August 2, 2021

U2-johtajalle Bonolle kuulunut vuoden 1980 Mercedes 450 SEL menee huutokauppaan

Vuoden 1980 Mercedes 450 SEL, joka kuului entiselle U2-johtajalle Bonolle, menee huutokauppaan Car & Classicille; se ostettiin juhlimaan U2: n ensimmäisen albumin, Boy; upealla mukautetulla sisätilalla ja mega-Bono-asennetulla äänijärjestelmällä, se on nyt saatavana arviolta 15 000 puntaa; ja huutokauppa alkaa 18. heinäkuuta ja päättyy 25. heinäkuuta klo 17.00

Bonon räätälöity Mercedes-Benz 450 SEL menee huutokauppaanCar & Classic, joka on Euroopan suurin klassikko- ja erikoisajoneuvosivusto, huutokauppaa tällä viikolla vuoden 1980 Mercedes 450 SEL: n, jonka kerran omisti U2-johtaja Bono. Ostettu juhlimaan U2: n ensimmäisen Boy-albumin menestystä, rocklegenda laitti omat ainutlaatuiset parannuksensa ajoneuvoon, etenkin hirvittävän äänijärjestelmän, joka oli niin voimakas, että hänellä oli aina sammutin autossa joka tapauksessa. .

Symbolisoi aikakauden rock-tähtien dekadenssia, ja sisustus on koristeltu lehmännahkakuviona kaikkialla, mukaan lukien pakettihylly ja oven verhot. Bonon asentama Alpine-äänijärjestelmä 12 000, 47 000 puntaa nykypäivän rahoina koostuu useista vahvistimista ja monista kaiuttimista, jotka on asennettu sisätiloihin. Auton värikäs historia jatkoi, että Bono huutoi sen vuonna 2000 ja osti Pepsi, keräten rahaa Etiopian avustusprojekteihin. Musiikilliset yhteydet eivät päättyneet siihen; Boyzonen Keith Duffy tarjosi autoa sitten uudessa hyväntekeväisyyshuutokaupassa vuonna 2003.

Harmaa ulkomaali täydentää auton muotoa ja on kokonaisuudessaan vankka ja hyötyy siitä neljä uutta rengasta, joissa on oikeat teräsnapats. Äskettäin uudistettu ja varustettu uudella käynnistysmoottorilla ja akulla, 450 SEL on ajettu matkamittarissa hieman yli 163 000 mailia. Iänsä vuoksi auto tarvitsee muutamia päivityksiä, mukaan lukien uuden pakoputken, ja siinä on jonkin verran korroosiota auton alaosassa ja pieniä täpliä huuvan reunoilla, joista on huolehdittava. Silti 41-vuotiaana on odotettavissa, varsinkin hänen värikkään elämänsä jälkeen.

“Mercedes-Benz S-sarja tunnetaan ylellisestä esteettisyydestään, ja tässä autossa se säilyttää elementtejä, mutta jos haluat todella kiinnittää kaikkien ohitse kulkevien silmät sen mukautetulla sisätilalla ja äänijärjestelmällä, tämä on se . auto sinulle. Ja jos se ei toimi, ainoa Bonon asentama subatominen äänijärjestelmä saa varmasti päät kääntymään. Tämä ei ole vain sinun klassinen Mercedessi kahdeksankymmentäluvulta, se on pala nykyaikaista rockmusiikkihistoriaa ”, kertoi Car & Classicin pääjohtaja Chris Pollitt

Tämän Mercedes-Benz 450 SEL: n yhden rivin huutokauppa alkaa 18. heinäkuuta ja kestää seitsemän päivää ja päättyy 25. heinäkuuta klo 17.00 BST.

Bonon räätälöity Mercedes-Benz 450 SEL menee huutokauppaan – sisustus

Jakamalla tämän artikkelin voit auttaa levittämään arvoa muille, jotka etsivät tällaista tietoa.

Näin ollen vuoden 1980 Mercedes 450 SEL, joka kuului entiselle U2-johtajalle, Bono menee huutokauppaan Car & Classicille 18. heinäkuuta ja päättyy 25. heinäkuuta klo 17.00.

.

verkkosivusto