July 28, 2021

Päivä, jolloin kuningatar Elizabeth löi veljenpoikansa Elton Johnin edessä

Siksi anekdootti, jonka hän kertoo hallitsijasta, on niin utelias Elton John uudessa muistelmassasi, Minä.

Laulaja, Ison-Britannian kuninkaallisen perheen suuri ystävä, on paljastanut, kuinka eräässä tapauksessa kuningatar Elizabeth II antoi useita iskuja prinsessa päivänkakkara, yksi kuningattaren ainoista kahdesta veljenpoikasta.

Mikä on ehkä vähemmän tunnettua, on toinen hallitsijan vähemmän miellyttävä puoli. Ja se on, että kuningattarella ei ole minkäänlaista epäilyä asettamasta ketään, joka vastustaa häntä, lujaksi, vaikka se olisi hänen kuninkaallisesta perheestään. Anna heidän kertoa veljenpoikansa David Armstrong-Jones, joka sai useita iskuja Isabel II: lta, kun hän kieltäytyi tekemästä tilaamiaan.

image.png

Kuningatar Elizabeth II ja Elton John

He olivat juhlissa, kun Elton Johnin kirjan mukaan Elizabeth II kysyi tuolloin Visconde Linley että hän meni hoitamaan sisartaan, nainen Sarah Armstrong-Jones, joka oli lähtenyt illalta huonovointiseksi. David Armstrong-Jones, nyt Snowdonin toinen Earl, ei kuitenkaan ollut valmis lähtemään. Kun hän näki, että Linley ei vieläkään huomannut häntä, kuningatar alkoi lyödä häntä varovasti sanoen: “Älä (isku) keskustele (isku) kanssani (isku), että (isku) minä olen (lyö) KUNINGATAR”, The Times -lehti lainasi Elton Johnin tämän viikonlopun muistelmia.

Kuninkaallisten lyöntien jälkeen viskomiitti Linley kiinnitti lopulta tätinsä ja meni juhliin hoitamaan sisartaan. Elizabeth II huomasi sitten, että Elton John oli nähnyt tappelun, silmäniskuja hänelle. “Tiedän, että julkinen kuva kuningattaresta ei ole aivan kevytmielinen, mutta yksityisesti se voi olla melko hauska”, kirjoittaa Elton Jonh.

image.png

John on käyttänyt tilaisuutta paljastaa myös toisen Britannian kuninkaallisen perheen uteliaisuuden, kuten yön, jossa Richard Gere ja Silvester Stallone he taistelivat valloittamaan tuolloin äskettäin eronneen Lady Di: n.

Hyvä suhde kuningattaren ja veljenpoikien välillä

Tästä tädin ja veljenpoikan välisestä riidasta huolimatta heidän suhteensa on aina ollut hyvä ja Kuningatar Elizabeth II palvelee Snowdonin Earl David Linleyä. Tämän nimen loi hallitsija Antony Armstrong-Jonesille hänen häät prinsessa Margaretin kanssa vuonna 1960. Valokuvaajan kuoltua tammikuussa 2017 hänen poikastaan ​​Davidista tuli Snowdonin toinen Earl.

Prinsessa Margaretin perhe on edelleen hyvin läsnä kuningattarelle. Esimerkiksi on vain tarpeen nähdä, että sekä Eard of Snowdon että hänen lapsensa ja hänen sisarensa, Lady Sarah Chatto, ovat viettäneet muutaman päivän lomaa Balmoralissa Elizabeth II: n kanssa.

image.png

blogi