August 1, 2021

Jackass Forever -traileri lupaa ystävyysjuhlan olevan niin idioottinen, villi ja nostalginen kuin voit odottaa

“Milloin viimeksi tapasit vanhojen ystäviesi kanssa nauramaan perästäsi?” Tämän yksinkertaisen kysymyksen mukana on mustavalkoisia kuvia Johnny Cashin rytmissä, Johnny Knoxville ja hänen tajuttomien armeijansa he ovat antaneet monille meistä valtavan nostalgian ennen kuin otat raskaan tykistön sisään Jackass Foreverin hauska traileri.

Lapset? ovat palanneet

Yksitoista vuotta sitten suosikki stuntmiehemme repivät hilpeän Jackass 3D: n Twisted Sisterin The Kids are back -sävelmälle. No, kaikilla kertoimilla, he ovat palanneet kehään, ja kuten voit nähdä ennakolta, että sinulla on näillä linjoilla – ja harmaiden hiusten takia, joita jotkut heistä kampaavat – heillä on vähän jäljellä “lapsista”. Vaikka halu avata päänsä saadakseen outoa naurua näyttää olevan ehjä.

Elokuvan oletetaan paluu veteraanien valkokankaalle Johny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius, Dave England, Wee Man, Danger Ehren ja Preston Lacy – Bam Margera on jätetty pois riippuvuusongelmien ja jännitteiden vuoksi elokuvan luovaan ryhmään; vaikka sisältää myös tuoretta lihaa lyömään vimmaan, jonka muodostavat Jasper, Rachel Wolfson, Sean “Poopies” McInerney, Zach Holmes ja Eric Manaka.

Jackass Forever, jonka ohjaa franchising-veteraani Jeff Tremaine, esittelee muutamia vierailevia tähtiä – Eric Andre nähdään siellä – ja tulee teattereihin 22. lokakuuta Knoxville, Tremaine ja Spike Jonze toimivat tuottajina. En tiedä sinusta, mutta en voinut olla innokkaampi tavata tämän debyyttijoukon, joka eoneja sitten sai minut ajattelemaan, että ostoskärryyn pääseminen ja kolhi kollegieni kanssa lyöminen seinään oli hauskaa – ja poika onko se? Kyllä se oli-.

Jatka lukemista