August 2, 2021

Lily Collinsin keksiminen uudelleen allekirjoitettuaan rauhan isänsä kanssa ja voitettuaan psykologiset häiriötHän on enemmän kuin ruusupenkki, ollut pitkän matkan kilpailu, jossa hänen on täytynyt voittaa erilaisia ​​esteitä, joista jotkut ovat asettaneet itse ja toiset täysin riippumattomia. Nimitetty Golden Globe -peliksi roolistaan ​​sarjassa Emily Pariisissa, Laulaja Phil Collinsin tytär Lily Collins maistelee menestyksen hunajaa, mitä hän ei ole koskaan ennen tuntenut. Kotoisin enemmän kuin varakkaasta perheestä, Lilyn suhde isäänsä oli huono vasta muutama vuosi sitten, kun isä ja tytär päättivät haudata kirveen ja antaa itselleen uuden mahdollisuuden. Näyttelijä moitti laulajaa poissaolosta lapsuudessaan, samoin kuin oma kiintymys, jonka isä tunnustaa tyttärelle. ”Annan anteeksi, ettet ole siellä, kun tarvitsin sinua, ja ettet ole odotettua isää. Annan anteeksi tekemäsi virheet, ja vaikka se saattaa tuntua liian myöhäiseltä, se ei ole. Edessä on vielä paljon aikaa ”, näyttelijä sanoi laulajalle kirjassaan omaelämäkerrallinen Suodattamaton: Ei häpeää, ei pahoillani, vain minä (Ei suodatinta: ei syyllisyyttä, ei katumuksia, vain minä “).

Lily Collins, tähti itsessään onnistuneen vuoden 2020 jälkeen

– Syy siihen, miksi Lily Collins on vuoden 2020 muotikuvake

“Oppin hyväksymään tekosi ja miten ne saivat minut tuntemaan. Hyväksyn surun ja suuttumuksen, joka sai minut tuntemaan tekemäsi tai tekemäsi tai mitä et antanut minulle ”, jatkaa Lily, joka on myöntänyt sen. Suuri osa hänen syvimmistä epävarmuustekijöistään ja henkilökohtaisista ongelmistaan ​​ovat seurausta noista perheongelmista isänsä kanssa.

Ja se on sen lisäksi, että meidän on käsiteltävä lukuisat syömishäiriöt, jotka on jo ratkaistu sulhasensa Charlie McDowellin avulla, joka, kuten hän itse on todennut, on onnistunut saamaan parhaan version itsestään, näyttelijä julisti vain muutama päivä sitten hän on myös joutunut ”impostorin oireyhtymän” uhriksi, psykologinen häiriö, jossa menestyvät ihmiset eivät pysty omaksumaan saavutuksiaan.

NÄYTÄ GALLERIA

Päähenkilö Emily Pariisissa on antanut haastattelun podcastissa Tee se oikein Josh Smithiltä, ​​jossa hän on todennut, että ongelmansa ovat johtaneet hänen joutumiseen saamaan hoitoa useita vuosia. “Minulla oli aiemmin paljon ääniä päähäni ja terapia auttoi minua löytämään syyn, miksi annoin näiden tummien ajatusten hallita elämääni”, on kertonut näyttelijälle. ”Ymmärtämällä ja hyväksymällä sen olen tajunnut, että ne syyt, joita käytin nuorena miehenä ruokahäiriöni edistämiseen, ovat kadonneet. Nyt keskityn asioihin, joita kaipasin, kuten viettää aikaa rakastamieni ihmisten kanssa tai kehittää henkilökohtaisia ​​suhteitani … nyt se on minun prioriteettini ”, hän lisää.

NÄYTÄ GALLERIA

Lily, joka teki debyyttinsä elokuvassa Sandra Bullockia vastapäätä Mahdoton unelma ja myöhemmin hän on osallistunut mm Blancanieves (Peili, Peili) O Poikkeus säännöstä, Hän halusi myös puhua häiriöstä, joka estää häntä nauttimasta saavutuksistaan, ja kuten olemme aiemmin huomauttaneet, sitä kutsutaan “huijausoireyhtymäksi”.”On ollut henkilökohtaisen menestyksen hetkiä, kun ajattelin, että en ansainnut kruunua. Minulla on edelleen tämä huijausoireyhtymä, joka saa minut epäilemään ” näyttelijä on huomauttanut.

Lily Collins ilmoitti viime syyskuussa sitoutumisestaan ​​elokuvantekijä Charlie McDowelliin vuoden kestäneen suhteen jälkeen. “Olen odottanut sinua koko elämäni, enkä voi odottaa viettää loppuelämäni kanssasi”, näyttelijä kirjoitti sosiaalisiin verkostoihin yhdessä sarjan valokuvia romanttisesta ehdotuksesta. Tällä hetkellä pari ei ole julkaissut avioliiton päivämäärää.

Tilaa uutiskirjeemme täältä, jotta tiedät hola.comin tärkeimmät sivut ja et menetä tällaisia ​​artikkeleita.

.

suosituin artikkeli