovet. Myös Rolling Stones, The Kinks Y Beatles. Ja siinä oli Argentiinan rock-yhtyeiden kappaleita, kuten Rabid kala Y Manteli.

Tapaus on, että uuden tekijänoikeuslain ja musiikin sisällyttämisen audiovisuaalisiin kappaleisiin ansiosta nämä artistit olivat korvaamattomia. Oli mahdotonta omaisuutta, jonka tuotannon oli käytettävä, jotta heidät otettaisiin uudelleen mukaan uudelleenvalintaan.

Kuva: Netflix

Joten kun Stagnarolla oli ajatus tehdä tämä herätys hän alkoi ymmärtää, että tämän tyyppiset elementit joudutaan vaihtamaan uudeksi versioksi. Sitten hän ajatteli Hän tappoi moottoroidun poliisin, La Platan kaupungin ryhmä, jota johtaa Santiago Barrionuevo. Tämä uusi ääniraitaominaisuudet 30 kappaletta ja ylläpitää epäilemättä edellisen laatua.

Aiheet

Lue myös

Mikä on Marvel-elokuva, jonka toivotte parhaiten näkevänne?

Shang-Chi ja kymmenen renkaan legenda

Lääkäri Strange hulluuden multiversumissa

Musta pantteri: Wakanda Forever

Galaxy 3: n vartijat

.

selaa tätä sivustoa