July 28, 2021

Maailmankaikkeus sydämessäsi

Ystäväni amanda

Ystäväni Amanda (Minun Amanda) on filippiiniläinen romanssidraama, jonka on kirjoittanut, ohjannut, tuottanut ja esittänyt Alessandra de Rossi. Tarina kertoo TJ: n ja Amandan välisestä elinikäisestä ystävyydestä. Kun maailmasi muuttuu ja kehittyy, niitä sitova sidos on ainoa asia, joka pysyy ehjänä. Se tähti melkein yksin Piolo Pascual (Pysähdys, Paholaisen kausi) Y Alessandra de Rossi (Näen sinut, kehtolaulu surulliselle mysteerille). Elokuva on julkaistu vuonna Netflix 15. heinäkuuta 2021.

Romanssi ilman seksiä

Ystäväni amanda se on romanttinen draama ilman romanssia. Ainakin ei täynnä seksiä. Ja se on, että elokuvan tarina tuo meille kaksi hahmoa, jotka rakastavat ja tarvitsevat toisiaan parina, mutta jotka haluavat säilyttää ystävyytensä mahdollisesta romanttisesta suhteesta, mikä voi saada heidät menettämään kyseisen suhteen puhtauden. Kaksi ystävää ovat TJ ja Amanda, alias Fluffy ja Fream, joka on tyhmä lemmikkinimi (itse puhumana), jota he käyttävät puhuessaan toisilleen. Kyllä, heillä on joskus hyvin lapsellinen käyttäytyminen. Koko elokuva pyörii vain kyseisen suhteen vahvuuden ympärillä vuosien varrella, joten älä odota mutkikasta tai liian monimutkaista tarinaa.

Johtava näyttelijä, Alessandra de Rossi, on myös elokuvan käsikirjoittaja, ohjaaja ja tuottaja. Kaikki yhdessä. Se on yleistä lyhytelokuvien tekijöille, jotka aloittavat amatöörielokuvassa (usein melko tuhoisilla tuloksilla), mutta ammattiteatterissa ellei sinä ole nero (ja näin ei ole), siitä tulee yleensä liiallinen näyte ja tarpeeton narsistinen onanismi. On useita kohtauksia, joissa olisin tarvinnut jonkun lopettamaan Rossi näyttelijä hillitsee halunsa reagoida ylireagoimiseksi pidettäväksi ja halua esiintyä valtakunnan kauneimpana. Silti Rossi Ohjaaja osoittaa tietyn kypsyyden debyyttinsä kamerateoksessa saavuttaen vain sen, että hänen tarinansa kiertää luonnollisen ja upean välillä. Valokuvaaja auttaa siinä paljon Poika Yniguez (Muotokuva, Imbisibol), joka tarjoaa melko kauniita postikorttikuvia.

Enemmän kuin ystäviä

Sekä alku että loppu Ystäväni amanda ne sisältävät sekvenssejä, joissa maailmankaikkeuden valtavuus hallitsee näytön. Nämä ovat hetkiä, jotka näyttävät olevan peräisin science fiction -elokuvista eikä romanttisesta draamasta. Se on lyyrinen mirage, jonka tarkoituksena on kontekstualisoida ystävyyskertomus, joka perustuu pitkiin vuoropuheluihin, joissa on pieniä muistutuksia kuuluisasta Trilogiasta. Linklater. Tietysti ääni-over, jota käytetään jaksojen ajallisena erottimena, on kamala. Elokuva pyrkii pohtimaan mahdollisuutta ylläpitää pysyvää ystävyyttä miehen ja naisen välillä ilman, että heidän välillä olisi mitään muuta. Harmi, että puheesi on hieman hankalaa ja epäyhtenäistä.

Vaikka olisimme samaa mieltä teorian kanssa, jonka mukaan se olisi antanut alkuperäisen käänteen romanttiselle elokuva-elämälle, se ei suodata, kuten elokuvassa ehdotetaan. Seksuaalista jännitystä ei tapahdu, joka kelluu jatkuvasti ympäristössä. He eivät ole ystäviä, jotka eivät nuku, koska he eivät ole fyysisesti kiinnostuneita, on ilmeistä, että he tekevät. Lisäksi he tekevät järjettömiä vitsejä, jotka lisäävät säännöllisesti seksuaalisia väärinkäsityksiä, kuten “Haluatko minun näyttävän sinulle tissi?”, “Suihkutammeko yhdessä?”, “Voitteko antaa minulle suudelman?”, “Teemmekö sen kaikki kerralla? ”jne. jne. Heidän mukaansa se on osa viatonta peliä, mutta näyttää siltä, ​​etteivät he kuluta rakkauttaan puhtaasta pelosta. Toinen tieto, joka osoittaa tämän, on, että jokaisella heistä on useita tuhoisia romanttisia suhteita, heidän seurustelunsa eivät koskaan kestä tai loppu kovin huonosti. Se on osoitus siitä, että mahdollisissa kumppaneissaan he etsivät sitä, mitä tuntevat toisilleen. Kaikki nämä yksityiskohdat hajottavat teorian, jolla elokuva pyörii ja että se menettää mielenkiintomme ensimmäisen 30 minuutin kuluttua.

Ystäväni amanda Se on pitkä lyhytelokuva, jossa on uteliaita tai hauskoja kohtauksia. Kaikki ei ole naurua eikä Tartu tilaisuuteen. Hän on varannut meille erityisen dramaattisen ja makeutetun viimeisen puolen tunnin, joka ei sovellu diabeetikoille. On sääli, että hukkaan otetaan vähän nähty lähtökohta, joka olisi voinut palvella paljon rehellisempää pohdintaa ihmissuhteista. Tai hienosta viivasta, joka erottaa ystävyyden rakkaudesta sukupuolen ulkopuolella. Silti, jos olet yksi niistä, jotka yleensä innostuvat romanttisista komedioista / draamoista tai iltapäivän puolivälissä ilmestyvien sarjojen telenovelaisesta sävystä, löydät täältä eksoottisen elokuvan, joka ruokkii edelleen romanttista sydäntäsi sen aiheuttamassa epärealistisessa universumissa. Jos aihe ei ole sinulle sopiva, sinulla on vain mahdollisuus kolinaa “Tulen läpi” Chaka Khan, leit-motiv päähenkilön elämästä ja vähän muusta.


Mitä mieltä olet elokuvasta?

Ystäväni amanda

katso lisätietoja