July 31, 2021

Studio 7 de Cartier -näyttelyn sisällä Lontoossa – maailman vesipäivä – EzAnime.net

LONDON – Cartier on aina tunnettu poikkeuksellisena isäntänä, ja nyt kun Lontoo elää hitaasti, hän on palannut sosiaaliseen piiriin.

Hänen viimeisin konseptinsa on Studio 7, interaktiivinen valokuvanäyttely, joka analysoi talon seitsemän tunnetuinta tyyliä koruissa ja kelloissa: Santos, Tank, Trinity, Love, Juste Un Clou, Panthère ja Ballon Bleu.

Esitys perustuu maailmanlaajuiseen Cartier-kampanjaan, jossa korostetaan sen ainutlaatuisia luomuksia. Se on oikea-aikainen siirtymä, kun otetaan huomioon kuluttajien kollektiivinen siirtyminen ohikiitävistä suuntauksista perinteisiin.

Katsaus uuteen Cartier-näyttelyyn Saatchi-galleriassa Lontoossa. Kuva kohteliaisuus

“Kun kohtaat nykypäivän epävarmuutta ja ajattelet elämääsi, ihmiset palaavat takaisin perusarvoihinsa. Terveyden kannalta se voi tarkoittaa ajattelua siitä, mitä syöt ja kuinka paljon liikut. Ylellisyysmaailmassa on taipumus palata perusarvoihin, ydinbrändeihin ja keskeisiin luomuksiin ”, kertoi Cartier UK: n toimitusjohtaja Laurent Feniou haastattelussa.

”Olemme osa tätä erittäin pientä yritysryhmää, jolla on niin paljon perintöä, eikä meillä ole sellaista, vaan joukko kuvakkeita, jotka kaikuvat edelleen. Joten oli järkevää korostaa ne kaikki yhdessä tässä näyttelyssä ja lisätä alkuperäinen kosketus.

Chelsean Saatchi-gallerian neljään huoneeseen levitetyn esityksen tarkoituksena on korostaa näiden luomusten kestävää vetovoimaa näyttämällä niitä julkkiksille, tuotemerkin ystäville ja asiakkaille vuosien varrella.

Ensimmäisessä galleriassa on sarja mustavalkoisia historiallisia muotokuvia: Andy Warhol Tank-kellollaan, Jean Cocteau ja Trinity-sormuksensa, Tina Turner Love-rannekkeellaan sekä joitain mallien varhaisia ​​versioita. Siellä on Santos-kello vuodelta 1916 ja yksi ensimmäisistä rakkausrannekkeista vuodelta 1969.

Andy Warhol Cartierissa Cartierin ystävällisyys

Toinen galleria keskittyy nykyhetkeen, jossa on joukko Mary McCartneyn ottamia uusia muotokuvia ja esittäen nykypäivän brändin lähettiläät ja ystävät valitsemallaan Cartier-mallilla.

Intiimejä mustavalkoisia kuvia heijastetaan lattiasta kattoon ulottuvalle näytölle “täydellisen uppokokemuksen saavuttamiseksi”. McCartney on vanginnut näyttelijät Emma Corinin ja Vanessa Kirbyn; nyrkkeilijä Ramla Ali; hattu Stephen Jones sekä ohjaaja ja näyttelijä David Oyelowo.

”Olemme täysin innoittamana näistä valokuvista, ja ne lisäävät tätä yhteyttä menneisyyden ja nykyisyyden välillä. Kuten olemme luoneet nämä legendat aikaisemmin, halusimme toistaa tämän päivän ja luoda uusia muistoja “, lisäsi Feniou, joka pyrkii luomaan aina pitkäaikaisia ​​suhteita lahjakkuuksiin ja vangitsemaan tämän päivän kuvakkeet. “

Talon kuuluisien ystävien esitteleminen ei ollut Cartierin ainoa prioriteetti. Tuotemerkki työskenteli myös McCartneyn kanssa perustamaan välitön valokuvastudio galleriaan, jonne asiakkaat voivat tulla sisään omilla Cartier-kappaleillaan ja kuvata uusien McCartneyn valitsemien ja ohjaamien valokuvaajien kanssa.

Myöhemmin nämä muotokuvat näytetään liikkuvassa näytössä näyttelyn neljännessä ja viimeisessä galleriassa.

“Oli todella tärkeää tehdä tästä houkutteleva tärkeille asiakkaillemme ja varmistaa, että heidät voidaan nähdä näyttelyssä”, Feniou sanoi ja näkee myös mahdollisuuden tavata yrityksen kasvava online-asiakasyhteisö ensimmäistä kertaa. .

Jean Cocteau Cartier Cortesía de Cartierissa

”Tavallaan ne ovat jo yhteydessä meihin, mutta ne ovat yhteydessä vain digitaalisesti. Haluamme heidän osallistuvan fyysisesti joihinkin tapahtumiin, mikä ei välttämättä tarkoita, että he tulevat putiikkiin.

Feniou lisäsi, että Cartierin mallit edistävät tuntemusta, mikä pandemian aikana muuttui vahvaksi verkkomyynniksi.

Cartier otti verkkomyynnin käyttöön varhaisessa vaiheessa, lanseeraamalla erittäin onnistuneesti Net-a-porterissa, sen sisaryhtiössä Richemontin tallissa, ja oman sähköisen käynnistysalustansa kautta.

Fenioun mukaan varhainen siirtyminen Internetiin tarkoitti sitä, että joukkue oli “hyvin valmistautunut pandemian aiheuttamiin muutoksiin”, kun myyntiedustajat siirtyivät nopeasti virtuaalisen chatin alueeseen ja keskittyvät uudelleen paikallisiin asiakkaisiin.

“Virtuaalikeskustelut loivat tuolloin myyntiä, mutta ne myös loivat suhteita, jotka voidaan rakentaa nyt, kun asiakkaat ovat jälleen kaupoissa”, hän sanoi ja lisäsi, että brändin Bond Streetin lippulaiva on saanut Lontoon uudelleen avaamisen jälkeen vähemmän satunnaisia vierailijoita ja hyväksyy enemmän tapaamisia asiakkailta, jotka saapuvat valmistautuneina ja viettävät enemmän aikaa myymälässä.

30. kesäkuuta päättyneellä ensimmäisellä vuosineljänneksellä Richemont-korutalojen, joista Cartier on suurin, liikevaihto kasvoi 38 prosenttia verrattuna vuoden 2019 vastaavaan ajanjaksoon ennen pandemiaa. . Vakaan valuuttakurssin mukaan liikevaihto kasvoi 43 prosenttia 2,52 miljardiin puntaan kolmen kuukauden jaksolla. Richemontin korusalkkuun kuuluvat Cartier, Van Cleef & Arpels ja Buccellati.

Lisää ohjetta