August 3, 2021

valittu menu ja kuinka hän onnistui menemään huomaamatta – Para Ti

Lionel Messin ja Antonella Roccuzzon ensimmäiset tunnit Yhdysvalloissa leimasivat lepoa ja mahdollisuutta vierailla vertauskuvallisissa ravintoloissa, kuten Ricardo Montaner, erityisenä seikkana, että häntä odotti uloskäynnissä fani, joka vaikeutti paluuta . kotiin. Tästä tilanteesta huolimatta hän nautti taas illallisesta Prima Pastassa, joka on italialainen kahvila ja ravintola, jossa on argentiinalaista aksenttia ja jossa vierailevat monet maailmankuulut julkkikset.

Gastronominen tila avasi ovensa vuonna 1993 argentiinalaisen Gerardo Cean käsillä, joka tuli Miamiin 18-vuotiaana ja onnistui luomaan paikan, jonka valitsevat turistit, urheilun, viihteen ja paikallisen elämän edustajat. Puhuessaan Infobaelle hän kertoi, kuinka operaation oli tarkoitus vastaanottaa Argentiinan tähti: ”He ottivat minuun yhteyttä perheestä. Puhuin työntekijöideni kanssa ja turvallisuuteen, joka on työskennellyt kanssamme yli 20 vuoden ajan ja jota käytämme tärkeän henkilön tullessa. Logistiikka oli sama, jota käytimme muiden henkilöiden kanssa, mutta kohtelimme heitä ikään kuin he olisivat vain toinen asiakas ”.

Se sijaitsee osoitteessa Collins Ave.

Se oli, että se oli yli kahdenkymmenen ihmisen kulkue, koska La Pulga meni vaimonsa, lastensa, vanhempiensa, veljiensä ja kummankin perheen kanssa: he kaikki tulivat toissijaisen oven läpi ja astuivat suoraan yksityiseen huoneeseen , kaukana välähdyksistä ja fanien häirinnästä. “Ne ovat hyvin yksinkertaisia, he haluavat syödä klassisia ruokia, kuten milanolaista parmesaania, pastaa nimeltä fiocchi, tonnikalatartaraa tai italialaista burrataa”, gastronominen yrittäjä kertoi. Lionel puolestaan ​​pyysi jotain täytettyä pastaa: pinaattia ja ricotta-agnolottia vaaleanpunaisella kastikkeella.

Sillä välin argentiinalainen urheilija ei laittanut eleitään syrjään, kun hän antoi hänen allekirjoittamansa argentiinalaisen paidan paikan omistajalle ja yllättyi lahjalla Henryn pojalle, yhdelle Prima Pastan baarimestareista. Nuori jalkapalloilija Valentino Martin Villar, joka on lähellä Inter Miamia, sai American Championin neuvon potkia vapaapotkuja ja sai allekirjoitetun pelipaidan.

Lisää vihjeitä