August 4, 2021

Nathy Peluson aukioloaikaa Plaza de Toros -aukiolla on edelleen myynnissä Huelva24

Kansainvälisen muodon laulaja NathyPeluso saapuu konserttiin ensi sunnuntaina 25. heinäkuuta Plaza de Toros de la Merced -kadulle Huelvaan kiertueellaan Espanjassa. Lippuja myydään www.eternidadeventos.com.

Eternidad Eventos on valmistanut kulttuuriohjelman maailmanluokan musiikkitaiteilijoiden kanssa Mercedarian-areenalla tänä kesänä. Ja tässä ohjelmassa Nathy Peluso saapuu tänä viikonloppuna.

Kyse on argentiinalaisesta taiteilijasta, joka on kehittänyt musiikkiuransa Espanjassa. Vuonna 1995 syntynyt hän varttui kuuntelemaan viime vuosisadan puolivälin suuria Pohjois-Amerikan musiikin taiteilijoita, kuten Ella Fitzgeraldia tai Ray Charlesia. samoin kuin suuria musiikillisen kansanperinteen edustajia, kuten Joao Gilberto, Ray Barreto tai Atahualpa Yupanqui. Tästä syystä hänen kiinnostuksensa jazziin sekä tyylikkäät ja hienostuneet rytmit, jotka hän on onnistunut sulautumaan hip-hopin ja urbaanin musiikin vaikutteisiin, luovat erityisen tyylin, joka on huolimatta siitä, että markkinoilla on vähän viitteitä, tehnyt hänestä yhden espanjalaisen nykymusiikin tähdet.

Kokeellisemman lyyrisen vaiheen jälkeen Nathy Peluso löytää äänensä tyylilajien sekoituksen ja niiden uudelleen tulkinnan kautta upean äänensä ansiosta. Vuonna 2017 hän kiteytti ensimmäisen kokoelmansa ”Esmeralda” ja hän säveltää laulun, joka edustaa käännekohtaa hänen urallaan: ”Corashe”, jossa kaikki potentiaalit, joihin hän osoitti, tulee kiistattomaksi.

Seuraavassa vaiheessa hän kohtasi uudelleen jazzin ja pelaa uussoulaa selkeämmin. “La Sandunguera” on EP, jossa vanhanaikaisten äänien läsnäolo sekoitetaan teatraaliseen lauluesitykseen, jossa sanoitukset toimivat jälleen runollisena välineenä, jonka välityksellä ainutlaatuinen musiikillinen persoonallisuus välitetään ilman tarvetta kertoa henkilökohtaisia ​​tarinoita. . Työ, joka edelsi menestyvää kansainvälistä kiertuetta Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

Taiteellinen evoluutio
Nathyn taiteellinen kehitys ylittää musikaalin. Vuonna 2019, vuonna, jolloin hän julkaisi “Let me fight you”, ensimmäisen kirjansa, hän päätti myös vapauttaa tanssijamahdollisuutensa sekä kappaleidensa leikkeissä että voimakkaissa elämäsi esityksissään, joissa hän onnistui ottamaan haltuunsa vaihe, hänen luonnollinen elinympäristö, jossa hän vapauttaa luovuutensa kaikki puolet. Samanaikaisesti hän julkaisee “Natikillah” -hiphop-kappaleen, joka osoittaa hänen uransa tähdentävän kaksinaisuuden.

Tämä vapaus, jolla hän kokee musiikkia, ja upea hetki, jonka hän elää ammattimaisesti, saa hänet esiintymään ikonisilla festivaaleilla, kuten Primavera Sound tai saada arvostettu Discovery Artist -palkinto Latinalaisen vaihtoehtoisen musiikin konferenssista sen esittelyn aikana New Yorkissa.

Hänen epäilemättömän kansainvälisen projektionsa ja taiteellisen kykynsä kruunaa joulukuussa 2019 hänen ensimmäinen julkaisunsa allekirjoitettuaan Sony Music Spainin kanssa “Copa Glasé”, jossa hän kunnioittaa suurten esiintyjien kuten Nina Simonen ja jazzin big bandien joululauluja. .

Hänet seurasi ”Business Woman”, jo vuonna 2020, voimaannuttava virsi, jossa NathyPeluso jälleen kerran osoittaa olevansa vahva nainen riippumaton, joka väittää paikkansa musiikkiteollisuudessa. Avaruus, joka laajenee edelleen saman vuoden ajan uusien projektien, kuten “No Se Perdona”, onnistuneen yhteistyön Rels B: n kanssa tai viimeisimmän singlensä ”Buenos Aires” kanssa.

.

siirry tähän sivustoon