August 1, 2021

34 vuotta sitten ilmestyi “Appetite for Destruction”, Guns N ‘Rosesin debyyttialbumi

Tänä keskiviikkona on kulunut 34 vuotta Ruokahalu tuhoon, debyyttialbumi Guns n Roses.

Yksi rock-historian myydyimmistä albumeista, se on toimittanut yli 35 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti, ja siinä on bändin lauluja, kuten Tervetuloa viidakkoon, paratiisi kaupunki Y Minun suloinen lapseni.

Uudistettu versio albumista soitti 29. kesäkuuta 2018 Ruokahalu tuhoon: Lukittu N ‘Ladattu.

Valtavan menestyksen ansiosta albumi onnistui saavuttamaan ykkössija Billboard-listoilla Yhdysvalloissa, jossa se oli sertifioitu 28 kertaa platinaa ja 10 kertaa timanttia.

Se saavutti myös ykkönen suuressa osassa muuta maailmaa, kuten Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Uudessa-Seelannissa, Australiassa, Irlannissa, Saksassa ja Alankomaissa, paikoissa, joissa albumi oli sertifioitu kolminkertaiseksi platinaksi ja kahdeksankertaiseksi timantiksi. Sveitsissä, Puolassa, Sloveniassa, Venäjällä, Ukrainassa ja Japanissa se saavutti platina × 16 ja timantti × 4 -sertifikaatin.

Skandinavian alueella hänen menestyksensä oli myös ylivoimainen, sillä hän sai 45 kertaa sertifikaatin duodecuplo (× 12) platinalevystä, kahdeksankertaisesta timanttikiekosta ja kultalevystä.

Ruokahalu tuhoon, samalla tavoin se on sijan numero 20 luettelossa Kaikkien aikojen 500 suurinta albumia lehden tekemä Vierivä kivi ja sijoittui # 4 sijalle Kaikkien aikojen 100 suurinta debyyttialbumia; kutsumalla sitä kaikkien aikojen neljänneksi parhaaksi debyyttialbumiksi.

Vaikutus Ruokahalu tuhoon

Se on myös nimetty peruspilariksi hard rockin määritelmässä 80-luvun jälkipuoliskolla.

Tervetuloa viidakkoon, paratiisi kaupunki Y Minun suloinen lapseni ovat tunnetuimpia kappaleita ja parhaiten luonnehtivat tätä albumia, jotka ovat vaikuttaneet Yhdysvaltojen suosittuun musiikkikenttään ja lisäksi inspiroineet lukuisia versioita.

Muut kappaleet saavuttivat kuitenkin myös maailmanlaajuista menestystä ja vaikutusta, mikä tuotti, että kirjaimellisesti kaikki kappaleet saavuttivat tason osumia maailman.

tämä sisältö