August 2, 2021

Green Bay Packersin presidentti ylläpitää luottamusta säilyttää Aaron Rodgers

NFL

Joukkueen korkein viranomainen, Mark Murphy, kertoi odottavansa, että pelinrakentaja pelaa heidän kanssaan vuonna 2021 ja monina vuosina.

Aaron Rodgersin tulevaisuus on edelleen epävarma (Getty Images)

Amerikka

Aaron Rodgersin tulevaisuus on edelleen epävarma (Getty Images)

Romaani tulevaisuudesta Aaron Rodgers se on edelleen jännitysvaiheessa. Kuitenkin vuonna Green Bay Packers he toivovat edelleen, että pelinrakentaja pysyy joukkueen luona. Tämän paljasti Kansallinen jalkapalloliiga, Mark Murphy, joka huomautti, että he “vielä ratkaisevat joitain asioita” pelaajan kanssa.

Viimeisen kauden MVP NFL Hän ei ole vielä määrittänyt tulevaisuuttaan, ja vaikka kaikki näyttää osoittavan, että hän ei ole täysin mukava Green Bay Packers, joukkueen johto ei ole luopumassa toivosta, että he voivat tulla toimeen 37-vuotiaan puolustajan kanssa.

“Tilanne, jota parhaillaan käymme Aaron Rodgersin kanssa, on jakanut fanikuntamme, mutta olemme sitoutuneet tekemään asioita Aaronin kanssa. Haluamme, että hän palaa pelinrakentajaksi kaudelle 2021 ja monille tuleville vuosille. “, tuomitsi Packersin presidentin Mark Murphyn.

Aaron Rodgers on kokemusta 16 vuodenajasta NFL, heillä kaikilla yhtenäinen Green Bay Packers. Hän on voittanut MVP-palkinnon kolme kertaa (2011, 2014 ja 2020) ja osallistunut kuuteen Pro Bowlin painokseen. Lisäksi pelinrakentaja on esiintynyt kahdesti All-Pro-tiimissä.

Jaetut fanit

YK: n puheenjohtaja Green Bay Packers, Mark Murphy vakuutti, että joukkueen fanit ovat jakaneet mielipiteitä tilanteesta, joka tällä hetkellä on Packersin päätähden kanssa. Viestien ja sähköpostien avulla he ovat voineet arvostaa seuraajiensa mielipiteitä.

Murphy teki tämän tunnetuksi lausunnon sarakkeessa, joka julkaistiin kuukausittain tiimin verkkosivustolla. Tässä yhteydessä hän huomautti myös olevansa erittäin tyytyväisiä toimitusjohtajan työhön, Brian Gutekunts. “Lyhyessä ajassa, jonka hän on asemassaan, hän on muuttanut joukkueen kokonaan”, hän sanoi.

.

tämä sisältö