August 2, 2021

Pearl Jam -bassisti ei ole mukava sisätiloissa

Joissakin osissa maailmaa pandemian vauhti on alkanut hidastua siihen pisteeseen, että joidenkin bändien paluu lavalle on kulunut yli vuoden ilman konsertteja, mukaan lukien ryhmä Pearl Jam, jonka basisti Jeff Ament, hän hänellä on edelleen epäilyksiä palata sisätiloissa.

Uuden haastattelun kautta podcastissa ”Kyle Meredith With…”, Ament vakuuttaa, että hän ei tunne olonsa mukavaksi pelaamalla konsertteja, joissa tapahtuman paikka ”tarkistaa jokaisen osallistujan rokotuskirjeen” sen lisäksi, että hän jakaa uusia yksityiskohtia yhtyeen tulevaisuuden suunnitelmat.

Saatat olla myös kiinnostunut: Coldplay ilmoittaa albuminsa “Music of the Spheres” julkaisemisesta

Meillä on joitain asioita ensi vuonna. Toivottavasti tämä Delta-muunnos ja mitä tahansa rokotteille tapahtuu, voimme kääntyä kulmaan.

Pearl Jam -bassisti toteaa, että hänestä tuntuu silti heiluvan koko tämän asian kanssa. “Jos menemme nurkan takana, toivottavasti pääsemme lopputalvelle tai alkukeväälle kiertueella. Olemme innokkaita tekemään niin ”. Muusikko vakuuttaa, että kaikki bändin ohjelmoimat konsertit Yhdysvalloissa ja Euroopassa pidetään suljetuissa tiloissa.

Saatat olla myös kiinnostunut: Iron Maiden paljastaa yksityiskohdat uudesta albumistaan ​​”Senjutsu”

“En tiedä, haluanko mennä tekemään 30 konserttia, joissa he tarkistavat rokotuskirjeitä”, sanoi Ament, joka toivoo, että ihmiset voivat olla tarpeeksi älykkäitä alentamaan tartuntaprosenttia, ja suunnilleen maaliskuussa se on riittävän turvallinen matkustaa ja tuntea olonsa mukavaksi olla paikassa 20000 muun ihmisen kanssa.

Jeff Ament valmistautuu neljännen soolostudioalbuminsa julkaisemiseen, jonka otsikko on “I Should Be Outside”. Pearl Jam -bassisti julkaisee tämän materiaalin 10. elokuuta, mikä on hänen uusi materiaalinsa hänen viime vuonna julkaisemansa EP: n “American Death Squad” yllätysjulkaisun jälkeen.

.

vierailusivusto