August 2, 2021

Mitkä jalkapallovalmentajat ovat selviytyneet kovista jakoista?

”Liverpoolin entisen johtajan Rafa Benítezin nimittäminen Evertoniin oli yllätys. Onko olemassa yllättävämpi esimerkki valmentajasta, joka täytti vakavan aukon derbissä (kenties suoraan)? “ George Jones kysyy.

Andy Grace on Southamptonin fani, joka ei koskaan unohda. “Benítez, kerran Liverpoolista nyt Evertonista? Ei edes lähelle. Derbit eivät ole paljon terävämpiä kuin etelärannikolla. Harry Redknapp menee suoraan Portsmouthista Southamptoniin ja takaisin (hänen henkiseen kotiinsa) Portsmouth pelaa ehdottomasti. “

Chris Richardson korostaa West Midlandsia. Ron Saunders johti Aston Villan ensimmäiseen (ja viimeisimpään) ensimmäisen divisioonan titteliin 71 vuodessa kaudella 1980-81. Johdettuaan Villa Euroopan Cupin puolivälieriin seuraavana vuonna, hän erosi sopimusriidan takia ja muutti 3,5 mailia arkistoonsa Birmingham City (myös I-divisioona) Birminghamin ensimmäinen kotipeli Saundersin saapumisen jälkeen oli 1-0 tappio. Villaan, jossa suuri osa oppositiofanien laulusta (taivaan leivän lyönnillä) oli ‘Ron Saunders, Ron Saunders, sinun pitäisi olla. [eff]Hullu ‘. Tämä on saattanut olla perusteltua, koska Saundersin avustaja Tony Barton voitti Euroopan cupin Villa de Saundersin joukkueen kanssa, kun taas Birmingham putosi välittömästi. Birmingham sai ylennyksen seuraavalla kaudella, mutta jätti heidät korvaamaan kaaren kilpailijan West Bromin, joka myös pudotettiin välittömästi. “

Ron Saunders kyseenalaistaa erotuomarin vuoden 1985 Birmingham vs West Ham -pelissä. Kuva: Colorsport / Rex / Shutterstock

Pohjois-Lontoon derby voi antaa meille joitain esimerkkejä crossover-derby-valmentajista. Mitchell Sandler kirjoitti: “Yksi hyvistä on, että Terry Neill on Arsenalin fani.” “Poistuessaan Highburysta vuonna 1970 tullakseen Hullin pelaajavalmentajaksi, se vaikutti hänestä tarpeeksi tullakseen Bill Nicholsonin seuraajaksi Tottenhamissa vuonna 1974. Ehkä väistämättä, kun Bertie Mee jäi eläkkeelle kaksi vuotta myöhemmin, hän oli liigassa. erittäin lyhyen luettelon alkuun. kun hallitus katsoi Arsenalia, he onnistuivat löytämään korvaavan henkilön ja tarttuivat tilaisuuteen ottaa Arsenalin asema. ”Ed Mortimer esittelee George Grahamia. Entinen Arsenalin pelaaja ja valmentaja, siirtyi Tottenhamiin [via Leeds]. On selvää, että Spurs on voittanut jopa joitain palkintoja, vaikka teknisesti juuri voittanut palkintoja ei selvästikään voida laskea vastuullinen Junior. Voi, toimi, Ed.

Radomir Anteo johti Real Madridia, Atlético de Madridia ja Barcelonaa, mutta ei koskaan siirtynyt suoraan näiden klubien välillä, ja kirkastetut viikset Ernest Mangnal ylitti Manchesterin derbi -solmion vuonna 1912. Hän aloitti 12-vuotisen jaksonsa kaupungissa kulutettuaan. yhdeksän vuotta klubissa. . United, jossa he voittivat kahdesti liigan tittelin ja FA Cupin. Hän ei voittanut mitään Cityssä.

Karsinta pelata useissa maajoukkueissa

Mikä pelaaja (aktiivinen vai eläkkeellä) on oikeutettu pelaamaan mahdollisimman monessa eri maajoukkueessa? Ben Janison kysyy. “Onko Alfredo Di Stefanon lisäksi pelaajia pelannut kolmessa eri maajoukkueessa (lukuun ottamatta tilanteita, kuten Neuvostoliitto / Venäjä tai Jugoslavia / Serbia jne.)?”

Aloitetaan ensimmäisestä osasta. “Adnan Januzaj pätesi pelaamaan kuudessa eri maajoukkueessa (Belgiassa, Albaniassa, Kosovossa, Serbiassa, Turkissa ja Kroatiassa), mutta ei Englannissa, tuolloin sanotusta huolimatta”, Jerry Higgins nostaa rimaa niin korkealle, että pystyi. Tarvitsen jonkun ylimääräisen voittamaan sen.

“Rio Mafuba syntyi joukolla pakolaisia ​​ja pätevä vastaanottamaan heitä kaikkia”, kirjoitti Steve Hyde, täydelliseen aikaan. Mafuba syntyi kansainvälisillä vesillä Länsi-Afrikan rannikolla pakenessaan sisällissodasta Angolassa matkalla Ranskaan, missä hän asettui ja voitti 13 kansainvälistä ottelua. glaukooma Hylättyään mahdollisuuden pelata Kongon demokraattisessa tasavallassa. Vaikka voi olla totta, että Mafuba voisi teoriassa edustaa mitä tahansa maata, FIFA: n kelpoisuussäännöissä todetaan, että kansalaisuudettoman henkilön on täytynyt asua maassa, jota he toivovat edustavansa vähintään viisi vuotta, ja osoitettava, että siirtyminen yhdistyksen alueelle oli ei Tarkoituksena osallistua heidän edustajille. Siksi käytännössä kansalaisuudettomalla henkilöllä ei ole oikeutta missään valtiossa, ennen kuin hän on asettunut pitkään jonnekin. “

Toisen komponentin osalta Milton teki maalin, jonka melkein menetti Daniel Alberto Bryulovsky, joka pelasi alle 20-vuotiaiden Uruguayn, epävirallisten otteluiden joukossa Argentiinassa ja sitten 18 kertaa Israelissa, ja teki kolme maalia. Mutta David Walkerilla on toinen kuuluisa hyökkääjä Di Stefanon otteluun: ”Laszlo Kubala, kuuluisa Barcelonan hyökkääjä, pelasi Tšekkoslovakiassa, kotimaassaan Unkarissa ja Espanjassa. Kuten Stefano, vaikka hän pelasi kolmessa eri maassa, hän ei koskaan esiintynyt maailmanmestaruuskilpailujen tai Euroopan mestaruuskilpailujen viimeisissä vaiheissa. Molemmat pelaajat otettiin mukaan Espanjan joukkueeseen vuoden 1962 Chilen MM-kisoihin, mutta kumpikaan pelaaja ei loukkaantumisen takia. kaksi ilmestyi ottelussa.

Laszlo Kupala pelasi Tšekkoslovakiassa, Unkarissa ja Espanjassa.
Laszlo Kupala pelasi Tšekkoslovakiassa, Unkarissa ja Espanjassa. Kuva: – / ympäristönsuojeluvirasto

Voita suuresti kansakunnan kanssa, jossa et ole koskaan pelannut jalkapalloa.

“Huolimatta voitetusta Euro 2020: sta Italian kanssa, Marco Verratti ei ole koskaan pelannut Serie A -ottelua. Onko kukaan muu voittanut suuren kansainvälisen turnauksen maajoukkueensa kanssa, vaikka hän ei ole koskaan pelannut huippulentoa tässä maassa? “ Dan Almond kysyy.

“Tämä tapahtui edellisenä päivänä pelaajan kanssa, joka oli lyhyempi kuin Verratti”, kirjoitti Thomas Wendt selvästi rakentamalla jotain. “Tuntematon pelaaja nimeltä Lionel Messi voitti Copa Américan, vaikka hän ei pelannut seurapeliä Argentiinassa. Samassa joukkueessa oli myös Aston Villan Emiliano Martínez, joka ei koskaan pelannut ensimmäisen divisioonan peliä Argentiinassa, allekirjoitettuaan Arsenalin kanssa nuorena pelaajana.

”Paul Pogba ei koskaan pelannut Ranskassa, mutta hän voitti heidän kanssaan maailmancupin. Hänet allekirjoitti Manchester United La Havresta nuorisojoukkueen pelaajana. Antoine Griezmannilla oli sama kunnia, vaikka hän ei koskaan pelannut isoa peliä Ranskassa. Kuninkaallinen seura (Maconista ranskalaisessa kuudennessa luokassa) allekirjoitti hänet 14-vuotiaana.

Tietoarkisto

“Olen miettinyt jonkin aikaa, mitä minun pitäisi kutsua potentiaaliseksi pojaksi, jotta hänellä olisi parhaat mahdollisuudet menestyä ammattilaisjalkapallossa”, hän lisäsi. Nick Pepper kirjoitti, elokuu 2010. “Kysymykseni on siis mikä on jalkapallon menestynein nimi otsikoiden ja voitettujen titteleiden suhteen?”

“Vaikka olen taipuvainen sanomaan, että ainakin englantilaisille ainakin Robertin, joka on lyhyt Bob (for), pitäisi olla listan kärjessä (koska hänellä on ollut maailmancupin menestys Charltonin ja Mooren kanssa ja poikkeukselliset johtajuustehtävät Paisleylle ja Robsonille), ei ole mitään. todiste siitä, kirjoitti Robert D. Marriott. “Menestynein englantilainen pelaaja voitettujen titteleiden suhteen on Phil Neal, joka on kerännyt neljä Euroopan Cupia, yhden Euroopan Cupin, kahdeksan liigan titteliä, neljä League Cupia, yhden Euroopan Super Cupin ja viisi Charity Shieldiä sekä yhden, Sherpa Van Cupin. . [while managing Bolton]. Toinen sija-mitaleilla ei ole loppua. Sen lisäksi hänen lempinimeään voidaan käyttää, joten toivon, että Philip George Neal Pepper pelaa Englannissa noin 20 vuoden kuluttua.

Voitteko auttaa?

“Me kaikki tunnemme jalkapalloilijoita, jotka pelasivat krikettiä, mutta kumpi heistä osallistui olympialaisiin?” Harvey kysyy ehkä, mitä se todennäköisesti tarkoittaa muissa urheilulajeissa.

“Kun Rogelio Funes Mori debytoi Meksikossa tällä viikolla, tekeekö hänestä ja hänen veljestään Ramirosta ensimmäiset identtiset kaksoset, jotka pelaavat eri maajoukkueissa?” Logan Casey kysyy.

Lähetä kysymyksesi ja vastauksesi sähköpostitse [email protected] o komitea Sisäpuolinen twiitti.nämä tiedot