August 1, 2021

Carlos Santana: Latinalaisen rockin perustaja täyttää 74 tämän # 20Jul

1234953

Caracas. – Ryhdy kitaran legendaksi ja koko elämänsä näyttämöllä kantaa ainutlaatuista ja erehtymättömää ääntään, meksikolainen taiteilija, Carlos Humberto Santana Barragan, täyttää 74 tiistaina 20. heinäkuuta.

Ylistetty kitaristi syntyi 20. heinäkuuta 1947. Hyvin nuoresta iästä lähtien hän oli aina hyvin lähellä musiikkimaailmaa, koska hänen isänsä José Santana oli mariachi-viulisti ja juurrutti häneen intohimon meksikolaista perinteistä musiikkia kohtaan, ja vaikka hän 5-vuotiaana osasi jo soittaa viulua, huomasi pian, että hänen todellinen rakkautensa oli kitara ja kahdeksanvuotiaana alkoi koskettaa häntä.

Muutettuaan vanhempiensa kanssa San Franciscoon Yhdysvaltoihin vanhempiensa kanssa ja opiskellessaan musiikkia hän nousi kuuluisuuteen 1960-luvun lopulla ja 1970-luvun alussa Santana-yhtyeensä kanssa, joka on musiikin fuusion edelläkävijä. rock and roll ja Latinalaisen Amerikan jazz.

Samana vuonna Santana julkaisi albumin Abraxas. “Se oli albumi, jolla hän onnistui saavuttamaan ensimmäisen sijan Yhdysvaltain rankingissa, ja lisäksi se oli kuusi viikkoa yli miljoonan kappaleen mainostauluilla”, kertoo Rock FM -katsaus.

Heidän äänensä esitteli bluesiin perustuvat melodiset linjansa toisin kuin Latinalaisen Amerikan ja Afrikan rytmit, joita soitettiin lyömäsoittimilla, joita rockissa ei yleensä kuulla, kuten timbalit ja kongat, yksityiskohtaisesti La Razón de México -portaali.

1990-luvun lopulla kokenut suosionsa ja kritiikin suosiota uudelleen. Vuonna 2015 lehti Vierivä kivi asetti sen sijoittui 20. sijalle 100 parhaan kitaristinsa listalla.

Uransa aikana hän on saanut 10 Grammy-palkintoa ja kolme Latin Grammy-palkintoa ja sisällytettiin samannimisen yhtyeensä kanssa Rock and Rollin maine vuonna 1998.

Vuonna 2020 Santana pääsi jälleen otsikoihin ilmoittamalla aloittavansa oman marihuanatuotesarjansa yhteistyön ansiosta sellaisen yrityksen kanssa, joka on jo lanseerannut samanlaisia ​​tuotemerkkejä Bob Marleyn ja Gratefulin rumpalin Mickey Hartin perillisten kanssa. Kuollut.

Hispanic Heritage Foundation (HHF) jakaa 31. lokakuuta Legend Award -palkinnon kolmekymmentäneljännen painoksen aikana. Hispanic Heritage Awards -palkinnot.

“Kiitollisuudella minulla on syvä kunnia saada 2021 Hispanic Heritage Legend Award -palkinto. Kiitän latinolaista yhteisöä ja kaikkia, jotka tuntevat olevansa yhtenäisiä tehtävässämme saavuttaa tasa-arvo, oikeudenmukaisuus, yhtenäisyys ja harmonia “, sanoi meksikolaisamerikkalainen kitaristi, joka lainasi lausunnossaan. säätiön.

| Kuva: Instagram

Nousemme joka päivä koskettaaksemme ihmisten sydäntä musiikillamme ja visiossamme hengestä., ja saada aikaan muutoksia maailmassa, elämän, ihmisten ja planeetan suuremman hyväksi “, lisäsi laulaja.

EFE: n tiedoilla

KirjeenvaihtajatiimiNäyttää

enemmän