July 31, 2021

6 uutta albumia, jotka sinun pitäisi kuunnella tänään

On aika päivittää soittolistasi uudella musiikilla, sillä tänään tuomme sinulle kuusi viime viikonloppuna julkaistua albumia, jotka edustavat parasta mitä olemme viime päivinä kuulleet: hiphopista Pop Smoke, menee läpi pop punk emo alkaen Willow Smith ja indie folk ClairoOlemme varmoja, että sinulla on suosikkiboppeja kuultuasi nämä levyt.

1. Pop Smoke, Usko

Kansi Pop Smoken levyltä ”Faith”.

Spotify | Apple Music

Mainonta

Usko se on yllätysjulkaisu edesmenneeltä räppäriltä Pop Smoke se jää takaisin porausäänille, jotka tekivät hänestä kuuluisan ja toivat joukon vierailevia taiteilijoita hänen maailmaansa päinvastoin. Se on vähän täynnä vierailevia tähtiä, mutta kun otetaan huomioon kuinka aikaisin Pop kuoli urallaan, on ymmärrettävää, että hänen tiiminsä ja perintönsä halusivat luovuttaa faneilleen holviin jätetyt säkeet.

2. Paju, Viime aikoina tunnen kaiken

Portada del álbum “Viime aikoina tunnen kaiken” de Willow.

Spotify | Apple Music

Vain 20-vuotias Willow Smith hän on jo musiikillisen uransa toisella vuosikymmenellä. Viime aikoina tunnen kaiken on hänen neljäs sooloalbuminsa, ja se merkitsee genrejä sekoittavan R & B-artistin uppoutumista Warped Tourin sekasortoon, joka oli hänen nuorempiensa vuosiensa ääniraita, ja sisältää yhteistyön 2000-luvun kuvakkeista, kuten Avril Lavigne Y Travis Barker (lisäksi Tierra Whack, Cherry Glazerr Y Ayla Tesler-Mabe). Willow käsittelee hyvin vaihtoehtoisia ahdistuksia ja tarjoaa uuden otteen tämän päivän pop-punk renessanssille.

3. Clairo, Rintareppu

Albumin kansi "Rintareppu" kirjoittanut Clairo.

Clairon levykansi “Sling”.

Spotify | Apple Music

Claire Cottrill tarjoaa meille tähän mennessä kauneimman ja orkesteroidun albuminsa, yhteistuotantona Rintareppu yhden nykyaikaisen popin merkittävimmistä tuottajista, Jack Antonoff. Yksinkertaisilla sanoituksilla säveltäjä pohtii, kuinka hän pääsi nykyiseen sijaintiinsa ja kuinka hän haluaa edetä eteenpäin. Hyvin erilaisella reitillä Cottrill kulkee kamarifolkista läpi messingillä ja jousilla, jotka korostavat työtä ja herättävät eloon tarinan laulajasta, joka löytää tiensä takaisin itselleen ja kotiin.

4. Pinc Louds, Atomic

Albumin kansi "Atomic" kirjoittanut Pinc Louds.
Kansi Pinc Loudsin levyltä “La Atómica”.

Spotify | Apple Music

Chilen jäsenten kanssa (Rai Mundo, rummut), Israel (Ofer Bear, basso), New York (Marc Mosteirin, näppäimistö ja basso) ja Puerto Ricossa (Claudi, kalimba, kitara ja ääni), rock-ryhmä Austinista Pinc Louds ruokkii yhtä monipuolisten taiteilijoiden vaikutteita Pixies, Billie Holiday, Daniel Johnston e Ismael Rivera. Yhdistämällä doowopin ja trooppisen punkin erilaisiin mausteisiin ja mausteisiin bändi lopetti toisen tuotantonsa, Atomic.

5. Chet Faker, Hotelli Surrender

Albumin kansi "Hotelli Surrender" de Chet Faker.
Chet Fakerin albumin “Hotel Surrender” kansikuva.

Spotify | Apple Music

Australialainen laulaja-lauluntekijä Nick Murphy on palannut uuden levyn alle alias Chet Faker: Hotelli Surrender, ensimmäisen albuminsa jatko vuodesta 2014, Rakennettu lasille. Levy ei ole aivan dramaattinen harppaus debyytiltään, mutta sen ääni on kiehtova, huolellisesti koottu tasaisella, elektronisesti vaikuttavalla popilla ja rikkaalla uralla ja rytmillä. Uusi LP sisältää jo julkaistut singlet Matala, nouse korkealle, mitä tahansa huomenna, tuntuu hyvältä Y Se ei ole sinä.

6. Pizzagirl, softcore surra

Albumin kansi "softcore surra" Pizzagirl.
Kansikuva Pizzagirlin ”softcore mourn” -albumista.

Spotify | Apple Music

Brittiläinen Liam Brownalias Pizzagirl on palannut toisen levynsä kanssa, Softcore suru, leikkisä, järjetön ja surullinen albumi yhtä suurina osina. Levy sekoittaa alt-popin ja hyperpopin, mukana synkät syntetisaattorit ja 00-luvun emo-ääni. Se ei olisi väärä ääniraidana esimerkiksi lukiolaissarjojen montaaseille OC O Yksi puumäki, yhdistämällä tanssirytmit väsyneisiin ääniin ja sähköiseen hoitoon, josta tulee joskus surrealistista ja humoristista.

Tukee avointa ja riippumatonta journalismia MOR.BO. Vuosi 2021 on ollut vakavien haasteiden ja vaikeuksien vuosi. Voit auttaa ylläpitämään suuria vaikutuksia koskevia raportteja tekemällä ostoksen meidän MOR.BO Nykyaikainen myymälä jossa on rajoitettuja painoksia.

Mitä luulit lukemisen jälkeen?

katso se