July 28, 2021

#CONCOURSE Voita Amy Winehousen ikoninen paluu mustaan ​​vinyyliin – Rock & Pop

Tänä perjantaina 23. heinäkuuta kuluu kymmenen vuotta Amy Winehousen kuolemasta. En Rock & Pop me muistamme valtavan laulajan perinnön, äänellä, joka on tyypillinen luonnonvoimalle. Vain 20-vuotiaana hänen äänensä syvyytensä ja musiikkinsa olivat alusta alkaen verrattavissa veteraanin uraan, ainutlaatuisella äänivärillä ja yli häikäisevällä teknisellä käsittelyllä.

Amy Winehousen musiikillinen ura oli jotain todellista, aitoa ja tunnepitoista. Eri haastatteluissa laulaja paljasti, ettei hän ole koskaan ajatellut olla ammattitaiteilija laulu hänelle oli jotain luonnollista, joka päivä, joka oli aina hänen vierellään.

Varhaisina aikoina Amy Winehouse piti itseään jazzlaulajana. Kuitenkin hänen kahdella virallisella albumillaan tuli suuri R & B-laulaja, hetken ja vuosisadan sielu ja pop.

Takaisin mustaan se on pieni mestariteos, hänen taiteensa, hänen vähäisen perintönsä huippu. Kriittisen menestyksen lisäksi se oli valtava myyntimenestys. Miljoonia kopioita ympäri maailmaa ja kaikenlaisia ​​palkintoja. Viisi grammaa, Mercury-palkinto ja useita Brits-palkintoja.

Hänen traaginen ja ennustettavissa oleva lähtö

Uransa huipulla a 23. heinäkuuta 2011 henkivartija löysi hänet kuolleena sängystään. Huolimatta siitä, että hän oli 27-vuotias, hänen kaatumisensa oli jonkin verran ennustettavissa ja suunnattoman julkista. Jokainen ahmiminen, jokainen ylimäärä, jokainen rikkomus oli tapahtunut fanien, teollisuuden ja koko maailman silmissä.

Niinpä Amy oli viimeinen, joka sai vähän toivotun pääsyn yksinoikeuteen Klubi 27. Näin tiedetään luettelo tuossa iässä kuolleista rokkareista. Hänen edeltäjänsä: Brian Jones, Janis Joplin, Jim Morrison, Jimi Hendrix ja jopa bluesman Robert Johnson.

Kilpailu muistamaan Amy Winehousen perintö

Ja muistelemaan hänen perintöään 10 vuotta hänen lähdönsä jälkeen, Rock & Popissa haluamme arvata ikonisen vinyylin Takaisin mustaan kirjoittanut Amy Winehouse. Albumi, joka voitti 5 Grammy-palkintoa ja sisältää hienoja kappaleita, kuten Rehab, kyyneleet kuivuvat yksin, tiedät, että en ole hyvä, takaisin mustaan, rakkaus on häviävä peli ja useita muita.

Voit osallistua tähän valtavaan vinyyliin, sinun on täytettävä lomake ja kerro meille, mikä on suosikkikappaleesi laulajasta.
Arvonnan päättäminen: maanantaina 2. elokuuta.

viimeisin blogiviestini