August 2, 2021

“Visualisoin itseni palkintokorokkeelle”

Hän on ollut olympialainen kehdosta. kyllä ​​Okei Tokiossa 2021 asuu ensimmäisen kokemuksensa maailman tärkeimmässä urheilutapahtumassa Nadia Podoroskassa pelit merkitsivät häntä syntymästä lähtien: hänen nimensä johtuu Nadia Comaneci, historiallinen voimistelija Romania-amerikkalainen, joka saavutti ensimmäisen kymmenen tieteenalalla ja voitti yhdeksän mitalia (viisi kultaa). Keskustelun kanssa Ole, 24-vuotias tennispelaaja Rosariosta ja 36. WTA-rankingissa, Hän kiitti vanhempiaan tämän nimen antamisesta, oli erittäin onnellinen America’s Cup voitti Lionel Messi ja kuvitteli, millainen hänen tulevaisuutensa on Japanin pääkaupungissa: “Visualisoin itseni palkintokorokkeelle.” Kilpailee “sydämen kanssa” kaksinpelissä ja sekoitetuissa kaksinpeleissä (duo Horacio Zeballosin kanssa).

-Miltä sinusta tuntuu muutamassa tunnissa peleistä, unelmiesi tapahtumasta?

-Nykyään harjoittelen säällä. Olen hyvin innoissani, onnellinen, onnellinen tulevasta. Niin kauan odottamisen ja epävarmuuden jälkeen, että en tiedä onko se tehty vai ei, koska viime vuonna ne peruutettiin, vihdoin on jäljellä vähän. Olen onnellinen, pelaan hyvin ja se on hyvä. Toivon voivani todella nauttia kokemuksesta.

-Saat perille parhaan sijoituksen elämässäsi. Antaako se sinulle puhdasta ja ääliötä vai onko se vain numeroita?

– Mielestäni se on tärkeää. Ne ovat numeroita, mutta samalla ne ovat tärkeitä kuvan kokoamisessa ja luokittelussa. Mutta minun tapauksessani on minulle tärkeämpää tuntua hyvältä pelaamalla, tuntea kilpailukykyä, että olen tasolla.

– Viimeisissä olympialaisissa tennis oli palkintokorokkeella Del Potron kanssa. Oletko jo havainnut jotain sellaista, lipun kanssa?

– Kyllä, visualisoin kaiken (nauraa). Teen paljon näitä asioita, mielestäni on tärkeää, että tavoitteet, päämäärät, unelmat tai mitä haluat kutsua heille, ovat läsnä päivässä, joten visualisoin itseni palkintokorokkeelle.


Podoroska en Wimbledon. (@nadiapodoroska)

-Mitä mieltä olet, kun suljet silmäsi ja matkustat Tokioon

-Yritän tai tunnen, yritän päästä tuohon olympialaisten henkeen muiden muiden alojen urheilijoiden kanssa voidakseni jakaa olympiakylän heidän kanssaan. Se on erittäin mobilisoivaa. Pelasin maasi puolesta edustamalla Argentiinaa, josta pidän todella. Hän visualisoi minut näin, leikkimällä sydämellä.

– Aivan mielen aihe oli jotain, jota työskentelet erityisellä tavalla, eikö?

-Mielen aihe on minulle erittäin tärkeä. Minulla on ollut henkinen valmentaja pitkään auttamaan minua tällä puolella. Tiedämme mitä olympialaiset merkitsevät minulle, mutta kun on kyse keskittymisestä, keskittymisestä, se on täsmälleen sama kuin radalla.

-Miten pärjäät egon kanssa?

-Ego kanssa taistelemme joka päivä, joka päivä. Se on jotain, jota pidän hyvin mielessäni, mikä auttaa minua saamaan prioriteetit ja asiat hieman selvemmiksi. Sinun on annettava merkitystä, ei niin paljon, että sinulla on, vaan siihen, miten sinusta tuntuu, kuinka olet, kuinka haluat olla. Se on tärkeää, enemmän kentän ulkopuolella, mutta se vaikuttaa sisäpuolelle.

Katso myös

Eristetty Tokiossa: "He eivät anna meidän liikkua yksin"

– Miltä sinusta tuntuu tenniksestäsi tänään ja mitä aiomme nähdä olympialaisissa?

-Olen pelannut aika hyvin, ollessani erittäin kilpailukykyinen. Tällä kertaa Alicantessa käytin tilaisuutta kouluttaa tiettyjä asioita. Toivottavasti voin näyttää kaiken, mitä harjoittelin peleissä. En voinut jakaa missään edellisessä sementtiturnauksessa, että ehkä olisit ollut hyvä, mutta samaan aikaan minulla on paljon kilpailua. Toivon voivani pelata löyhästi, nauttia ja elää tästä ainutlaatuisesta kokemuksesta, mikä on minulle tärkeintä.

-Kuinka pidät jalkasi maassa ja mitä nämä kokemukset jättivät sinulle Roland Garrosin semifinaalien nousun ja Serenan voittamisen jälkeen?

-Mielestäni se, että työskentelen paljon henkisesti, auttaa minua pitämään jalkani maassa. Tennis on urheilulaji, jossa sinun täytyy kilpailla joka viikko. Yhden tai kahden saavutuksen saaminen ei tarkoita mitään, jatkuvuus koko vuoden ajan on tärkeämpää. Se on jotain erittäin vaativaa urheilullamme.

SERENA WILLIAMSIN VOITTO

-Mitä kulta tarkoitti Pan American Gamesissa? Oliko se hyppy urallasi?

– Luulen, että se oli potku, koska sen avulla onnistuin pääsemään Tokioon. Ja se merkitsi minulle paljon, koska vähän aikaa sitten olin vaihtanut työryhmää ja muuttanut Alicanteen. Se oli ensimmäinen suuri saavutus heidän takanaan, se antoi minulle luottamusta tunteeseen, että teen asiat hyvin ja että voisin saavuttaa parempia asioita.

-Se ei vertaa, mutta se oli maku mitä peli voi olla.

– Argentiinalla on erilaisia ​​tunteita ja aistimuksia, ja tällaisissa kilpailuissa. Odesur-peli, jolla minulla oli mahdollisuus pelata, Pan American Games myöhemmin ja nyt eniten, olympialaiset. Kaikki nuo kokemukset auttavat minua niin, että se ei ole niin wow, mitä tunnen peleissä, mutta se tulee olemaan…

-Onko olympialaisista puhuen totta, että nimesi on Nadia Nadia Comanecin jälkeen?

-100%, Nadia kutsui minua. Vanhemmillani oli tietty näkemys, koska sisareni on nimetty Priscilla Priscilla Presleyn (näyttelijä, Elvis Presleyn entinen kumppani) mukaan, ja hän pitää myös taiteesta, musiikista … Ja he kutsuivat minua Nadiaksi Comanecin mukaan. Itse asiassa, kun olin pieni, aloin harrastaa urheilua, sitten elämä vei minut tenniseen. Mutta vanhempani, pienestä pitäen, juurruttivat minuun urheilua paljon. Ja kutsuminen minut Nadiaksi hänen puolestaan ​​sai minut tietämään vähän hänen historiastaan, hänellä olevasta kurinalaisuudesta, voimistelun vaatimasta vaatimuksesta. Kaikki mitä minulla on. Kiitos vanhemmilleni, jotka antoivat minulle tämän nimen.

-Voidaan sanoa, että olet olympialainen kehdosta.

-Varma. Nyt kun asiaa koskeva muistiinpano tuli äskettäin, jopa vanhempani olivat innoissaan siitä, että Nadia uudelleentwiittasi muistiinpanon. Nykyään verkkojen kanssa on mahdollista mennä niin pitkälle, mitä he eivät olisi koskaan kuvitelleet.

“VÄHEMMÄN HUONO, ETTÄ MESSI PALAA”

-Sos Rosario, kuten tietty Messi. Kuinka kokit Copa Américan?

-Se oli todella jännittävää. Katsoin finaalia, Euroopassa oli 2 aamulla, katselin sitä kotona. Niin monien finaalien ja niin monien huonojen juomien jälkeen, että Valinta oli, hän pystyi lopulta vihkimään itsensä. Minun sukupolvelleni, joka ei ollut nähnyt heitä mestareina, se on jotain erittäin tärkeää, ja myös Di Marían maalilla se tarkoittaa paljon … Se tekee minut onnelliseksi kaikille pelaajille, se on jotain, jonka Argentiina ansaitsi muutama vuosi sitten. Se on kaiken työn tulos. Lio halusi koskaan päästä pois maajoukkueesta, nyt hän ansaitsee sen. Hyvä, että hän palasi.

– Mikä saa sinut näkemään hänen juhlivan perheen kanssa Rosariossa?

-Se välittää minulle nöyryyttä palata juurille. Minulle myös Rosario on minun paikkani maailmassa, jossa nautin eniten olemisesta ja että hän aikoo juhlia siellä hän puhuu siitä, että hänen jalkansa ovat maassa ja palaavat kaupunkiin, jossa varttuivat, ollakseen lähellä perhettä. Elämässä, jossa menestys ja ylellisyys ovat tärkeitä.

-Scola sanoi, että nyt Messi-tittelillä maailma on oikeudenmukaisempi. Olisiko reilumpi Nadian mitalilla?

– Toivon niin, ha.

TÄMÄN HUOMAUTUKSEN NÄKÖKOHDAT

.

Lisäresurssit