August 2, 2021

Kirk Hammett osallistuu seuraavaan Carlos Santanan albumiin

Meksikolainen kitaristi Carlos Santana ilmoitti osallistumisestaan Kirk Hammett, kitaristi Metallica, uudella albumillaan “Siunaus ja ihmeet”, ja hän myös myöntää, että trilogia albumeista on tulossa.

Traagisen musiikkiteollisuuden liikuttaman vuoden jälkeen monet taiteilijat käyttivät sitä aikaa projektien luomiseen tai itsensä sisällyttämiseen niihin. Tämä tapaus ei ole poikkeus, koska Carlos Santana itse myönsi, että parin sulautuminen oli mahdollista COVID-19-pandemian heille aiheuttaman ajan ansiosta.

”Pandemia antoi minulle mahdollisuuden työskennellä niin monessa projektissa samanaikaisesti. Minusta tuntuu erittäin kiitollinen siitä, että voin käyttää aikaa kiertueella ja nauhoittamiseen. “

Tämä ei kuitenkaan olisi ensimmäinen kerta, kun nämä kaksi ylellisyyttä kitaristia tekisivät yhteistyötä yhdessä, koska Kirk osallistui singlein “Kolminaisuus”, joka on osa albumia “Kaikki mitä olen” kirjoittanut Santana, joka julkaistiin vuonna 2005. He soittivat yhdessä myös 30 vuotta sitten Bay Area -palkinnoille, vauvat, jossa Hammett ilmoitti, että näyttämön jakaminen Santanan kanssa oli musiikillisesti henkinen kokemus.

Näin ollen voidaan ymmärtää, että heidän kahden välillä on melko läheinen suhde, ja tämän antaa meille meksikolainen kitaristi ABC-uutisradio, missä sanotaan:

“Veljeni Kirk Hammett, Metallicasta, pelaa levyllä ja rikkoo sitä”

Samassa nuotissa Santana kertoo tarkemmin seuraavasta albumistaan. Hän kertoo meille, että Metallica et ole ainoa ylellinen vieras, joka sinulla on “Siunaukset ja ihmeet”Siinä esiintyy myös brittiläinen laulaja Steve Winwood, ja amerikkalaisen bändin frontman Elävä väri, Corey Glover.

6635f3a9 ydinsuojus

Viimeisen albuminsa julkaisemisen jälkeen “Afrikka puhuu”, kesäkuussa 2019, Santana kärsi kiertueestaan ​​keskeytyksestä koronaviruksen takia, vuoden 2020 alussa. Karanteenissa oli kuitenkin hyvä luovuuskortti legendaariselle meksikolaiselle kitaristille, koska hänen 73 vuotta vanha Hän tiesi keksimään itsensä uudelleen ja hyödyntämään käytettävissä olevan ajan uusien kappaleiden luomiseen a albumin trilogia.

Huolimatta luovasta mahdollisuudesta, jonka tämä pandemia antoi hänelle, hän sanoo, ettei hän voi odottaa pelata livenä. Vaikka näkymät eivät ole suotuisat, hän toivoo, että vähitellen kaikki avautuu uudelleen, ja kun meidät kaikki rokotetaan, voimme omaksua aikaisemman elämäntavan.

4e3dcdf5 santana valkoinen

“Odotamme kaikki kärsivällisesti, että he antavat vihreän valon voidakseen pelata livenä. Meillä ei ole edes keltaista valoa, meillä on punainen. Mutta on rohkaisevaa nähdä, kuinka jotkut auditoriot ja areenat avautuvat paikoin. “

Toistaiseksi ainoa asia, joka on julkaistu hänen seuraavasta albumistaan, on nimi ja hämmästyttävät yhteistyöt, jotka se sisältää. Vielä julkaisupäivä tuntematon ja muut olennaiset yksityiskohdat, jotka synnyttävät tietyn mysteerin ja antavat suuria odotuksia tämän albumin ympärille.

Saamme myös tietoja Kirkiltä, ​​joka kertoo, että hänellä oli samanlainen kokemus kuin Carlos Santanalla. Tähän viitaten yritän hyödyntää kaiken aikaa, jonka pandemia antoi hänelle. Ja että tämän projektin lisäksi hän työskentelee seuraavan albumin Metallica. Kertoo meille, että hänen viimeisen levynsä julkaisemisesta on kulunut viisi vuotta, “Langallinen … itsetuhoon”, koko bändi on intensiivisessä seuraavan prosessialbuminsa luomisprosessissa. Ja tietysti, todella innolla kiertueita ja pelata livenä uudelleen.

metallica

Toivottavasti toiveesi toteutuvat ja että voimme nähdä molemmat taiteilijat elävän sillä musiikillisella energialla, jota he aina osaavat välittää.

Seuraa El Club Del Rockia

G
O
O
g
l
e

Uutiset

Tämä sivusto